Jūtu ķīmija

Parunājam par jūtu ķīmiju. Vai tai jāparādās kā zibens spērienam pirmajā randiņā vai tomēr tikai ar laiku? Pirmā tikšanās ne vienmēr ir tā veiksmīgākā, atiecības bieži beidzas pat nesākušās. Bet varbūt jūs tomēr mēģinat tikties arī otro, trešo reizi un tad viss notiek.

Epifanija  Jūtu ķīmija ir ļoti individuāla izstrādāta pēc katra individuālajām vēlmēm un gaumes - tā nāk gan kā zibens spēriens, gan atnāk ar laiku! Tas ir dots starta kapitāls uzsākt attiecības un iznākums ir atkarīgs no katra paša, cik daudz tajās katrs no sevis ieliek, uz kuru pusi skatās.. var aizsākties, kas skaists vai arī skaisto nemākulis iznicināt

izpaligs  kāda ķīmija ,,,kāda reliģija VAUKŠĶI ,,,Pilnīgi dirst sagribējās pēc tādiem murgiem,,,kādas ticības , augšāmcelšanās , kādi dievi,,,,katrs cilvēks ir indivīds ,,,pareizi GEIŠA vai nu ir vai nav,,,AIVAR lido kosmosā tikai skafandru uzvec, ka riekstus neapsaldē,(neapsvilini)

AivarsN  Ja abu dvēseles ir saderīgas, bet agrāk nav bijušas pazīstamas, tad protams, ir vajadzīgs zināms iepazīšanās periods. Taču ja abi ir jau laimīgi dzīvojuši kopā kādā no iepriekšējām dzīvēm, tad var pēkšņi atpazīt viens otru, pēc kāda īpaša acu skatiena, grimases, runas stila, kustībām. Esot gadījumi, kad dvēseles vēl pirms reinkarnācijas vienojas, kā atpazīt vienam otru, kad pēc piedzimšanas, iepriekšējās dzīves atmiņas būs bloķētas. Bērnībā gan bieži vien, zīmīgākās iepriekšējās dzīves atmiņas vēl saglabājas, vai arī atsevišķi notikumi parādās sapņos. Ja starp reinkarnācijām nav pārāk ilgs laiks pagājis, dažiem ir izdevies atrast savu bijušo dzīvesvietu, māju un pat satikt cilvēkus, kuri toreiz bijuši ļoti tuvi, bet tagad jau tik novecojuši! Biežāk jau gan starpā ir vairākas paaudzes. Var piedzimt piemēram saviem mazmazbērniem, vai vēl tālāk nākotnē. Tāpēc jau arī tas teiciens, ka par saviem grēkiem būs jāatbild līdz septītajai paaudzei. Un tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc ir jēga radīt pēcnācējus. Vienkārši tā tiek nodrošināta iespēja savai nākamajai reinkarnācijai.

Capsa  Pirmajās 5 sekundēs-ir vai nav. Visi šitie prātojumi par skaisto dvēseli nāk no kvazimodēm & šrekiem, kaut kā jau viņiem savu kandidatūru jāvirza tirgū(

izpaligs  pilnīgs sviests ,,,AIVAR Tu esi stulbs, vai nozombēts,,,, vai VAUKŠĶA sektā,,,

Capsa  Pēcnācējus vajag radīt tāpēc, lai turpinātu sevi vēl par vienu paaudzi tālāk-klonēšana vēl nav tehniski iespējama. Vai arī tāpēc, lai dotu savu artavu savas nācijas pastāvēšanā-te der arī adopcija, adoptē kādu blondu nošmulējušos palaidni no vieglprātīgas nemīlošas ģimenes- un , skat-valstij par vienu ķirurgu/pilotu vai vienkārši harmonisku, pozitīvu personību vairāk

Reds  Jūtu ķīmija parādās, kad sieviete no rokām saož tādu metālisku smaržu, mazajām kapeikām ir tāda jiftīgaka, bet lielajām jau tāda lepnāka, bet ja papīra aromāts, tad vispār ir mūža lielā mīla atnākusi.

Bazhix  Interesanti, kā gan tā ķīmija varētu izstrādāties tā pati no sevis?
-------
Tie ir tie pārpalikumi no mūžīgā dzinēja, kas saražo vairāk enerģijas nekā nepieciešams paša darbībai :D
Faktiski jau paskaties jebkur apkārt - bioķīmiskie procesi ir visur, kaut vai piemēram, fotosintēze. Vai koki no zaļiem kļūst par sarkaniem - arī tur ir bioķīmiskie procesi, kuri notiek paši no sevis, bez laboratorijām :D
Par to, ka Tev organismā ir tādi muskuļi, kurus Tu neesi spējīgs kontrolēt, lai kā Tu vēlētos, nav jēgas stāstīt.
P.S. Ja jau būtu tās superīgās daudzās dzīves, kāda jēga Tev mocīties un visiem auniem šo skaidrot? Knapināties no pensijas un visās nelaimēs vainot citus? Lec Daugavā un pārdzimsti laimīgs :D

monaslizassmaids  vislabakas attiecibas man lidz sim sakas ar nejausibu, kur es ignoreju cilveku. bet tagad gribetos uzreiz saprast, ka tas ir tas pasas klases un limena cilveks..

AivarsN  Nekas nevar notikt pats no sevis, tāpat kā no nekā nevar rasties kaut kas. Tad jau pa visiem pasaules šrotiem, kaut vai viens auto salabotos pats. Katrai dzīvai būtnei, arī augiem, ir sava dvēsele, saprāts. Atliek tai atdalīties no fiziskā ķermeņa, kā visas tik saskaņotās ķīmiskās reakcijas apstājas un sākas neatgriezeniski sadalīšanās procesi. Jā, ne visu varam apzināti kontrolēt, tāpat kā mūsu prāts var operēt tikai ar ļoti niecīgu daļu informācijas, kura pieejama nemirstīgajai būtībai, jo smadzenes nav paredzētas tik lielai kapacitātei. Smadzenes ir tikai ķermeņa un dvēseles adapteris, bet ne informācijas glabāšanas vieta.
Kāpēc es te pacietīgi noņemos ar aunu izglītošanu? Bet kādam taču tas nepateicīgais darbs ir jāuzņemas. Dzīve nav paredzēta lai to pamestu, kad vien ienāk prātā. Tā ir kā viena klase skolā. Jo cītīgāk mācīsies un pildīsi uzdevumus, jo vieglāk pāriet un mācīties nākamajā klasē. Bet ja kāds grib palikt uz otru gadu tajā pašā klasē, tad tā ir tikai viņa paša izvēle. Neko nemācoties un bezjēdzīgi nositot laiku ar trulām izklaidēm, dvēselei cits nekas neatliks, kā nākamajā dzīvē risināt tos pašus uzdevumus, vēl maksājot uzkrātos karmiskos parādus, dažādu problēmu un sarežģījumu veidā. Par grēku piedošanu, tās ir lamatas ticīgajiem, lai tie droši strādātu visādas cūcības, reliģisko līderu vadībā. Nevienam nekas netiks ne piedots, ne atlaists, kaut vai viņš lūgtos bez pārtraukuma un būtu pats Romas pāvests. Tikai šobrīd šajā pasaulē var atpirkties ar naudu. Pēc nāves, kurš debesu, vai elles līmenis būs nopelnīts, uz to arī dosies, pilnīgi neatkarīgi no reliģiskās piederības, vai vispār bez tās.

Bazhix  Atliek tai atdalīties no fiziskā ķermeņa, kā visas tik saskaņotās ķīmiskās reakcijas apstājas un sākas neatgriezeniski sadalīšanās procesi
----------
Kas interesanti, arī sadalīšnās process ir ķīmisks. Resp., dvēsele uzreiz to nabaga augu nepamet, bet pirms tam sadala?
Interesanti, kur rodas tās dvēseles? :) Kurā brīdī tiek izdomāts - šitajā ķermenī kāds pārdzims, bet šitajā liksim jaunu.. :D

Mikko  Nezinu kã ar attiecíbãm, bet kímija te Tãda pliekana!
Vai nu par plakanu vai pãrãk apalíga 😏

AivarsN  Kad dvēsele vairs nevalda pār ķermeni, to savā ziņā pārņem baktērijas un tārpi. Un tā jau ir viņu vadītā ķīmija.
Dvēseles eksistē ļoti ilgi, evolūcijas gaitā iegūstot pieredzi ar visdažādākajām matērijām un ķermeņiem, sasniedzot arvien augstākus garīgās attīstības līmeņus un radīšanas spējas. Šī attīstība negad nebeidzas un tas arī ir šīs pasaules eksistences pamats. Vai ticīgie vispār apjēdz, ko nozīmētu mūžīgā svētlaime Paradīzē? Zelta jaunatne, kurai ne par ko nav jārūpējas, jūdzās nost aiz garlaicības. Vai kāds spēj apjēgt, kādas elles mokas būtu jācieš, tā bezjēdzīgi dzīvojot mūžīgi? Tieši nebeidzamā attīstība un arvien jaunas iespējas un izaicinājumi, ir tā lielākā svētlaime, kura nekad neapniks. Tikai jāizkūņojas no materiālisma čaulas un dažādu māņu atkarības. Un tad jau dzīve uzplauks pavisam citās, līdz šim pat neredzētās krāsās.

Vaukskis  Reinkarnācijas mācība nav tik sena, kā dažkārt to mēģina pasniegt šīs mācības sludinātāji. Šo ideju pārstāvji uzdrošinās pat apgalvot to, ka šī ideja tikusi atzīta arī senajā kristīgajā baznīcā līdz 6.gs. Sansaras domas sekotājiem, tādiem kā AivarsN, ir ciklisks pasaules skatījums, turpretī kristietībā ir lineārs laiks. Karmas likums un Kristus ir nesavienojami.

Dievs visu ir radījis un visa radība virzās pretim Dieva noteiktam mērķim. Pats Dievs ir iesākums un gals. Ir virkne Svēto Rakstu vietu, kas skaidri un nepārprotami noraida reinkarnācijas mācību

Bībele skatās uz cilvēku kā veselumu. Dvēsele nav kas īpašāks, labāks, patiesāks. Miesa nav mazāk nozīmīga par dvēseli (dažviet platonisma iespaidā tas gan tā tiek saprasts). Augšāmcelšanās runā par miesas, nevis dvēseles vai gara augšāmcelšanos. „Jo tam, kas šeit iznīcīgs, jātērpjas neiznīcībā, un tam, kas šeit mirstīgs, jātērpjas nemirstībā.” (1.Kor. 15, 53)

Kristietis Dievu var lūgt visās bēdās un nelaimēs! Viņam ir cerība. Pats Jēzus no Nācaretes cieta pie krusta. Tajā pašā laikā hinduistiem,tā sauktās vēdiskās kultūras sludinātājiem- pārdzimšanas mācības sekotājiem -visas ciešanas jāuzņemās pašam. Neveiksminiekam jāvaino pašam sevi. Pats vainīgs! Tāda karma. Cilvēks ir dievs. Labais tādiem nenāk no Dieva, bet gan no sevis, saviem nopelniem.

AivarsN  Reinkarnācija bija pazīstama ne tikai tos 600 000 gadus, kopš baltā rase ieradās uz Zemes. Kristietībai vēl nav pat 1000 gadu un sākumā jau vēl nebija iedomājušies noliegt reinkarnāciju. Ne tik labi pārzinu iepriekšējās nāves kulta modifikācijas, bet galvenā varoņa dzīves stāsts pilnīgi identisks, gan Indijā, gan Ēģiptē, gan Grieķijā, beigās upurējot to sātanam, pēc visām kulta tradīcijām. Ja Kristus piedzima pirmo reizi un uzauga neizglītotā ģimenē, tad no kurienes viņam tās pārpasaulīgās zināšanas, lai pārspētu pat mācītājus? Taču ja zinām, ka viņa dvēsele jau pirms tam bija sasniegusi Dieva līmeni un gatava apgūt zināšanas tā laika labākajā vēdiskajā templī, tad viss nostājas savās vietās un nav nekādu pretrunu. Indijā vēdu mācību parazīti pārvērtuši par reliģiju. Pirms tumsas kulta okupācijas, visa pasaule bija vēdiska. Un tā nav reliģija, bet tikai tīras zināšanas par visu, kas saistīts ar šo pasauli un tālu aiz tās robežām. Pēc kristietības sanāk, ka cilvēkam nekāda attīstība nav vajadzīga. Lūdzies tik ebreju Dievam un pakļauties viņa izredzētās tautas pārestībām, uztverot to kā Dieva gribu un mūžīgā dzīvošana garantēta. Taču kas tā par mūžīgo svētlaimi neattīstītai dvēselei bez fiziskā ķermeņa? Tas jau vēl ļaunāk par drūmāki cietumu. Taču par laimi, iestājoties gaismas laikmetam, ragainais Dievs Jahve ir iznīcināts būtības līmenī un nekad vairs augšām necelsies, kur nu vēl kādu citu uzcelt. Tā ka, neatkarīgi no tautības un reliģijas, katram pašam būs jānes pilna atbildība par visiem mēsliem, ko šajā dzīvē sataisījis, neizmantojot iespēju attīstīties un nākamajā dzīvē pāriet uz augstāku evolūcijas pakāpienu. Likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības.

Bazhix  Ne jau vienmēr pārņem baktērijas un tārpi. Pārakmeņošanās, apkaļkošanās ir ķīmiski procesi bez citu "dvēseļu" iejaukšanās :)
Tāpat mani interesē, vai amēbai daloties, tiek piešķirtas 2 jaunas dvēseles vai tikai viena? :)
Un kā, piemēram, ar zemenēm? Kurā brīdī jaunais stāds iegūst pats savu dvēseli? :) Jo esmu redzējis divus stādus, kas ražo ogas, bet joprojām saistīti ar stīgu. Viņiem ir viena vai divas dvēseles? :)
Un kāpēc dvēseles negrib iedzimt dinozauros? Ja jau ķermenis neko nenozīmē :D

tracer  Kaada kiimija?juus ko?skaitiit visi maak..un saskaita cik izdeviiga ir kiimija..ja nav izdeviigi tad peksnji pamana ka nav smuks

Piparkuka  Paklausieties tādu kanālu "Toljko v pljus", krievu val., protams. Teikts, ka tās daudzās pārdzimšanas ir to pašu tagadējo "globālistu" valdnieku radītas, lai liktu cilvēkiem ciest. Tipa- esi kaut ko sastrādājis, ej vēlreiz "lejā" un izciet atkal.
Tās ir nepareizās "durvis" jeb gaisma, aizejot!!
Ir jāpaskatās, kur ir cita gaisma un jāiet tur. Jo īstenībā cilvēks ir Viens, dzīvo tūkstots un vairāk gadu un pats var izvēlēties- iet uz zemi vai neiet, kā vēlas.

AivarsN  Kad nofotografē auga sēkliņu pēc Kirliana metodes, tad attēlā redzams pieaudzis augs. Tātad, dvēsele smalkajā matērijā jau izveidojusi matricu, pēc kuras tiks veidots materiālais ķermenis. Tāpat cilvēkam, kurš nelaimes gadījumā zaudējis kādu locekli, smalkajā plānā tas pilnībā saglabājas. Dinozauru un citu izmirušo dzīvnieku dvēseles vēl joprojām eksistē smalkajā plānā, taču nevar izveidot ķermeni, jo nav atbilstoša ģenētiskā materiāla. Kamēr cilvēka embrijs no vienas šūnas iziet garo attīstības ciklu, tajā pakāpeniski iemiesojas dažāda līmeņa būtnes. Tāpēc dažādās attīstības fāzēs tā forma mainās. Tikai ķermenim pietiekami attīstoties, tajā spēj iemājot cilvēka dvēsele. Līdz tam brīdim, tā var tikai atrasties līdzās un kontrolēt procesu. Tāpēc arī pasaulē praktiski nav divu vienādu ķermeņu, jo katra dvēsele to veido pēc saviem standartiem un prasībām, bet no vecāku ģenētiskā materiāla. Tā ir ārkārtīgi sarežģīta zinātne. Pagaidām vēl neesmu tajā iedziļinājies un tāpēc nezinu visas atbildes. Dabā eksistē visdažādākās dzīvības formas, ne tikai uz oglekļa bāzes. Arī akmeņi un pat debesu ķermeņi ir savdabīga dzīvības forma, ar citiem uzdevumiem.

JurisK  Par to karmu un pārdzimsanu - tas jau tā ļoti skaisti, patīkami tam ticēt. Tā pat patīkami ticēt, ka pec naves mūs gaida debesu valstība, atkarībā no ticības, vai nu ar dziesmu dziedāšanu baltos paltrakos, vai ar mežonīgu seksu ar neskaitāmām gūrijām. Protams, tur gan vīd vēl arī elles katli un tamlīdzīgas nejaucības. Kā atbildēja dvīnītis, pirmais dodoties pasaulē, savam brālītim uz jautājumu, kas mūs tur sagaida - Nezinu, neviens vēl no turienes nav atgriezies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu