Vai jus esat pieaugusie ?

Es biju prom no oho 9 gadus. Tagad es atriezos un man liekas, ka te ir tas pats bernudarzs viriesu-sievisu attiecibas!?

uzplanaledus  Vispār tas ir skaisti, ja ir kaut kas nemainīgs. Slikti tikai, ja tas nepatīk.

tracer  Mans noveerojums ka 9 gadus atpakalj bija labaak.nu ne tikai oho bet vispaar interneta iepaziisanaas bija reaalaaka.tagad divas galeejiibas..preceetie te vaavuljo no riita liidz vakaram.par to kaa buutu ja buutu.reizeem piekriitu lasitajam internetaa ka 90% popolaacijas ir peleeka masa.bez sejas .atrefereejot bez mitas savas mantras..smiekliigs ir tas pozitiivisms ar kaadu te censhas atrast mistiskaas attieciibas.man jau vaards attieciibas saak asocieeties ar lamu vaardu.nu nebuus nekas.neko neatradiisiet seit jo sabiedriba degradeeta liidz klinkjim.naudas kults paari visam.turklaat ekonomika stagnee..jo mazaak naudas ir cilveekiem jk lielaaka veelme atrast to laimes feniksu.jo mazaak naudas jo gljeevaaki cilveeki.itkaa notraasties gribas visiem.bet duushas pietrukst reaali ko dariit..tik internetaa stostiities.virtuaali sexot te un tad uzvilkti pie saviem laulenjiem.jo hipotekaarais kredits un kopeeji beerni juus noliek tur kur esat.nozeelojami.gljeevi cilveecinji..tad neciikstat.veljat vien taalaak savu smago laulibu vezumu

coldlands  Smieklīgākais ka autoram tikai liekas, nav vēl tādas pilnīgas pārliecības, vēl stipri jāpiedomā.🤦

Tessa  paskatijos profilu, ko daru reti. tants ar putniem runa par bernudarziem?
ko tad tants teiks par Homeru, Petrarku, Šekspiru vai Tolstoju? patiesi, daudziem izdodas dziivot arii bez smadzenem, ko uzskatami var redzet tieši te, oho.

tracer  Veel taads interesants noveerojums.ja sieviete tieshaam gliita.vinjai to laulibu nevajag..kas vjnjai nekaish draudzdeties ar vienu?kameer shim rozaa brilles taa var slaukt uz nebeedu.kad vecim hormoni nomierinaamushies var pazinjot lepni ka tomeer neesot saderiiba vinjuem.un prom ir drostalinja..un naakamais uzrodas.momentaa.un atkal tas pats scenaarijs..beedigaak ja sieviete parasta.tad mekkee to vieniigo.jo apzinaas ka iisti ar taam smukajaam nevar konkureet.un te viirietim dilemma..teereet naudu uz taadu cacu.vai nemt peleeku peli?parasti izveelas cacu.ja ir liidzeklji..kaut apzinaas ka apcakarees..jo gribas loti ar to smuko traasties

Kaskaade  Redz, tā nu iet tiem vīrišķiem, kuri kopš dzimšanas nav redzējuši ne mātes mīlestības, ne vēlāk citas sievietes sirds siltuma, caur kuru dabūts arī dievīgs sex un savstarpēja uzticība un griba iet kopā cauri dzīvei.
Ne tur plika drāte, ne hipotekārais, ne liela kāre uz naudu kopā noturēt nevar.
Un kur vēl glupāks apgalvijums, ka glītai sievietei laulību nevajag. Tādu tik var izteikt vīrietis, kurš mūžu nodzīvojis, bet pie prāta nav ticis. Tikpat absurdu prātulu var teikt vīriesiem- ja vīrietis glīts, viņam sexu nemaz nevajag.

JurisK  Varbūt tiešām no cietuma? Materiālās vēlmes tādas dikti piezemētas anketā, varbūt pirms 10 gadiem daudz-maz, tagad reizini vismaz ar pieci! Mums te pa 9 gadiem reālajā dzīvē daudz kas mainijies!

Vaukskis  Atzīšos- esmu fiziski, nevis mentāli pieaudzis. Man vēl daudz kas nepieredzēts priekšā attiecību jomā, taču, runājot par salīdzinājumu ar bērnudārziem, tie kā institūcionāls veidojums joprojām rullē! Man pazīstamie draugi, kuri paši bērnībā nekad tādus nav apmeklējuši, mūsdienās savas atvases ved(a) uz pirmsskolas izglitības iestādēm- domāju, ka laikam novērtē socializācijas nozīmi cilvēka attīstībā.. .

AliceX  Šite ir tikai un vienīgi bezjēdzīgs SPAMS. Nav vērts šito PA pat vērt vaļā

ESENI  Smieklīgākais ir tas ka gadi iet ,bet veču fotogrāfijas stāv uz vietas ,kad atnāk uz randiņu ,tad šoks ir kapitāls!!!!Ja būtu iedzērusi ,tad momentā paliktu skaidrā ,vismaz fotogrāfijas būtu nomainījuši!!!!!!:))))Pilnīgi piekrītu vieni un tie paši gadiem sēž....un interesantākais ka viņi nevienai nav vajadzīgi.......:(((

Vaukskis  ESENI, turpinotdomu- nu, protams, kad pasaule ir vaļā, tad kāpēc gan neizvēlēties vietējā vietā kādu ārzemnieku no zemes, kur ir mazāks sieviešu īpatsvars, kurš pats ir (skaitās) foršāks, aktīvāks ?!

Piparkuka  un kas tas ir "bērnudārzs... attiecībās"?!
Nesaprotami.
Cilvēki nemainās arī 10 000 gadu griezumā un vairāk, domājams. Tā ka īsti mainīties nekas nevar.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu