Vai pastāv Mīlestība no pirmā acu skatiena?!

Kāda ir Jūsu Pieredze, Sajūtas?!

Mikko  Protams ka Jã!
To tautã dévé par rozã brillém! 🤣

Marita  No pirmā skatiena daudz kas var rasties. Vieni to sauc par klikšķi, citi par dzirksteli, vēl kāds dēvē par iemīlēšanos. Vai tad kāda nozīme ir nosaukumam? Bez šī rozā briļļu posma nevar izveidoties nekas vairāk.

Ajisata  Mīlestība patiesi pastāv no pirmā acu skatiena, zinu!:)
Un tieši tāpat no pirmā acu skatiena saproti lielo NĒ, nekas un nekad nebūs.

dodekaedrs_  Es drīzāk to nosauktu par iekāri, bet iekāre tieši tā arī mēdz nostrādāt.

Askis  Pastav gan.Bet vina apzinata nak drusku velak,pirmaja mirkli kaut kas liek tev saredzet taja cilveka ko vairak,dzilak.Sis cilveks ar kaut ko tevi uzruna piesaista utt.Man personigi bija loti sirsniga iepazisanas kuras laika mes abi izjutam lielu pievilcibu,siltumu,vieglumu,simpatijas utt.Dazu dienu laika mes dalijamies ar jutam un milestibas apliecinajumu.Kopa esam pietiekamu laiku lai teiktu viens otram ,,JA,,!!!

persejs  Vismaz gribu ticēt, ka - Jā. Un man liekas, ka tas ir un būtu tikai normāli. Jaunībā biju pat par to pārliecināts un ļoti ilgi atcerējos šo mīlestību. Skaisti, vai ne? Tagad ? Ticība jau it kā ir saglabājusies, bet kaut kāda piesardzība un bailes arī ir nākusi piedevām.

Chris1986  Nu, nezinu, Aski - 20 gadīgas sportiskas zilacainas blonīnes ar zirgastēm mani piesaista 100% gadījumis un VISAS!

Kaskaade  Ojāa, 30gadīgi smuki nokačāti čipendeili mani arī 100% piesaista. Vai, man galva pat mazliet noreiba...

Chris1986  Nu, redz, Kaskaade, mēs esam pirmie cilvēki pasaulē, kas ur atminējuši mīlestības noslēpumu! :D

lapukoks  Cilvēki ir dažādi. Citiem tas "darbojas" citiem - nē.
Bet vispār vajadzētu nodefinēt - kas ir kaisle, kas iekāre, kas klikšķis, un kas - mīlestība.

Askis  Chris1986 - Mani ka virieti ari piesaista jaunakas un ... ,bet runa iet par milestibu no pirma acu skatiena un spriezot no Tavas anketas ka Tev tomer jau ir 90gadu tad nav brinums uz kuru pusi Tevi velk.Varbut kaut kas nav izdzivots?Bet viss bus labi iespejams ka Tu atradisi sev lidzigu un busi laimigs.Dieva Svetibu Tev un visu to labako.

Tessa  tiešam ir tadi amuļi, kuri doma, ka vecmebeļu noradiitais vecums anketas ir patiess?

Marita  Nekad neesmu sapratusi tos, kuriem patīk krietni jaunāki/jaunākas. Ar viņiem taču nevar pat normāli pakoķetēt. Nerodas ne mazākā vēlme uz ko vairāk. Nu, vīriešiem tas droši vien strādā citādāk. Tomēr stipri apšaubu, ka tur var runāt kaut vai par iemīlēšanos.

Askis  Mani nepiesaista vinas ka seksa objekts vai vel nezin ka.Sieviete pat ari nevar but objekts.Vina ir dailais dzimums kuru es verteju ka brinisku.Mani piesaista skaistums ,bet tas ir tikai areji,ja runajam par ieksejo krasnumu tad ne katram cilvekam tas butu tad kadu tu vi kads cits veletos redzet jo mes pasi esam atskirigi viens no otra.Un mekledami mes nekad neatradisim sev piemerotu cilveku dzivei kadu mes gribetu.To spej dot tikai Dievs.Personiga pieredze.Kadi mes esam pasi,tadu mes ari censamies atrast.Tas ir viens moments un otrs ir tas kadi mes sava dvesele esam pasi un sirdis,tadu mes redzesim ari otru cilveku.Man patik gan tadas gan tadas sievietes un galvenais lai ir par ko parunat utt.,papriecet acis del skaistuma,ja,bet ieksejais skaistums ir svarigaks. Nu kaut ka ta.Man ir draudzene un man ir par ko jusmot,priecaties utt. Seit es tikai dalos,varbut ko jaunu sanemsu prieks sevis kadu svetigu piepildijumu vai ari kadam citam ko sniegsu.Paldies!!!

Mikko  Cik interesanti...
Iekãre, brilles, dzirksteles... 🤔
Bútíbã ir pofig!
Ja kaut kas nebús tã neviena, neievilks tur kur negribéšu!
Neviena!
Vél jo vairãk mébele...
Veca vai jauna. 😌

Orchia  Meklē ko gribi, Dievs tev speciāli atsūtīs, ko esi pelnījis. tākā tie ir tikai blablabla "Kadi mes esam pasi,tadu mes ari censamies atrast". Ja kas, Mēs lielākoties esam pārāk augstās domās par sevi, līdz ar ko līdzsvaram mums tiek piesūtīti ļaudis, kuri maigi sakot palīdz mums piezemēties tuvāk zemei un noņemt tos nimbus, kurus paši sev esam virs galvām sakāruši.

Chris1986  nu, tā jau ir visu cilvēku lielākā problēma, ka savas dzīves pavada gaidot kko

Mikko  Tie kas gaida, gaida gadiem vai vienkãrši filozofé kã bútu ja bútu...
Es negaidu neko!
Vienkãrši eju tur kur liekas pareizi! 😌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu