Nez..kā tgd sokas randiņotājiem un fiksā seksiņa tīkotājiem??

Vai daudzi ir pārtraukuši covid laikā randiņot?Jo..kurp tad tagad dāmu varētu aizvest un kādas izklaides izdomāt?Brīvā dabā tak ar tgd ir auksts.Un gluži svešu cilvēku uz mājām aicināt ar ta kā būtu aizdomīgi,tad kā izgrozaties no situācijas?It īpaši tie kas parasti ložņāja uz drātes randiņiem.:) Vai nu..arī tgd randiņi,seksīni,attiecības ir pofig,jo galvenais IR COVID-pārējais var pagaidīt?

Pereira  Izklaides var izdomāt vienmēr un visur!!

Pereira  Ja par tualetes papīru!!!!Tad dupsi var nomazgāt ar ūdeni!!Veselīgāk būs!!

Ytarty  Nav nekādu problēmu. Kovids nav sts. Un ja ir auto, tad viss kārtībā.
Ar vietām viss ok, nāk pie manis, es eju ciemos.

Marita  Es nedomāju, ka pat šajā laikā ir grūtības aiziet uz kādu randiņu. Ja vien patiešām gribas kādu satikt.

Lola1976  Man nekas nav mainījies. Uz randiņiem gāju, eju un iešu. Ir jāieslēdz fantāzija. Četrās sienās mani neieslēgs!!!

dabasmiilis  Eh , grūti laiki pienākuši.

Garlaikots vienu dienu ielīdu iekš gribulv
[cerēju ieraudzīt kādu gribošu Valmieras kundzīti, kurai uzmākties ar savām sazvērestības teorijām vai vienkārši uzaicināt uz pikošanās maratonu]
un secināju, ka saits pārvērsts par kārtējo mistkasti... Džeki biznesu uztaisījuši, jau no flirtslv nācās pasen vagu ņemt, jo uzmācas ar saviem vipiem ik uz soļa. Neesmu idiots, lai visādiem suteneriem maksātu.

Esmu pārāk lepns ,lai iepazītos caur visādiem suteneriem un starpniekiem , ja nav tad nav.
Tā kā situācija bēdīga.... Būs jāiztiek bez Valmieras plikumiem...

OHO jau ar valmieriešu nav... Te tikai zeķu adītāju pulciņš!

tracer  Kaadi randinji?juus ko!!!pirms covida jau svaki bija.tagad pilniigs bezveejsh..tagad var uzrauties tik uz afeeristeem..un pamatlikums nav atcelts.smukajaam randinji aizrunaati nedeelju uz priekshu..man te viena pat atklaati pateica.ka japagaida man.jo juris peeteris slaviks..un tikai tad bus mana kaarta..

Belle_de_Jour  Tagad daudzas vietas piedāvā pat vēl ekskluzīvākas randiņu iespējas, piemēram, privātais kino seanss utml. Tas tā zināšanai. :) Jo šī kontingenta vīriešiem ne līdz tam.

LaskovijMerzavec  Un kādas prroblēmas?

Satiec, un izolējaties uz kādu nedēļu....

puisitis  Ja tirgu ir vajadziba un ir piedavajums. Ja abas puses ir gatavas noslegt darijuma, tad vienmer atradis veidu ka.

edding  Ja seksakāros nebaida HIV, tad tāds kovids/sirmgalvju slimība/, viņiem ir nieks.
VP taču nav plānāks palicis.

Liliana  Cilvēks visos vecumos ir skaists,nu , tas tā, ja galvā adekvāts. Iekļūt vienā kadrā ar koši krāsotu 40-gadnieci gan pat sētnieks izvairīsies.

Marita  Liliana Tas viss ir atkarīgs no cilvēka paša. Man ir 50+, tomēr nevaru sūdzēties par randiņu trūkumu. Ar visu to, ka diezgan stingri vērtēju. Neskrienu ar katru. Bet, ja vīrietis, liekas sakarīgs, pat ļoti labprāt tiekos.

Liliana  es teiktu, neparasts dzīvesveids šai vecuma grupai, bet, ja varbūt cilvēkam kāda karma jāatstrādā, tad jāatstrādā, citiem tur nebūs lemt:)

Marita  Kas gan tur neparasts? Dzīve 50 gados ir ļoti aizraujoša. Bērni lieli, pats vēl gana jauns. Un nav saspringti jāmeklē vīrs. Es nesaku, ka tāds nekad man nebūs. Tomēr tas nav pašmērķis.

coldlands  Marita, tādus kas negrib precēties un bieži staigā pa randiņiem, šejienes tantas, un arī daži dibenlaizītāji onkas, sauc par staiguliem, viņiem neesot prāta tik dzīvnieciskas tieksmes.

Kaskaade  Marit, Lilī vnk plēš vienu vietu, ka tev aicinātāju dafigā, a viņai kukiš 🤣 ir te 2as ar izteiktu skaudības sajūtu 😜

Marita  Man vienalga, kā citi tos sauc. Un es jau nesaku, ka ir pareizi daudz randiņoties. Ideālā gadījumā varētu aiziet uz vienu randiņu un ir. Ir īstais. Tomēr nebūsim naivi, tā nenotiek. Tapēc ir jāiegulda gan laiks, gan enerģija.
Es domāju, ka instinkti ir visiem. Stulbi būtu tos noliegt. Es esmu par to, ka katram ir tiesības vēlēties tādu attiecību modeli, kāds tieši viņam ir piemērots. Un nevienam nebūs mani mācīt par tā pareizību.

coldlands  14:50 a randiņi ar seksu, vai tikai haljavnais restuzis?

Kaskaade  Sex par lielāko daļu haļavno restūžu ir stipri pārmaksāts pasākums. Tākā tā, nerentējas sexot ar katru mc´donalds makbetu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu