Laulātais draugs

Cilvēku ar kuru izvēlas pavadīt atlikušo dzīvi sauc par laulāto draugu, bet cilvēku ar kuru dažreiz ir sex sauc par mīļāko. Sanāk, ka ilglaicīgi blakus vajag draugu, bet mīļāks ir tas kas šad tad labi iedod. Kas īsti ir svarīgāks izvēloties otro pusīti - uz ko liekat uzsvaru, ja runa nav par vienas nakts sakariem?

Kaskaade  Tu to aptauju pats veici vai feisbukam noticēji uz vārda????
Cilvēks gribēdams nevar nodzīvot dzīvi tik pēc savām iegribām vien, jo dzīve iegroza tā, ka gribot negribot kļusti saistīts ar citiem pret savu gribu vai tās rezultātā. Tākā, ja arī kāds uz nāves gultas ir to teicis, droši var galvot, ka tas miris ar demenci vai marasmu.

Caune  Svarīgākais, izvēloties otru cilvēku, ir attieksme vienam pret otru un kopīgs nākotnes redzējums. Saukties var kā grib un pašiem ērti. Grūtāk ar sabiedrību, kad jāpiemeklē īstais apzīmējums tā, lai visi saprastu, kas tas par fruktu katra teikuma galā tiek piesaukts.
Ja attiecībās viens grib nēsāt žetoniņu ar nosaukumu "laulātā draudzene", bet otrs piešķir žetoniņu "mīļākā", nebūs kopīga nākotnes redzējuma un iznākums attiecībām ļoti paredzams.

ne_meklejumos  Katram vecumam savas prioritātes, manos gados svarīgākais kopējas intereses.Veidojot ģimeni jaunībā, tur tak ir pamatā mīlestība, tās galvenā garšviela ir seks un iekāre, bez draudzības arī nekādi. Vīrs ir mīļotais dzīves biedrs, vis vienā.

Maariite  ...arī veidojot ğimeni nejaunībā ir svarīgi, lai kopā būtu interesanti gan dienā, gan naktī. Laulātais un mīļotais vienā personā. Kāpēc tiek domāts, ka precēti vīri ir slikti gultā, ka jābūt vēl kādam?...nesaprotu...

Chris1986  "Kas īsti ir svarīgāks izvēloties otro pusīti .. ?" Nu, sievietēm, kamēr ir jaunas un skaistas, var būt daudz un dažādas prasības. Bet tādas, kādas te meklējas 50+, viņām ir svarīgi, lai vispār kāds izrāda uzmanību. Vīriešiem tajā vecumā testosterons ir zems, respektīvi, vajadzība pēc seksa arī zema. Tāpēc viņi nav tie paši aktīvākie un uzstājīgākie lencēji

Pazust  Nav nekā skumjāka, ja laulātais kļūst par draugu. Ar draugiem, ka zināms, nesekso, tad nu nekas cits neatliek, ka meklēt mīļāko.

Chris1986  Njā, izlasot Pazust komentāru, varu tik atkārtoties - kas tām sievietēm tais galvās darās! Užassss! :D

rinkulis  Mīļākā(s) definīcija ir ačgārna. Nekur nav teikts, ka mīļākais=sekss - definīcija ir daudz plašāka un parasti jau tomēr mīļākais arī emocionāli sniedz to, kas pietrūkst laulībā, vai ko pašam nav māka sasniegt esošajā laulībā. Uz to var skatīties kā uz notiektas formas attiecību sarežģījumu risinājumu. No cita skatupunkta tā ir rakstura un cilvēka vājība. Protmas, ir izņēmumi - ka sagrābj tā ka neatlaiž.

Nezinu, vai "otru pusīti" tu vari "izvēlēties" - man šķiet viņu atrod vai liktenis piespēlē - pēc nopelniem. Protams, ir kaut kādas vadlīnijas... Fiziskai vilkmei ir jābūt. Vēlama +/- vienāda dzīves piereze - vide, kurā esi audzis, un līdz ar to arī līdzīgas uztveres un skatījums uz dzīvi (tas ir vecais teiciens par laukiem, ko no meitenes nevar izvilkt - metaforisks, bet patiess). Nu tas tā - iesākumam, lai vieglāk ripo... Var jau arī iet pret spalvu un pamocīties un tāpat beigās nonākt turpat, bet tad pašam jābūt garā stipram.

rokons  Vai nav vienalga kā otru sauc.
Ja var būt laulātais draugs, laikam var būt arī nelaulātais draugs un laulātais ienaidnieks.
Laulības reģistrācija ir juridisks akts, ar visām no tā izrietošajām sekām.
Bet savstarpējās attiecības ir tādas kādas tās ir. Emocionāli gan pozitīvas, gan negatīvas.
Ja laulātais kļuvis TIKAI draugs, var domāt, ka emocionālā puse zudusi, tikai jāpārdomā, kāpēc.
Tēmas autore pretnostata ilgtermiņa kopdzīves attiecības, kur sex nav vienīgā dominante, un emocionālu tieksmi, kas nav ilgtermiņa.

uzplanaledus  Būtu jāuzskaita viss, kam ir jabūt laulībā, kādām komponentēm. Jo citādi iznāk, ja pazūd sekss, tad viss, laulības vairs nav.

kjirsis_X  vai tad nosaukumi maina lietas būtību?
Mums visu -vajag gan draudzību ,sapratni un drošību gan seksu un mīļumu un reizēm trakumu.
un mēģinam pie tā tikt kā nu kuram sanāk. Viens pie visa reizē cits pa gabaliņam..

Piparkuka  Draugs, viennozīmīgi! Uzticības persona, arī.

Piparkuka  Chris, starp citu- tieši tā un pat 100% tā arī notiek:
"Nav nekā skumjāka, ja laulātais kļūst par draugu. Ar draugiem, ka zināms, nesekso, tad nu nekas cits neatliek, ka meklēt mīļāko."
Pēc gadiem tu skaties uz savu brāli un vīru un domā- cik skaists vakars, cik skaists saulriets, jūra, romantika. Nu jā, bet ar brāļiem jau neguļ... (bet tie "brāļi" ir tavs brālis un vīrs):)

Tur ir jābūr draugam un mīļākajam vienmēr.

Chris1986  Piparkuka, nu, ja pēc tavas loģikas sanāk, ka trāzējs un labākais draugs nevar būt viena un tā persona, tad es izvēlos labāk būt draugs, nekā trāzējs. Vismaz nau tik truli

Piparkuka  Tas pēdējais teikums nepareizi lasās, es jau tā domāju. Tas ir domāts- viens cilvēks VIENMĒR ir gan draugs gan tas otrs- mīļākais. VIENS! :)
Protams, ka labāk ir draugs. Taču..... ar kuru ir labi arī to darīt...:D
Nu, jebkurā gadījumā- tas ir Dzīves draugs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu