Un tā viņi pašķīrās!

Attiecības veido divi cilvēki. Kā ir ar pašu saziņu - vai vīrietim vienmēr jāraksta pirmajam, vai sievietei? Bieži gadās tā, ka sieviete gaida un nesagaida, bet pati neparko nav gatava ziņu dot. Ņem un pazūd, jo Dāmai taču nepieklājas pašai kaklā kārties! Sieviete prāto pie sevis - virietis man neraksta, tātad neinteresēju. Virietis savukārt gaida, gaida kad kādreiz sieviete pirmā uzsāks sarunu, varbūt testē iniciatīvu, bet šī kā neraksta tā neraksta - tā nu pie sevis nosecina, laikam nav nekāda interese ar mani, tātad nepatīku - ko es tur tagad rakstīšu, viss skaidrs, šai pavisam noteikti ir cits. Tā gan jau pārtrūkusi ne viena vien sarakste vai pat tikko sāktas attiecības. Tēma gan jau visiem zināma, bet būtu interesanti paklausīties viedokļus. Stereotipi, uzskati, principi un sabiedrības normas par un ap šo visu.

uzplanaledus  Ja vīrietis ir ieinteresējies par sievieti, viņš rakstīs, ja ne visai, tad kaut kad atbildēs, kaut kad nē.
Ja sarakste ir iesākta, interesanta un saistoša abiem, tad jau vienalga, kurš raksta. Nebūs jautājumu, kurš tagad rakstīs.

Felde  Nu piedod.nebiju domājusi
ka teksts tik pārprasts... Nu nevajag jau iekārot katru nakti citu.... Vīrietis jau nav lops.kam pārošanās ir bezatbildīga.... Vismaz man gribētos domat.ka ari vīriešiem ir smadzenes!!! Taču.tie.kas karo visu dzīvi....tā arī karo....ne bijušajām.ne bērniem.ne jaunajām-nav vajadzīgi.

persejs  Es tik tiešam nezinu kāds tad galu galā tas vīrietis ir un kādam viņam tad vajadzētu būt. Es tikai izcēlu savus novērojumus, kā un ar kādiem vārdiem šajās publiskas sarunās tik stāstīts par vīrieša un sievietes attiecībām.....nevienu neesmu gribējis aizvainot, ja tā gadījumā ir sanācis tad - atvainojos. Var būt manis teikto varētu uztvert, kā aicinājumu sekot katram savai valodai.
Neesmu filologs, pats pielaižu kļūdas. Bet tomēr, lai vai kā, ja man kāda sieviete nepatīk un varbūt mani ir aizvainojusi, es tomēr atturēšos to nosaukt par .....(meklēju vārdu) ....nu jūs paši sapratāt. Es vienkārši viņas bloķēšu

gunda10  Kas labāk sapratīs veci kā vecis kas sēž pie datora un sūta trūcīgas dāmas bildes otram vecim .

edding  Kaut kad, kaut kur lasīju, ka vīrietis esot mednieks un viņam ātri pazūdot interese par medījumu, kurš lēni skrien, vai vēl trakāk, pats sāk skriet pakaļ medniekam. Tas par VĪRIEŠIEM. Ja vīrietis tāds ne šis ne tas, tad viņš gada, kas sieviete pamās, apprecēs viņu, tad appuišos un sieva sūkstās, ka vīrs ir nekāds, pa kluso OHO , piesedzoties ar literāro darbību vai it kā aiz neko darīt, jāmeklē aktīvāks uzšāvējs.

Kaskaade  Okej, paceļat roku tās, kuras pirmās rakstot, zvanot, braucot pašas pie vīrieša ir tikušas pie nopietnām un ilgām attiecībām?

Felde  Tās.kuras ir savākušas sašņorējamus vīreļus....🤕 ka tik bikses kājās..🤔. Bet tie toč nekā vērti....😀

edding  19:47 turpinot- tās tāpēc te ganās.

noradrenalins  Ir gadījies dzirdēt ... dažādus viedokļus, "pamācības" par to iekarošanu. Un tad es jautāju: Gribi teikt, ka ... bankas, veikali, kafejnīcas, kas svētdienās vai vēlās vakara stundās ir aizvērtas, gaida kad viņas iekaros? Ka viņas grib mani?
P.s. Es par to, ka vīrietim ir jāizrāda iniciatīva, bet nu prasība, uzstādījums iekarot ... vai tas nav viduslaiku līmenī?

Chris1986  Var jau sievietes te raukt degunus un teikt, mana vecmāmiņa teica, ka vīrietim jāiekaro sieviete. Tikai mūsdienās lomas mainās, vīrieši dēļ mazkustīgā dzīves veida, ķīmijas un sliktas pārtikas vairs neko negrib. Tā kā tās, kas kko gribēs, nu, vismaz pie bērna tikt, dabūs pati visu ņemt savās rokās un cīnīties par vīreļiem. Nu, tās, kas to uzskatīs zem sava goda - varēs pulcēties un pārspriest, kādi gan kādreiz bij vīrieši .. :D

Kaskaade  Man domāt spermas banka ir daudz drošāks pasākums tikt pie bērna. Vismaz ar imbicīliem tiesāties par bērnu nevajadzēs.

Chris1986  Nu ja, Kaskade, karogs (varbūt, tomēr labāk vibrators) jums rokās un uz priekšu! :D

dabasmiilis  Visi ir bravūrīgi ,bet ko līdz jāuzrunā "objekts" ,kas viņam iepaticies ,tad kļūst par nosarkušiem pusaudžiem ,kas zaudējuši valodu un gaida ,ka varbūt objekts pats tev pievērsīs uzmanību, un pēc tam iekšēji zākājās ,ka tas otrs tevi nav pamanījis.

Man personīgi patīk ,ka meitene uzdrīkstas, ka negaida tikai uz manu iniciatīvu , tas pats arī gultā ,nu nav man katru dienu jāprasa sekss , pārmaiņas pēc arī šad tad meitene var uzprasīties - mani tas uzbudina.

Pats reti uzrunāju, un ne jau tādēļ ,ka būtu kautrīgs vai uz mutes kritis ,bet vienkārši zinu ,ka man "slikta gaume" , visas ,kuras man patīk - tām es nepatīku... Bet tik liels mazohists neesmu ,lai tagad visām pēc kārtas rakstītu ,uzrunātu ar domu ,ka varbūt ar kādu kas sanāks, šad tad vajag arī emocionāli atjaunoties. Jūtīgs cilvēks ,katrs kurvītis emocionāli iztukšo.

Ja gribi ,lai kāds tevi pamana ,tad pašam jāsaņem drosme[neatkarīgi no dzimuma] un jāpieklauvē pie otra durvīm, kas zin, vai aicinās iekšā vai pasūtīs trīs durvis tālāk! Bet ja nebūsi uzdrīkstējies - neuzzināsi!

av2  Ja tiessaam miili to otru cilveeku, nekluseesi. Jaa, var jau kaadu laicinnu pateelot , bet finaalaa tomeer nekluseesi.
Cita lieta, ja visas attieciibas ir vairaak apreekkins. Tad, nu peec idejas, pirmajam buutu jaarunaa tam, kas tomeer, nu ja godiigi, bija vainiigs pie striida. Lai gan ilgstossas atieciibas parasti viens ir tas, kuram.... vairaak saap, un vinns neklusee.

Felde  Chris,ja vīrietis tik slinks....ka viņš burtiski -jāsavāc.da nu tādu! Par ko tu sevi uzskati? Kam tāds
Kurš pār lūpu nespej pārspļaut...lie memmīši.lupatas un sliņķi....te nu arī sēž... Sorry... Ja butu virietis-teiktu.man uz tādiem nestav...🤕
...Mīli.ja jau ir tikts līdz sakariem...protams,sieviete runā.izrāda... esmu par piepilditam attiecībām.un tādās-galva nesāp! Vismaz man.nekad! Un nav arī NĒ!!! Bet savākt.paņemt...un stutēt vīrieti-ir kas pretīgs! Un te nav runa par vecmāmiņu padomiem vai tikumību... Te runa par vīrieti un sievieti!! Ja tiešām nejūtiet atšķirību....skumīgi!🤕
...vai tiešām taisieties par tiem.kas valkā sieviešu kurpes.kleitas? Kas sevi pozicionē par ono...🤔😀
Pasaulīt....kur mēs stūrējam....😭

coldlands  Man šodien jubilejs, pieci gadi šeit jau vavuloju par attiecībām un psiholoģiju. Pēc idejas man var piešķirt kādu profesora diplomu, tas ka universitāte nosēdēt, lekcijas klausoties.☝

Chris1986  "Dāmai taču nepieklājas pašai kaklā kārties! Sieviete prāto pie sevis - virietis man neraksta, tātad neinteresēju" - Kura gribēs, tā meklēs ceļus, kā izdarīt. Kas meklēs attainojumus savai pasivitātei un bailīgumam, tā būs mūžīgi brīnumu gaidošā

Felde  Brīnumus gaidi tu...ceri.ka ģimnāziste tevi sašņorēs......gaidi vien! 👌 Es brinumu negaidu.man to nemaz nevajag ... Ilgus gadus esmu bijusi idillē... Un.ja negadīsies kāds līdzvērtīgs.stiprs.vīrišķīgs.uz kuru varu paļauties kā uz sevi,-nevajag!

Viendien no rīta atnāk kaimiņiene un jautā.vai nevaru ievilkt viņas auto.Uzsildiju savējo.aizbraucam.tur ap auto staigā viņas vīrs.pīpēdams.... izņemu āķi.nesanāk pieslēgt.vīrietis skatās...nē.lai palīdzētu..neidzodas ieklikšķināt ākis vietā.beidzot pieslēdzu.ņemu štropi...pat to viņš pieāķēja tikai savam auto.es savam pati....ievilku.un visu dienu domāju.nu kam tads idiots??? Kam sievietei tāds memļa? Galvu saspiedušas??? Man vīram nekad prātā nebūtu ienācis stāvet un skatīties.vai likt man pie kaimiņiem skriet. Kas tas par veci! Kad tādus redzu.toč vēmiens nāk. Un nebeidzu atkartot,-normālie ir pie vietas! Un netaisos saistīties ar idiņu.. Tagad saprotu.kāpēc kaimiņiene vienmēr sapīkusi.nošļukusi.nestaro! -izvēlas bikses.ne laimi!

Chris1986  Felde, mentāli tu jau sen esi vīrtietis, mūsdienās var arī fiziski nomainīt dzimumu, lai nav tā jāmokās

Epifanija  Jābūt ir intuīcijai, ir vīrieši, kuri gaida - nav pārliecināti, kuri negaida - riskē.. izvēles iespējas, ko katrs var piedāvāt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu