Oho.lv 24/7

Esmu pamanījusi, ka daudzi kavalieri un dāmas šajā lapā mūžigi uzturas 24/7. Vai ir vērts vispār mēģināt ko uzsākt ar cilvēku kurš laikam dzīvē neko citu nedara, kā vien sēž šajā portālā un mūžīgi ar visiem pēc kārtas iepazīstas. Ja man kāds raksta, tad uzsākot sarunu ar cilvēku, protams, es pasekoju viņa tendencei ar uzturēšanās biežumu. Kādas ir jūsu domas šajā jautājumā? Vai ir vērts vispār mēģināt ko veidot ar vienmēr oho.lv 24/7 ? Varbūt kādas diagnozes par šo tēmu?

dzilums  Visi jau te nenāk lai veidotu attiecības. Liela daļa te vienkārši ietusē, kliedē garlaicību.

dzilums  nu nezinu gan par tiem padomiem. Katram sava dzīve un pašam jādomā. te daļa tā fantazē, ka sastāstš pilnīgas blēņas.
Un nav jau jāiet uz randiņu! var vienkārši satitkies lai pasēņotu,kopā pastaigātos vai izdzertu kafiju:D

dzilums  katram sava pieredze...

Tessa  It īpaši virtuālajā dzīvē pastāv iespēja izdzīvot to, ko reālajā neatļautos (c)
interesanti, kas tas butu?
patiik man šitie diagnožu staditaji, no biksem lec ara. ne te kads ir cauram diennaktim, neka, toties ir kads, kas pasee, ir te kads 24/7 vai nav :DD
pajoļi.

Astronaute  Es šeit esmu ar domu veidot attiecības. Kad redzu, ka cilvēks, ar kuru tiekos, sēž OHO...... (To starp citu, var redzēt pat neielogojoties). Uzskatu, ka meklē kādu citu vai vismaz veido kādu rezervi - tad no attiecību veidošanas vairs nekas nesanāk.

Kaskaade  Katra jokē, tikai daļa jokes. Krūmu mauka ij āfrikā krūmu mauka.

preilene  Ja attiecībā uz kādu cilvēku rodas jautājums “vai ir vērts vispār mēģināt ko uzsākt”, tad, protams, ar šo cilvēku mēģināt nav vērts. Ir cilvēki, par kuriem šādi jautājumi nerodas un mēs vienkārši mēģinām un skatāmies, kas tur sanāks.

Tad jau vajadzētu uztraukties arī par to, ka cilvēks 8 vai vairāk stundas dienā darbā pavada – jo kā gan varam būt pārliecināti, ka viņš uz darbu neiet tikai ar mērķi savaldzināt jaukos kolēģīšus?

Viss ir galvā.

Piparkuka  Nu nez nez.... Ja kāds ir darbā un kādam ir internets, tad tas arī var būt te ik dienas. Atšķirības nav- vai tu esi savā epastā vai kādā datora programmā vai šādā oho, kur notiek pļāpas. Daži diendienās ir savos facebook vai instagramos vai youtube.
Domāju, ka tas iepazīšanās sakarā pilnīgi ne par ko neliecina! Ja viņš te sēž, kas liek domāt, ka viņš iet reāli un iepazīstas?!:) Pilnīgi nekas. It sevišķi jau, ja ir sakarīga saruna vai reāla saruna dzīvē.
Drīzāk gan teiktu, ka tie pēkšņi "fiksi" uzrodošies ir aizdomīgi. Ne jau filosofi.....

Piparkuka  P.S. Jā- ja divi JAU satiekas un jau reāli un patiešām saietās viens ar otru, tad gan- tad nekāds Oho vairs nav loģisks!

Dvinsky  Autore izveidoja šo tēmu, lai sevi pareklamētu? Tagad noteikti pasta kaste pilna, un visi kā viens taisnojas, ka ienāk te reizi gadā un kaut kā tā vienīgā reize sanākusi tieši šodien.

Rossa  hah, labs:)

av2  Ir kas vienkaarssi datotu neizsleedz 360 dienas gadaa, arii Internet iet backgroundaaa, oHo ieskaitot. Bet tas nebuut nenoziimee, ka tie cilveeki te " seed 24/7" .

Mikko  Te???
Veidot kaut ko???
Ar ko? 🤔
Nesmidiniet ja!
Atsauksmes salasijãties?

Labrador  Iepaziishanaas portaalos sievietes meklee labaakos no labaakajiem un taa mekleeshana var ieiilgt muuzha garumaa. Daudzaam ljoti svariiga ir pashapzinjas celshana - jo vairaak zem profila foto , jo pashapzinja augstaaka. 90% Latvijas sievieshu prasiibaam atbilstosha viiriesha dabaa nemaz nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu