Čakla vai slinka.

Kāda ir jūsu prat čakla sieviete?
Un kāda ir slinka sieviete?

ALCORA  Pazustā, man ir daudz draudzeņu. Viņas nav ne sievas, ne mīļākās. Varbūt arī ir OHO, es nezinu. Ceru, ka ar vecajiem nikiem, neražo katru dienu jaunus, jo ir brīvas sievietes, nav nepieciešamība slēpties , maskēties. Kas tur slikts?
Tikumība vairāk izdaiļo sievieti. Vīrietim/ brīvam/, tas drīzāk ir trūkums.

Kaskaade  Tev gan nav veicies ar sievietēm, bet varbūt pat otrādi- daudzām tādēļ ļoti pat ir veicies.
Īsti nesapratu tavu domu gaitu saistībā ar sievietes prasmi organizēt savu laiku, lai uzturētu savu vai ģimenes komforta zonu tīrībā ar kkadu došanu.
Parasti visskaļāk kliedz "zagļi! zog!" pats zaglis.

Nu un kādēļ domā, ka tikumība varētu kā aptraipīt vīrieša godu? Man domāt ir pietiekami liela vīriešu daļa, kuri labprātāk dod priekšroku tikumībai iepretim apšaubāmam sakaram.

Ievinjata  Piekrītu "uzplanaledus" viedoklim, ka "Sievietei jābūt tik gudrai, lai visu ātri izdarītu un tad varētu ilgi slinkot."

Geisha  Ja vīrietis kaut ko majās dara tad tas ir redzams, taču sievietes darbs neredzās. Turpretī, ja sieviete ir slinka majās tad gan uzreiz var redzēt netīrību.

Fanfara  tādu rentablu čaklumu jau labu laiciņu mēra čaukstošajos, nerentabls nav apspriešanas vērts

Andromeda  Nu nevar būt viss tikai balts vai tikai melns...

av2  Ideals cilveeks ( gan sieviete, gan viirietis ) ir, kas var izsstukot, kaa nopelniit naudinnu, cik nu kuram vajag, ar minimaalu piepuuli , un minimaalu savas veseliibas chakareessanu. Jo daudzos darbos biezzi vien cilveeki bojaa veseliibu, domaajot, ka nut tik saraussu, sapelniissu, un tad buius easy. Tas nebuus nekad, tas easy..:( Taa kaa domaat vairaak par savu veseliibu tomeer is visssvariigaak.
Jo, nu neko liidzi nepannemsim tik un taa .:)
Veel kas, ir tomeer taadi piennemti "standarti" par to, kas ir slinks cilveeks. Tiessam nezini, kas tas ir ? Kad attieciibaas viens visu velk, otrs...praktiski nedara neko.

Piparkuka  ALCORA- a ko tad tu te dari, interesanti?! Nu gan...

Piparkuka  Tavas visas draudzenes- padauzas??!!:) : "jo ir brīvas sievietes, nav nepieciešamība slēpties , maskēties. Kas tur slikts?"
P.S. Tikumība pat ĻOTI izdaiļo brīvu vīrieti. Pat ļoti un izteikti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu