Ko citi saka...

Vai jums ir svarīgi izpatikt citiem vai arī pilnīgi vienalga ko par jums padomās?

arikot  cinnij, kad tu uzvelc veča masku, nerunā no vīrieša nika sieviešu dzimtē: "es vienīgā saredzu".
:)

raina1970  Uzmanības vērts , manā variantā, būs tikai pāris cilvēku viedoklis - manu tuvāko un pāris darba kolēgu.. Tacu ne vienmēr man tas būs saistošs, jo-- katram ir tiesības uz savu viedokli, domām, vērtejumiem, u.t.t.Lai cik cilvēks ir sabiedriska būtne-- un ta tas ir ne jau tapēc, ka es , vai kāds cits komentētājs to tā pasaka, tā ir dabas ielikta opcija, tomēr vispirms viņs ir bioloģisks savas sugas indivīds- -- ar spēju patstāvīgi domāt, rīkoties, salīdzināt, lemt.Un te atskaites punkts visam būs viņš pats.

Pavalgs  Njeučite zzitj ---------------------------pomagitje materiaļno.

p.s. Ko citi saka...... tas vienalga man...................ka tik nauda....... ķešā skan ( veca, laba ziņģe )

Uij kopistiski..............................uzdziedam vienā taustiņ klaboņas ritmā :-))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=IRBjLNCysOU

AivarsN  Cilvēki iekļaujas sabiedrībā divu, atšķirīgu iemeslu vadīti. Vajadzības spiesti, kā primitīvi mednieki, cīnoties un atkarojot citiem savu medījuma, laupījuma daļu, bieži vien ignorējot savu sirdsapziņas balsi. Otrajā gadījumā, tā ir socializēšanās prieka pēc, ar tuviniekiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri tevi neuzskata par konkurentu, bet uzticamu sabiedroto kopējai izaugsmei un dzīves mērķu sasniegšanai. Ideāli, ja šajā kategorijā ietilpst arī darba kolēģi. Tieši tāpēc jau arī veidojas tās slēgtās ļaužu kopienas, lai nepieļautu naidīgi noskaņotu cilvēku klātbūtni. Šādās visi gādā par kopējo labklājību, viens otram gatavs palīdzēt un atbalstīt, bez jeb kāda īpaša iemesla. Tādā kopienā, savstarpējās attiecības ir tādas pašas kā normālā ģimenē. Daudzi tam neticēs, bet līdzīgas attiecības bija vēdiskajā iekārtā, pirms to sagrāva sociālie parazīti ar savu zelta teļa kultu. Tieši tāpēc, tie kuri jau pamodušies, cenšas apvienot sabiedrību, lai atgrieztos pie iekārtas, kur visi jutās kā ģimenē, arī izejot ārpus mājas un pat tālu svešumā.

Reds  Pilnīgi vienalga ko domā, ja vien tā nav mana sieva - bet es par sievām ņemu tikai labas sievietes un labas sievietes ciena vīriešus un apzinās ka pat, ja vīrietis dara kaut ko, kas viņai varbūt liekas nepareizi - acīmredzot vīrietim ir iemesli to tā darīt. Līdz ar to nav arī īsti par ko satraukties. Satraukties var vienīgi kāds mazohists ko par viņu domā kaut kādas nederīgās feministes - jo reāli tā ir vienīgā sekta kura aicina necienīt ne sevi, ne citus. Vai arī kā te augstak rakstīja - sievietes tas satrauc un vīriešus, kas izaudzināti par sievietēm.

Kaskaade  Sieva tak neko nedomā par vīra patikšanu, sieva par reizi spļauj visu atklāti ārā. Tādēļ jau tā sieva, lai ar viņu var krustu šķersu izrunāt visu patīkamo un nepatīkamo un sarunāt visus risinājumus un izejas un patikšanu lietas.
Jāpatīk ir mīļākajai, jo no tā atkarīgs iedos viņa vai neiedos.

chika7  Ja jau par mani runā man aiz muguras,tas nozīmē, ka esmu krietnu gabaliņu viņiem priekšā.
Viss pārējais ir viņu pašu problēmas.

Kaskaade  Tas, ka kāds apspriež tavu lieko svaru vai autfitu, vēl nenozīmē, ka tiešām kādam esi pozitīvā nozīmē priekšā.
Cilvēku mēles nekad nebeigs kult un mazgāt svešus kauliņus, cits jautājums kādu nozīmi tu piešķir mēlnešiem un viņu mēlēm.

Mikko  Te ir ljoti svarígi izpatikt oho Vecmébelém!
Savãdãk iepazíties nesanãkot!!! 🤣🤣🤣😜

JurisK  Lai par mani domātu labi un daudz-maz cienītu un novērtētu, nekad neesmu centies izpatikt. Un man ir svarīgi, lai mani cienītu un novērtētu. Gan materiāli, gan garīgi tas ir nepieciešams manai labsajūtai. Pagaidām nav slikti. Bet ar izpatikšanu, pielīšanu tiešām būs vairāk ienaidnieku un skauğu.

Pavalgs  Tautiete Kaskāde :-))))

Saki man lūgtum.........................a tev iraid sieva...... vai kā pilsonim Redam.................sievas ( daudzskaitli ) ka jūs visu par visu tik labi zinat ????

Jedem das Saine Katram savs

Felde  Man svarīgāk par visu ir sava pašsajūta. Ja jūtos labi.tā arī izskatos.un.ja tā viss sanāk.sekmējas. ko citi domā.būšu godīga.atsevišķos jautājumos ir!

Peleks  galīgi vienalga, tie kas zin, kāds esmu, tā arī saka, ja saka ka kkas slikts, der ieklausīties, un padomāt, moš var un gribās laboties, tie kas nepazīst - tie var teikt ko grib, man gar to daļas nav, vienalga visiem neizpatiksi.

uzplanaledus  Kaut kāda nozīme jau ir, kaut kā jasadzīvo ar citiem cilvēkiem un arī ar citādi domājošiem.

Lapsa18  Man patīk komplimenti ,bet liekulību jau uzreiz var saprast. Pati esmu nešpetna(Auns) un dažreiz pasaku to ,ko nevajadzētu teikt ,tad mokos un pārdzīvoju. Man svarīgi ,lai būtu komforta zonā un jūtos ļoti slikti ,ja zinu ,ka kāds mani nepareizi sapratis un tur uz mani ļaunu prātu.Man patīk pozitīvi un smaidīgi cilvēki.

Skudiss  Svarīgi izpatīk ir tam cilvēkam kuram gribās izpatīk. Visi pārējie var braukt līdz nākošai pieturai.

rokons  Nav vienas atbildes. Ja ievērojam pieņemtās uzvedības normas sabiedrībā, tā tak arī ir izpatikšana tai.
Ja ievērojam personīgo higiēnu, esam sakopti, tad tak arī izpatīkat kādam. Tas pats ar apģērbu.
Darba attiecībās gan darbošanās, gan attieksme pret kolēģiem - kā to vērtēt?

kvarts  Labāk nevienam neizpatikt, kad apniks tēlot citu acīs kā mēsls būsi....

monaslizassmaids  Lidz sim mana dzive rinkoja tikai ap to, ka izpatikt visiem, ka apmierinat visus..bet pec tam... sapratu, ka tikai ja tu esi visa centra, mili sevi, cieni sevi , paliec nedaudz par egoisti...viss paliek labi. mans atskaites punkts ir ja tu skaties uz sievieti un gribi zinat, kada vina ir, paskaities uz vinas virieti.. ja sieviete ir ar labu pasapzinu, virietis ir normals, ja ar zemu, virietis - nieciba !

persejs  Jūs te tādi izskataties tādi antagoniski, vismaz tā izkausās....ja nav balsts, tad ir melns. Man liekas, ka tā ir pirmā pazīme uz pašneapmierinātību. Es nedomāju, ja kādam es nepatīku vai nevaru izpatikt, tad tas kāds uzreiz kļūst mans ienaidnieks....Varbūt viņā ir tāda pati īpatnība - nevienam neizpatikt. Un kas tad sanak ? Cilvēki automatiski attālinās, automātiski viens otram traucē....Es domāju, ka tā ir vislielakā mūsdienu traģēdija.

´´Mēs dzīvojam laikmetā, kurā tikai viens otram traucējam´´
Persejs, Zeva dēls

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu