Vai Tu vēl spēj sadzirdēt un noticēt?

Tas, kas notiek šobrīd LV un visā pasaulē, ir tumšo spēku agonija, kurai padodas tik daudz cilvēku, grimstot arvien lielākā bezcerībā, neziņā un nedrošībā par rītdienu. Taču zini, Tu vari būt par to stiprāks, jo ar Dieva spēku Tu vari sagraut mūrus un ar Viņu pārvarēt vaļņus, un tā ir patiesība. Dievs Tevi ļoti mīl un gaida, kad Tu pieņemsi lēmumu atgriezties pie Viņa. Neļauj tumšajiem spēkiem sevi nozagt. Šobrīd notiek tieši tas - sātans ar saviem pakalpiņiem zina, ka viņu dienas ir skaitītas un arī redz, ka visā pasaulē aktivizējas kristieši, izraujot no viņu nagiem cilvēkus, kuri citādi aizietu uz elli. Garīgajā pasaulē notiek karš - cīņa par dvēselēm. Tāpēc tumšie spēki parādās arvien atklātāk, nebaidoties melot, iedzenot cilvēkus bailēs, bet bailes ir tās, kas pakļauj un bloķē ticību. Mīļie, labie cilvēki, lūdzu Jūs, kamēr vēl ir laiks, kamēr vēl Jums ir iespēja, ieaiciniet savā dzīvē Jēzu, lūdziet Viņu būt par savu Glābeju, pieņemiet Viņa upuri, lūdziet, lai Viņš ienāk Jūsu dzīvēs, lai piedod visus grēkus. Neviens nezina, kurā brīdī nāks zaglis (sātans), lai Tu pazaudētu visu, taču caur Jēzus upuri Tu iegūsi Dieva vadību savā dzīvē, ka nekādi notikumi pasaulē un mūsu valstī nespēs Tev izsist no līdzsvara. Taču laika nav daudz, jo, lai spētu izmantot Dieva apsolījumus, tie visi ir jāzina, jāsaprot, kā tie darbojas, bet to var zināt tikai daudz lasot Dieva Vārdu, reāli to studējot, pārdomājot, apmeklejot Bībeles skolu, ejot uz dievkalpojumiem, bet galvenais un pirmais, ar ko sākt - nākt pie Jēzus. Tici, Tava dzīve kļūs tikai labāka, bet galvenais - Tu iegūsi mūžīgo dzīvību Dieva klātbūtnē pēc fiziskās nāves. Negaidi, pieņem vislabāko lēmumu savā dzīvē! Ja Tev nepieciešama palīdzība to uzsākt, raksti vēstulēs.
Atceries, Tu Jēzum esi svarīgs, neskatoties uz to, kā esi dzīvojis līdz šim. Viņš tikai gaida, lai Tu izvēlies.

Paula6  Ar Dievu un citiem augstākiem spēkiem cilvēks sarunājas klusiņām un nevis publiski ..to gan derētu iegaumēt visupirms!

AivarsN  Sektantiem ir tāda mode, arī pārējos par katru cenu pierakstīt kādai sektai, lai paši uz citu fona neizskatītos pēc tik lieliem idiotiem. Nesanāks. Es nepiederu nekādai sektai, vai kopienai, bet līdzīgi kā visi patstāvīgi domāt spējīgie cilvēki, cenšos atmaskot šo noziedzīgo melīgo sistēmu, lai varam netraucēti turpināt attīstību.

Kaskaade  Un ļevašova un nevienam nezināmu vēdu sludināšana neskaitās sektantisms?! Tu esi sektants, tev pašam rokas sasmērētas ar visādām kreisajām mācībām un ideiloģijām par gaismas cilvēkiem un tumsas spēkiem.

ne_tik_pareizs  Tīri statistiski- dievs ir radījis vairāk idiotu nekā gudro.
Tāpēc divi varianti- vai nu viņš zin ko dara radīdams tik daudz stulbeņu, vai arī pats ir mērens nejēga un līkrocis :)
un diezvai šim vajag lai idioti attīstās- sāks vēl veco vīru mācīt kā vajag pasauli vadīt :)

AivarsN  Vēdas ir vissenākā informācija pasaulē, lai kā parazīti to censtos noliegt. Tikai tiem, kuri atrodas pilnīgā oficiālās ideoloģijas varā, jeb kura alternatīva informācija ir kaut kas svešs un naidīgs. Pasaulē ir tūkstošiem sektu, bet tikai dažas no tām nonākušas vajāšanā. Un interesantākais ir tas, ka netiek vajātas tās, kuras patiešām nodara ļaunumu cilvēcei, bet pašas nekaitīgākās, kuras tieši attīsta labākās īpašības cilvēkos un palīdz izkļūt no oficiālo reliģiju un ideoloģijas tīkliem. Ko gan sliktu cilvēkiem izdarīja Nikolajs Ļevašovs, Saules pilsēta, Viktorija Preobraženska ar savu Balto brālību? Tik vien, kā nostājās ceļā tumsas spēkiem, kuri cenšas sagrābt pasauli pilnīgā kontrolē, lai realizētu savus noziedzīgos plānus. Ne jau tikai sektas, bet arī ļoti daudzi neatkarīgi zinātnieki nostājušies pret sistēmu un atmasko to. Varas rokās ir visi masu informācijas līdzekļi, visur darbojas cenzūra, bet ar visu to, viņi strauji zaudē pozīcijas, jo lielākais spēks ir taisnībai, nevis meliem, lai arī cik profesionāli tie tiktu pasniegti.

Kaskaade  Tu biji, tu redzēji kas un kad tās vēdas sarakstīja? Ļevašovs tas bija un pierādi ka vēl ne! Tā ka sektants vien esi, un tev nebūs plātīt muti par parazītiem pats nodokļus nemaksājot ne centa.

ne_tik_pareizs  gaismekļu sektanti paši ir parazīti- tērē tik Zemesmātes resursus savām lampiņām un pātaru drukāšanai :)

Felde  ja esi idiots,nav onligaati jaataisnojas,ka neesi...sektants...
Viens otru neizsleedz! Un paraziiti lloti labi zina-kas tie taadi.....tiessi taapec labi apraksta-noformulee tos!

Piparkuka  Tieši tā. Kā termins "sazvērestības teorija" ir tieši un konkrēti demokrātu izdomājums (klintoni, sorosi, baideni, čerčili utt visi geitsi), lai jebko, kas viņiem nepatīk vai viņus apdraud vai atklāj viņu plānus nosauktu par sazvērestības teoriju!
Vai tiešām jūs neredzat, kas notiek pasaulē?!
...
P.S. Tā kā tie paši "velni" cenšas iznīcināt kristietību kā tādu (un te nav runa par reliģiju vai reliģijām, kuras ir izgudrojumi un būtībā māņi!) (dedzina jau pat Parīzes Dievmātes katedrāli), autora teiktais ir vismaz SAUCIENS! Un patiess.


Iešpricējiet tikai sev "špricīti" un cilvēku skaits būs samazināts par 90%.
Taču viņiem tas neizdosies!!:)

Piparkuka  ne_tik_pareizs- tu domā, ka esi pieskaitāms gudrajiem vai idiotiem?!...

miers2  tik viegli dzīvojis darba dienās es vēl neesmu nekad...nu , ja neskaita maskas , tad pilnīgs īvnings no piektdienas līdz piektdienai. Jāsargās tikai no iedzeršanas priekiem

ne_tik_pareizs  Piparkūku meitenei . Es vispār esmu nepieskaitāms , un mana gudrība ir par mazu sava stulbuma apjaušanai :)

Felde  19.14 Aivarinn,tas tu??? :)
Lidz ssim domaju,ka mums viens taads.....

ne_tik_pareizs  Hej Felde- idiotu skaits pieaug nāc ārā pieskaities !

Felde  nekozz? :) tad eju...

kvarts  turieties tālāk no kristiešiem, visas lielākās nelaimes pasaulē tieši no viņiem nākušas... tāpat kā nav neiecīetīgāku un agresīvāku cilvēku par kristiešiem...

Geisha  Mani vienkārši iespārda vegāni, zaļie un sludinātāji:
Vegāns. Manis pēc ēd kaut saulesstarus, bet nelien ar savu vegānismu. Man garšo gaļa, zivis. Ēdu un ēdīšu to kas man garšo.
Zaļie ir vieni stulbi cilvēciņi. Vienā kažokā es staigāju nu jau 20 gadus. Kas vairak piesārņo Zemi sintētika vai dabīga āda kura kādreiz sapūs. Un tās klaiņojošās kaķu armijas neko labu nedod. Kaķim ir jādzīvo savā mājā pie mīļa saimnieka nevis uz ielas. Patversmes ir pārpildītas. Varbūt laiks ir ieviest atbildību par savu kaķi, žurķi, čūsaku vai suni.
Sludinātājs ir pilnīgi bezatbildīgs cilvēks kurš savu dzīves nastu krāmē virsū savam radītājam. Dabūji dzīves krustu? Tad nes to ar lepnumu kaut arī brīžiem celīši ļogas. Nevari panest? Tad ar zobiem velc pa zemi un nekunksti. Dievs mīl visus. Arī noziedzniekus, zagļus un ļaundarus. Un pat tevi pamuļķi. Grūta dzīve? Vai viegli bija cilvēkiem kuri dzīvoja pirms tevis? Vēsturi pamācies. Un palūdz Dievam smadzenes.

AivarsN  Kaskāde, vai par seno sanskritu neko neesi dzirdējusi? Vai vismaz par veco Bukvicu ar 49 zīmēm? Tikai nesaki, ka arī to izdomāja Ļevašovs! Vēdu, Velesa grāmatas un daudzu citu materiālu oriģināli glabājas drošā vietā, lai okupanti neiznīcina. Kad atgūsim neatkarību, tad varēsi apmierināt ziņkāri un apskatīt ne tādus brīnumus vien.
Te viegls materiāls pirms miega, viela pārdomām.
https://youtu.be/JxJYkg4KOC0

allldis  Par so tému sakarígákais lielas AivarsN, tik par vedam un Levasoviem nav info, interesantaka sava tiesuma un asprátíba Geisha! Domáju, ka káds tacu ir veidojis visu so bezgala dazado un skaisto pasauli un ir káds Radítajs, kas blusai un cilvekam dod iespeju rasties, vairoties, darboties! Bet Bíbeles tumsonu mulkíbám, vai alkatígo "dieva kalpu" darbíba un melu, nesakarígu pasaku klárésana, par to prasot tos uzturét-"ziedot" utt., ir nepienemami! Uzklausít un izpildít to dogmas un totálas, nesakarígas Bíbeles citatu mulkíbas var tikai ar sausmígu gara aklumu kertie, vai gará vájie. Pie tam, katram labi redzot, ká dzívo, ká ikdiena liekulo un ká mantiskajám vértíbam pakal dzenas sie "dieva kalpi", ká izdabá pie varas sobríd esosajiem, ka nodod savu nabadzíbá, trimdá izdzíto tautu sie amorálie melnsvarci!

Kaskaade  Aivar, es parzītu literarūru nelasu.
Juujuuuuu un 01:40 komentārs pārsātināts ar labestību, siltumu, gaismu, draudzīgumu un mīlestību

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu