kāpēc aplidošanas rituāls ir tieši tāds?

Vispārpieņemtais, sociāli atzītais modelis ir tāds - sieviete, kura vēlas iepazīties, raida dažādus tiešus vai netiešus signālus ( piemēram profils oho vai citur) un pasīvi gaida, kad pieteiksies pretendenti. Savukārt, vīriešiem iedalīta aktīvā loma - viņi ir pārliecināti ( ne bez masu zombēšanas produktiem), ka viņiem vajag "vairāk" to seksu un, ka tieši viņiem ir pienākums izrādīt iniciatīvu pirmajam un šajā procesā saņemt kurvīšus un citas nepatīkamas emocijas, bet, ja paveiksies un simpātijas sakritīs, tad būs turpinājums. Un lūk, jau nākamajā etapā, kad tā simpātija jau ir gana skaidrs, tam vīrietim, lai tiktu pie tā seksa vēl jāpamokās, jāaizved viņa uz vismaz 3 randiņiem, jāpadāvina puķes, jāizrāda uzmanība un tad beidzot var ķerties pie lietas. Jautājums - kāpēc ne otrādi? Iepatikās? Ejam uz gultu un pēc tam tas vīrietis veic aplidošanas rituāla formālo pusi, ved uz randiņiem, izrāda uzmanību, dāvina puķes, un demonstrē pieķeršanos? Kāds ir par to aizdomājies?

Piparkuka  Redzu te uzreiz divus kolosālus vīriešus. Ja būtu jaunāka un attiecīgā vēlmē- varētu droši veidot attiecības:)
Vēl, lasot, pamanīju- ir pazudis "neko". Agrāk visu laiku rakstīja, nu jau sen nav. Apprecējās varbūt?!:)

udenssieva  Sieviete nav varde,kurai vienalga,kas viņai uzlec virsū- ka tik silts,un mazliet kustās.
Ir vajadzīgs klikšķis— interese un patikšana.
Nožēlojami,ja vīrietis domā-ka viņš ir vīrietis tāpēc,ka bikšu priekša mazliet "biezāka"- bet pārējais ir mazsvarīgs.
Pirmais iespaids var mainīties pat pēc īsas sarunas,-atklāsies ka necili ģērbtais ir visādi interesants cilvēks ar mugurkaulu, vai švītīgais pārsmaržojies frants- tukšs Narciss-Alfonss.

Kaskaade  Ai nu beidziet tak ar saviem klikškiem, reku valsts visi mēdiji pilni ar vecās kantrī dziedātājas šķiršanos ar skandālu, blīkšķi un policiju no lielā klikšķa. Es vēl saprastu, ka nenobrieduši prāti par klikšķiem runā, bet padzīvojušiem jau nu gan vajadzētu kaunēties savas ieilgušās glupības dēļ.

Lola1976  Man laikam ir samaitāta fantāzija. Es piemēram neuzskatu par primāro, ka mani aplido un nometā ar lakstiem kaut kāda aplidošanas periodā.
Pakomunicē... jā ir interese ir patīkams cilvēks, ok tiekamies. Sekss??? Kam viņš nepatīk? Nopietni bez muldēšanas. Var dabūt sievieti gultā (vai sieviete dabū vīrieti). Nav problema. Problēma sākās pēc tam. Vai es gribēšu vēl pēc tam satikt to cilvēku. Vai viņš noturēs manu interesi pec tam. Šeit daudzi vīrieši ļoti kļūdās. Nav grūti dabūt sievieti gultā, grūtāk ir viņu noturēt. Pēc tam vajag nopietnu aplidošanu!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu