Vai jūs ņemtu par vīru?

Sievietes, vai jūs ņemtu par vīru cilvēku, kurš noliedz kovida esamību un tamlīdzīgu sazvērestības teoriju piekritēju ?

Marita  Šī man ir sāpīga tēma. Iepazīstos ar it kā normàlu vīrieti. Bet nedod dievs sākam runāt par Covidu. Viss cauri. Nespēju vairs normāli uztvert vīrieti, kurš sāk mani ļečīt par visām šīm sazvērestības teorijām. No otras puses, tas man tagad kalpo kā fiksais tests uz veselo saprātu.

Nothernlights  Nu es tiešām neticu! Runā, ka gravitācija mums palīdz neaizlidot pa gaisu.

Nothernlights  Par sazvērestības teorijām, tur arī savi knifi, jo katrā ir sava daļa faktu, kuri ir ticami. Tas tā apzināti, lai piesaistītu lielāku auditoriju.

Bazhix  Es ņemtu. Mums, gejiem, jāturās kopā :D

Riekstkodis  cik stulbs koments, Drole. Kad prasīs nokaut mazos brāļus, tad tas arī būs punkts. Dekorāciju maiņa.
tgd vnk nav īsti...tas un tas...drusku pietrūkst izmisuma priekš dekorāciju maiņas, un friči centīgi reaģē uz katru sabiedriskās domas vēsmu mūsu pusē. Lai to atspēkotu ar īstermiņa projektiem. Televīzijā šobrīd rāda raidījumu PĀRTIKAS REVIDENTS, kurā stāsta, ka E vielas ir labas un nekaitīgas. Kad rakstu komentāru, ka dažas kancerogēnas, pēc sekundes komentārs pazudis.
Mēs esam friču plānos, un ir pienācis laiks ieņemt Latviju. Ja ātri un masīvi nedarbosies, kirdik būs te vairākiem:

Riekstkodis  ok, atklāti sakot, visiem.

Mikko  Téma vnk iespãrda!
Tad jautãjums - cik vél lídz kopéjam jumtu nobraukumam? 🤔
Vairs pat nav smiekligi.

Kaskaade  Te vienam otram ar steigu vajadzētu tv un netu atslēgt, tas smadzeni saēd ātrāk kā Evielas.

Bet vng intriģējoši, kā tieši fričiem izdosies man uztaisīt kirdik?

AivarsN  Te nu nepārprotami redzamas oficiālās reliģijas sekas. Folijai, kā aizsardzības līdzeklim, ir pierādīta efektivitāte. Taču maska, ne tikai neaizsargā, bet vēl piedevām pavairo baktērijas un palielina CO2 saturu asinīs. Taču ja reliģiskie līderi pa zombokasti tā teiks, tad paklausīgās avis sev uzstīvēs virsū ne to vien. Ja liks, arī striķi un ziepes paši iegādāsies. Varbūt ar brīvprātīgo vakcinēšanos, mazliet attīrīsies tautas genofonds. Štrunts par Konstitūciju un cilvēktiesībām! Svarīgāk ir būt paklausīgai avij, lai cik tas nožēlojami izskatītos. Ko tad brīnīties, ka mūsu valsti var netraucēti vadīt viesstrādnieki, kurus neviens nav ievēlējis, pēc načaļniku pavēlēm graujot valsts ekonomiku un ieviešot totālu cenzūru un diktatūru. Īsta dzīvnieku ferma, nevis valsts. Un vēl smejas par tiem, kuri vismaz kaut cik spējuši saprast kopējo ainu un uz kurieni tas viss ved. Plakanās Zemes teorija, tāpat kā daudzas līdzīgas, tiek speciāli izvirzītas, lai jauktu galvu un diskreditētu īstos noziedzīgās sistēmas atmaskojumus.

Orchia  Sektantu kosmiskā zonde beidzot atkal noķēra frekvenci un droši var sākt raidīt rādiopasaku no Saules pilsētiņas.

Rossa  Kā ? Eleganti, nemanāmi, un pilnīgi noteikti likumīgi (likumus izdod viņi). Viņi rada apstākļus, lai tu strādātu par kapeikām stila pēc dzimtenē vai arī emigrētu, vienlaicīgi viņi ir klāt, lai dzīvotu labi tavā dzimtenē.

CoCoSan  Klau, kuras markas degvielu tu dzer?
Man ir pilnībā zināma likumu jaunrade. Es par kapeikām neesmu un nestrādāju. Kāda x pēc man jāemigrē, man tepat labi, es taču neesmu tu. Tur kur es dzīvoju friču nav...laikam būs jāuzslēdz kanāls pieaugušajiem

Rossa  Latvija, ņemot vērā vācu uzņēmumu skaitu, statistiski ieņem pirmo vietu Baltijas valstu vidū=palasi Dienas Biznesu arī pa starpām starp tiem pieaugušo kanāliem

LaskovijMerzavec  Par vācu uzņēmumu skaitu nezinu, bet cinniņas niku drīz būs vairāk nekā oho lietotāju...

CoCoSan  Vai tev nav vienalga? Tu ta kā vari izglābt šo pasauli? Ej labāk uztaisi biezpiena masku uz nakti, lai no rīta svaigums sejā. Citādi no kreņķiem par grimstošo tēvzemi tev zili loki zem acīm, zili loki

Geisha  Ui, mēs abi kopā labi saderētu - sēdētu pliki pirtiņā alu sūkdami.

AivarsN  https://youtu.be/cTbXWQ94TWM
Varbūt palīdz zombēto atkodēšanai.

av2  Nu precoties vispaar....viens parasti staasta, otrs klausaas. Ja abi...vienlaikus staasta, nekas labs nebuus finaalaa.
Un par jauaatjumu, nee, preceeties nevajag.

siikaa16  Apņem sievu pie vīra iziet. Jautājums ne tā seksuāli orientētiem?

Vaukskis  Neesmu sieviete, bet domāju, ka tas varētu būt iedarbīgs soda mērs- neprecēties ar tādu personu- vispārības labad!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu