Kā jūs cīnaties?

Kā jūs cīnaties ar konkurentiem mīlestībā?

Chris1986  Palasot šeit komentārus, ja jaunās un smukās, kam uz katru pirkstu ir 10 gribētāji, ir lecīgas, tad tas ir saprotami. Bet, ja vecās un nesmukās ir lecīgas, tad tas ir vnk smieklīgi

ZebieksteEs  Chris, nedaudz sajauci gribētājus un mīlestību. Gribētāju netrūkst ne vienā vecumā, arī mums vecajām😂, bet mīlestība ir kas cits. Ai vecit, Tev to nesaprast, ko lieki tricini savas vecās miesas ar smiekliem. Skaties, ka nepaliek pa grūšu

Bellatrixa  Nav bijis vajadzīgs.

bumpastiks  Kāpēc būtu jācīnās,lai par mani cīnās!:D Vot mana dāma bija žiperīga,enerģiska un dabuja galveno balvu MANI sīvā cīņā!Jo dāmas tak ir gatavās plēsoņas!:D
Tgd var cīnīties vai necīnīties MANI vairs nedabūt!

inhema  Nekādi.Veltīgi iztērēts laiks un resursi.

Lovetta  Nekā. Mirēji un gājēji nav noturami. Un ja neesi gatava cīnīties visu atlikušo dzīvi, tad nav vērts pat sākt.

uzplanaledus  Es necīnos, man nevajag trofeju :D

Caune  Necīnos. Es mīlu savus konkurentus.
Es mīlu sevi. Mani mīl arī mani bērni un citi zvēri. Tātad mīlestībā viņi visi ir mani konkurenti. Tie, kas mani nemīl, nav man interesanti.

av2  Neviena .....nu nav taa veerta, lai ciiniitos deell vinnaas, ja es vinnai neesmu pietiekossi labs, miillss, un vajadziigs.Nav love, nav klikssskkis, , da nafig man taadu, da...kaut vienu iemeslu pasakiet, a ?
Karoche, ej bekas,ja nepatiiku.
Jaa, baigaa jauniibaa gan taa nedomaaju.

Chris1986  vo, vo, av2 jau pateica - ja esi jauns un testosterons līst pāri malām, tad tev ir ļoti svarīgi sapāroties ar labāko mātīti, tāpēc arī esi agresīvs pret konkurentiem. A ja tev testosterons paliek zems un visa tā pārošanās lieta pārceļas uz kādu nebūt 39. vietu dzīvē, tad dabīgi, ka par to īpaši vairs neiespringsi. Tas tāpatās, kā izslāpušam ūdens malks liekas nez kāda milzu vērtība, bet padzērušam - nekāda

coldlands  Jaunība dzīve ritēja strauji, tad tik fiksi izdrāzt, un iet ar draugiem futeni spēlēt, vai šnabi dzert, bet uz vecumdienām slinkums par tantu cīnīties, labāk kādu pivciku iekampt, kādu melodrāmu palūrēt un pabimbat.

runcitis15  Vai tad tā ir mīlestība?Ar spēku ne vienu nevar sevī piespiest iemīlēties. Tas pats ja cilvēks gājējsAizies.
Necīnos.Sievietei jāprot novērtēt vīrieti kas līdzās.Ja sieviete vēlēsies būt laimīga un mīlēta.
Tad arī tāda būs.

kvarts  konkurentu nav, tikai sadarbības partneri...

mis_parkere  Tā nav mīlestība,ja jācīnās.Tā ir uzbāšanās,mazvērtības komplekss,arī egoisms.

Geisha  Nositu un noroku dārza stūrī

aija_69  Par sev nozīmīgu vīrieti cīnos kā lauvene. Ja konkurente ir cita sieviete, tas ir pavisam vienkārši - raganiski kaislīgs sekss nekad nav licis vilties. Ja konkurents ir darbs vai hobiji - uzmanīgi meklēju kompromisus, lai iegūtu sev vairāk mīļotā laiku un enerģiju.
Dzīvē ir bijusi situācija, kad jākonkurē ar zaļo pūķi. Tad nācās secināt, ka neraugoties uz citām brīnišķīgajām vīrieša īpašībām, no šīs spēles izstājos, tas nav man piemērots.

Nothernlights  Ja jācīnās, tad tā ir vienpusēja mīlestība un ja tā, tad cīņa ir bezjēdzīga. Kāda jēga celties un krist par cilvēku, kurš iespējams gūst tikai kaifu no tā, ka kāds cieš un cenšas to iegūt.

Eda  vieglāk atrast citu, nekā skatīties uz grēkāzi. nne, nepraktizēju piedošanu. pendeli nekauņai gan varu uz atvadām iedot līdz pat feldes minētajam variantam.

Mikko  Reãli slimi!
Par ko mílestíbu necínas! Tã vai nu ir vai nav!
Nav jégas cíníties par to kas nav tã vérts!
Iemíléjies cilvéks kljúst vãjš un viegli ievainojams 😌

Eda  nekauņai ar otru numuru. čalim pietiks, ja viņu vairs neievēros, piemērs tepat oho ganās. diez vai jelkad blondajā paurī atnāks atklāsme par savu nekonkurētspējīgo nobraukumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu