Kas labāk - dabiska sieviete vai kopta?

Kāds koķetīgs vīrietis tik ļoti slavēja dabiskās sievietes - bez smiņķiem, smaržām, spalvainas - tās tik ir īstās! Un tā met acis uz mani, ka es arī smuka, un labi, ka tik dabiska. Man tā neērti palika. Vai tas jāuztver kā kompliments, vai krāsa nogājusi..., jo nepavisam neesmu dabiska. Jautājums - vai man vajadzētu sarūgtināt vīrieti, atzīstoties, ka krāsoju regulāri skropstas, uzacis, aculīnija ir tetovēta, mati nav dabiski blondi, bet balināti, skuju dažas ķermeņa vietas, lietoju smaržas, zobi ir mākslīgie, nu un vispār mazgājos, lietoju krēmus un ziepes? Ko darīt, ja atnākot pie manis ciemos un ieraugot kosmētikas kalnu, viņu ķers trieka?

DanaL  Vispār es pat mazliet saprotu tās vīriešu bailes no samiņķētām sievietēm. Šoks no nākamajām rītā ieraudzītā var būt diezgan smags.

Bellatrixa  Ko darīt - ātros izsaukt :)

senleja  Kopta,,,,un ar spalviņām. Viss dabisks,kardinošs,,,jūsmojupar spalvainu kājstarpīti,,,

elsa  Pa dabai vienmēr izvairos no "koķetīgiem" vīriešiem, viņu viedokli nevajadzētu ņemt vērā.
Kaskaade, vienīgais , ko es savā cienījamā vecumā piekrāsoju, ir mati. Uz galvas. Pārējās vietās patīk tīrs. :D Un es neteiktu, ka izskatos slikti. Arī apkārtējie tā domā. Un vienīgais kosmētikas līdzeklis, ko atļaujos lietot ir bepantēna ziede.

senleja  Elsa,,,jauki rakstīts,mmm

Piparkuka  Jā, īstie "veči" tā arī slavē. Taču ir arī tie, kam patīk otrādi... tas laikam, cik liels "tēviņš" (te domāts tāds- ļoti izteikti sexuāli orientēts, dzīvnieciski instinkti pat) gadās.
Jo būtībā- dabiskais ir pareizais!

Kaskaade  Nu nevajag te koķetēt, ka sievietei pēc 40smit ir dabiski saulē veselīgi zaigojoši mati, melnas garas skropstas kā vēdekļi, pērļu krāsas zobi, aristokrātiski balta, stingra sejas āda un ovāls kā pusaudzei.
Cita runa, ja sieviete sev seko līdzi, kopj sevi un rūpējas saskaņā ar dabas procesiem un atbilstoši vecumam.
Piekrītu, ka daudzas arī pēc 20smit izskatās kā večas un daudzas pēc 60smit izskatās kā lēdijas.
Bet nu laikmeta koķetērija par apsēstību ar mūžīgo jaunību ir tāda pavisam slimi slimīga.

Taiida  Dabiski kopta.

senleja  Jā,meitenes,,,skatos,parsvarā jums koptas kārdinošas spalviņas,,,ir ir pliko mīlētāji bet bet,,

RSQuattro  Nu i jautājums... Nemaz neliecina par jautājuma uzdevēja prāta spējām...
Dabiska var būt arī kopta.
Tas, ka cilvēks mazgājas, iet pie friziera, taisa pedikīru, manikīru utt. Tas nepadara cilvēku par nedabiksu.

Dabiska var būt arī nekopta.

kvarts  Vislabākais ir laimīga sieviete, pārējais ir otršķirīgs....

Dezyree  Tas man atsauca atmiņā randiņu pirms daudziem gadiem- balinātie mati bij atauguši pie saknēm plaukstas platumā, bet vīrietis saņēma manu garo matu šķipsnu un pajautāja vai tā ir mana dabiskā matu krāsa? :))) atbildēju- Protams! :))))
Citā reizē vecis saņem rokas un pajautā kapēc pedikīrs ir bet manikīrs nav??? Kāju nagi bij koši sarkani, rokām nadziņi īsi un franču manikīrs. Vīrieša acīs- ja nav krāsaini un gari tad nav manikīrs!!! :)))

Chris1986  Es noteikti esmu par nekrāsotām sievietēm. Ja man viņa patīk ikdienā uz ielas nekrāsota, tad nebūs tāds "kultūršoks", kā pamostoties blakus tai, kas no vakara bijusi uzkrāsota

preilene  Cik cilvēku, tik gaumju.. Galvenais, lai abiem gaumes, vēlmes un iespējas saskan.

Un nevajag ticēt koķetīgiem vīriešiem..

ne_tik_pareizs  reti kas ir nožēlojamāks par staigājošu zīmolu plauktu vai botoksa ķiruģijas frankenšteinieni..

Chris1986  Jā, padomjlaikā jaunībā man bij ļoti daudz meiteņu, bet nevienai nebija izskūta intīmā zona. Un neviena arī orālo nepiekopa. Tik nesamaitāti mēs bijām
Es ar balsoju par apmatotām vāverēm - tas ir tik silti un mātišķi .. njā

Skudiss  Svarīgi saprast prioritātes. Ja tas vecis ir sapņu ideāls un tik to vien vajag kā viņu, tad nekas cits neatliks, kā visu izmest un nemazgāties. Savukārt ja svarīgāka ir paša higiēna un uzkrāsotais skaistums tad jau vien būs jāmeklē kāds cits brūdžiņš.

Felde  12´53; 13´49 :) tiessi tapec luurat pornikkus....lai redzeetu to,kas pat sapnnos neraadas!
Pirmkart-tiiri,kopti cilveeki!
Nu piemeeram,viirietim baarda... kopta,svaiga,nepaaraugusi,formiiga,vai-paaraugusi saraina usas mutee lien,eediens iekaaries...fuj!
Paduses-lai buutu dabiigas,tikai jautaajums,cik ilgi pec mazgaassanas uzturat normaalu aromatu? Un netiiriigajiem-dabiigajiem,taa smirdonna ir no aizvakardienas.... arii intiima vieta... Tie dabiigie-mazgajas retaak-x nedeelaa! Manuprat,cilvekam vienmer jabut tiiram,un drebes jamaina katru dienu! Ja ir fizisks darbs,pec darba dussa,tiras dreebes! Un no riita nevelk vakardienas apggerbu,ja vien tas nav izmazgats!
Bet,ja runa par kkirurgiskajaam proceduuram,tad gan,lai tas veic kaada defekta noverssanai,ne efekta radiisanai,vai lloti pardomaati!

samba4u  Štrunts ar to visu, galvenais lai dabiski prot izturēties.

Mikko  Kãda starpíba? 😏
Visi tãpat maskãs staigãs un naktí jauks ísti neredz 🙊🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu