Rezerves variants - spēle ar otra jūtām

Kādas ir jūsu domas par tiem kas pietur rezerves variantus un tiem nelaimīgajiem, kas ir rezerves variants. Kurš šajā spēlē ir kaķis un kurš pele? Viens sevi uzskata par izcili gudru, otrs sevi pozicionējis muļķa lomā? Ja tiek uzturētas šāda veida attiecības, tad gan jau kāds labums ir kā vienam tā otram.

VEGF  Tepatās:ja domāts man, tad te man nedaudz laikam jānovienkāršo teksts: neļauju sevi turēt kā rezerves variantu , bet lai domā ka atļauju. Lai arī parasti pret cilvēkiem esmu zolīds, tad šinī gadijumā, ja tā teikt izmanto mani , tad aci pret aci : izmanto adekvātā līmenī viņu.

ube  Ja abiem der šāds variants, tad kāda starpība kā apkārtējiem tas izskatās.

Chris1986  nu, zin kā ir? Pie ārstiem jau ar pierakstās uzreiz dažādās vietās un skatās, kur ātrāk tiks klāt. Rezervisti tāpatās - ne jau vienā rindā stāv, bet kādās 10 uzreiz. Tā kā normāla situācija - te te, te tur pienāk rinda un papriecājas .. :)

Kaskaade  Argumenti aptrūkās, ka asv feministes jāpiemin?
Vēl tu nesaproti? Sensenos laikos man bija kaudze tā saucamo draugu, un es sev vaicāju, ko viņi grib ar to draudzību? No vienas puses jau zašibisj, kā pašapziņu ceļ, no otras- man kļuva par apgrūtinošu dalīt savu laiku, uzmanību un ausis cilvēkiem ar kuriem man nekad nekas nebūs. Kā rādīja laiks, izrādījās ka viņiem jūtas bija pret mani, tik baidījās atklāt to, jo biju sava vīra sieva. Daži no tiem jūtas atklāja, bet jā, man žēl, bet viss arī draudzība momentā beidzās.
Sensenos laikos man arī bija vīrieši komētas- pēkšņi uzradās un tikpat pēkšņi pazuda, lai pēc n-laika uzrastos atkal itkā nekas nebūtu noticis.
Tie ir divi atšķirīgi gadījumi, bet kopīgs tiem ir viens- feika draudzība starp vīrieti un sievieti.
Krč, visiem zināma formula- cilvēkus saista fiziska, emocionāla, psiholoģiska un garīga saikne. Un no emocionālas, psiholoģiskas vai garīgas tuvības līdz gultai ir tikai viens solis.

noradrenalins  Būt plāksterim nav manā dabā. Ir trāpījušās dāmas, kas saka: "Man vēl divi randiņi sarunāti, gribu ar Tevi, ... izstaigāšu tos divus un tad būšu droša". Man tik ilgi nav jāgaida ... es jau tagad esmu drošs - Tu pārvērtēji sevi! :D

Tessa  kads sakars kkadiem tur rezerves variantiem ar draudziibu starp viirieti un sievieti, kuri neguleja, neguļ un negules kopa?

VEGF  Chris1986: pie ārstiem pierakstās vienā vietā : piezvani uzjautā kad tuvākais un izvēlies kur pierakstīties. Reti kad laiku pazaudēsi. a dēļ tādiem 10vietu rezervētājiem arī rindas rodas : pacientam jābūt, bet nav, ārsts prosta sēž gaida, citu pacientu uz svilpiena nepasauks. A maksāt arī neviens nemaksās par zaudēto laiku, tikai tantiņas pamanijušas bazūnēs, ka ārsti jau nemaz nestrādā, tikai algas grib

Kaskaade  Tess, lūdzu konkrētos piemēros? Jā, un no kurienes apgalvojums- nekad negulēs? Parasti liktenis sliktenis ļauni apgrābstās ap tiem, kuri saka "Nekad!!!"

Tessa  Kaskaade, es vnk varu tikai izteikt liidzjutiibu tiem, kuri nezin, kas ir iisti draugi. Draugam nav dzimuma. tas ir vai nu ar tevi liidz galam, vai viņš nav draugs. es jau reiz rakstiiju, ka draugi nak no pagatnes. berniibas, dziljas jauniibas, etc. parejie ta, prijateļi. ar draugu tu pudu sals esi apedis vai apedusi, ne ka citadak.
konkrets piemers-es pati. mans draugs viirietis ir ar mani no musu gadiem 14, nemot vera musu trauksmaino jauniibu, kura iekrita 80.gadu beigas 90.sakuma, ručijam ara viens otru visadi, piemeram, mentenee vinja pistole bija mana somiņa, ka tas viss vareja beigties, ja saktu kratiit mani, labi zinams, atljaujas ieročiem toreiz bija tikai militaristiem, vismaz 15 sutkas nograbtu abi, bet ta tikam sveika cauri. tadi gadijumi bija ne mazums, talak vienkarši sazvoni un retas tikšanas,jo dziivojam patalu viens no otra. Bet tieši pec manas operacijas, kad es ar trubam un caurulem no miesas guleju nakamaja rita, viņš sedeja klat.
Gulta? kada gulta, taisni jasmejas, tad jau mes sen butu pargulejuši. mes esam čomi. savejie, liidz mugurkaulam.
jums nav tadu draugu? sori. nezinu, vai man ir žel.

av2  A ja abiem patiik , es pat teiktu , bauda savas lomas?

uzplanaledus  Mēģinu sagremot jēdzienu attiecībās "rezerves variants". Ja arī kādu laiku netiek izdarīta izvēle, tad kaut kādā brīdī tā tomēr notiek.

CoCoSan  Tess, kas tev teica, ka nav tādu draugu. Bija. Vēl augstākos toņos kā tev bija.
Bet pag pag, vēl tā sonāte nav izdziedāta.
Manai družkai mūsu klasesbiedrs (bijām no bērnības draugi draugi ņerazļej voda) pēc 30smit gadiem atzinās mīlestībā un lūdza viņu šķirties no vīra. Viņa bija nāves gultā, viņš to zināja. Uz bērēm neatnāca.

LaskovijMerzavec  Un ko? tas, ka Tevi kāds ir piemānijis, tas nozīmē, ka citi arī mānas?

Draudzeņu vīri mani pazīst, pāris gadījumos, pat sapazinās manā klātbūtnē. Arī kopīgi tusiņi notiek.

Vnk, cits seksuālais tips vai arī vairs seksuāli neinteresē, bet tas nenozīmē, ka viņas nav seksīgas un daudziem vīriešiem viņas ir sapņu, sapnis.

Kate  Vai arī naudas vairs nav, jālenc ekonomiskāks modelis. nus, es nebūtu starā strādāt par penšu savācēju, kas jaunību notusējuši ne ar mani
bēet-es jau skaitos oficiāli ļauna.

MrAction  Izcils jautajums. Manuprat, ja cilveks ir 100 % atklats viens pret otru, tad tadu variantu nevaretu but. Neviens sevis cienosh virietis vai sieviete neparakstisies uz tada veida nopietnam attiecibaam. A tie, kas parakstas, normali butu to uztvert vienkarshi kaa izklaidei. Iespejams, ka abi vel nav parliecinati vai velas visu savu muzu pavadit viens ar otru. Jabut godigam un skaidri jaformule, ko veelies. Un, ja velmes nav piepilditas, tad vilciens tu tuuuu un next. Un taa kamer sanaak, vienlaicigi pilnveidojot sevi.

Kaskaade  Mani neviens nav piemānījis. Tā saucamie vīrieši draugi bija ķipa mūsu ģimenes draugi, līdz laikam, kamēr pamazām un pa vienam atklājās katras šīs draudzības motīvi.
Turklāt, ko tu uzskati par draudzìbu, arī liels jautājums: reizi pusgadā piezvanīt sievietei apsveikt dzimenē un patrīt slidenu tēmu par azonu un caurumiem zeķēs (kas toč nav nekāda draudzība), vai draudzība, kura izpaužās biežā klātbūtnē ar biežu ienākšanu draugu ģimenē kā tās ikdienā, tā visos svētkos.
Krč, zb šis temats, katrs pieaudzis cilvēks pats sev izdomā pasaku, lai izvairītos lietas atzīt un nosaukt īstajos vārdos. Cilvēki paši sevi nepazīst, kā lai viņi saprot, kas ar viņiem notiek.

LaskovijMerzavec  Ok, šīs divas tēmas pagāja zem zīmes, visi grib Kaskādi izkniebt.

Tb, Jūs vairāk ne at vienu nesatiekaties, jo jebkurā gadījumā, ja vīrietis, tad grib iznkniebt Kaskādi, ja sieviete, tad grib viņas vīrs.

ube  Labais! :))) Laskovijs sasmīdināja... Reizēm te nevar nesmiet, cik gudri pļurkst par lietām, ko nezin. Draudzībai nav nekāda sakara ar rezervi.

Kaskaade  Kaņešna Laskavij, a kā domāji, ja tik gribētu Kaskaade, visssss notiktuuuu 🤣👌
Nu mljin vai tu atbildēsi reiz cik bijušo draugu ir tavai aktuālajai sievietei? Tukšu tirst nav māksla. Ja tev nav aktuālas sievietes, tad pilnībā saprotama tava draudzība ar bijušajām. Ja tev ir aktuāla sieviete, jautājums, nah tev draudzība un emocionālā tuvība ar citām? Jūs ar savu aktuālo nesarunājaties vai sarunu tēmas ir izlases kārtībā ar tabū elementiem? Jeb tu meibe katru raibo suni uzskati par draugu un katram garāmgājējam krati sirdi kā draugam? Kas tavā izpratnē vsp ir draugs? Tās sievietes pamestu visu un skrietu tev palīgā jebkurā diennakts laikā uz jebkuru pasaules malu? Pa mojemu šī ir viena no svarīgākajām lietām, kas raksturo draudzību.

Maariite  ...dažreiz gadās tādas situācijās, bet cenšos tās saregulēt...manuprāt, rezerves variants, tas ir cilvēka savā veidā pazemošana, un man nepatīk pazemot cilvēkus. Esmu bijusi arī kādreiz pati rezerves variants, bet, kad to aptveru, tad neļauju ar sevi manipulēt. Domāju, ka ir labi, ja cilvēki tavā klātbūtnē jūtas komforti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu