Kāpēc oHo Administrācija nedēš nelasītās vēstules?

Biju šo to rakstījusi te vienam cilvēkam, bet cilvēks nav bijs iekš "oHo" ilgu laiku.
Kāpēc "oHo" uz lūgumu dzēst, tomēr nedzēš to, kas tā vai citādi netiek izlasīts un, kam nav nozīmes ne tuvākā, ne tālākā nākotnē?
Kāpēc man, kā vēstulīšu autorei ir liegta iespēja pašai izdzēst vēl nelasīto?
Te tak nav REĀLS pasts.
Te ko, oHo Admonistrācija nedraudzējas ar realitāti?

Chris1986  Jā, nu tas jau galīgi nesmuki, ka kāds aizsūta kādam plikbildi, bet tas nevienam nerāda. Apkaunējušies būtu!

siikaa16  Pasta balodis aizlidoja un viss. Nebūs nekādas putnu medības. Nestrīdies ar administrāciju izdzēsīs pašu.

Avatars30  Eai ar galvu slims,ka tādus jautājumus uzdot?:)

dabasmiilis  Jā, tā ir nopietna problēma. Vakar aizsūtīju vienai[vai daudzām] savu darbarīku, šodien pamodos un secināju ,ka pa nakti tas par 3cm pastiepies garumā, skaidrs ,ka gribu nomainīt pret jauno ,bet viņai visa apetīte būs nosista ar iepriekšējo.

Tad dēš vai nedēš tās vēstules ,vai ko tur ar viņām dara!?

Tessa  kas tads ir janosuta, ka tagad jacepas? oho administracijas nav pienakums dzest visadus tavus kosjakus.

neratni_stasti  Es atkal būtu ļoti dusmīga, kad man nosūtīta vēstule tiek izdzēsta bez manas ziņas. Ja reiz tā ir nosūtīta, vēlos arī izlasīt. Un tas, ka vēstules sūtītājs pārdomājis un vēlas to atsaukt, man pie kājas. Ja jau sūtīja, vēlos zināt un būvēt savu reālo priekšstatu par šo cilvēku uz visām saņemtām vēstulēm, arī tām, kuru pēc tam sūtītājs sagrib izdzēst :)

Bellatrixa  Bet man vislabāk patīk tas "reālais pasts" :) labrīt, pasts ir pasts, iemeti vēstuli / nospiedi "sūtīt", tā vēstule vairs nav tavs īpašums :)

av2  Vo, cilveekam samilzusi "reaala" probleema :)

aija_69  Nosūtītās vēstules, gan nelasītās, gan izlasītās ir iespējams pašam dzēst ieliekot kreisajā pusē baltajā kvadrātiņā ķeksīti un tad apakšā izvēle: Dzēst visus iezīmētos ziņojumus. Manuprāt, ļoti ērti!

dzilums  Virtuālajā pasulē tas ir sīkums. Te viss ir sīkums. nevajag lieki kreņķēties un jāpriecājas, ka vispār ir kādas vēstules, kuras dzēst vai nedzēst...

Piparkuka  Šis ir labais:
"Labais. Būtu labi, ja oho administrācija dzēstu arī neaizsūtītās vēstules vai vēl neuzrakstītās, nu lai savlaicīgi tālāk no grēka"
:))) Nu lai taču neizlasa, kāda atšķirība. Izdzēs no savām un liecies mierā.

Piparkuka  Man jau šķiet, ka Tu uztraucies tieši par to, ka tas cilvēks neienāks un tās vēstules, diemžēl, neizlasīs...:) Jo- kāpēc citādi uztraukties par neizlasītām vēstulēm, ka viņas tur stāv un stāv. Tu jau nezini- varbūt kaut kas atgadījies, slims vai aizbraucis, varbūt vispār precēts, aizņemts, citā valstī utt. Varbūt strādā un neiet te. Neinteresē, kas te notiek.
Reizēm lēna komunikācija ir daudz labāk, nekā ātra un uzreiz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu