Kā izpaužas bioaktivizācija?

Vai kāds var pastāstīt kas ir pašlāsts, kā to noņemt un kas jādara lai veiktu bioaktivizāciju?

Julianna  Davai attīsim filmu. Kaut 100 gadus iepriekš. Vai tad bija dienests 113? Uz apriņķi atbrauca MB buss ar reanimāciju, skābekļa baloniem, defibrilatoru utt.??? Kā tad cilvēki dzīvoja? Kāpēc masveidā neizmira? Cilvēkiem bija citas medicīniskas zināšanas, kā rīkoties konkrētā situācijā. Kā lopiņi, tikko dzimuši zina, ka jāslejas kājās, jāzīš mammas pups, briesmās jābēg. Visa problēma, ka cilvēki ir pataisīti par atkarīgajiem no ķīmijas, bet atvienoti no zināšanām un dabas. Tam pašam Laskovijam viss ir galvā, pēc būtības viņš pats sev var izārstēt jebkuru slimību. Un katrs cilvēks arīdzan ir mediķis sev. Bet tika aizklāts, aizmidzināts, lai nevar palīdzēt, izmantot gadsimtu zināšanas, tā vietā mūs piesarņo ar nevajadzīgu infu, taisa par vergiem un atkarīgajiem un naudas investētājiem. Nevajadzētu iet ne pie oficiālajiem, ne kaktu šamaņiem un mest paprāvas naudas summas. Divi pasaules kari izjauca mūsu dzīvesveidu, pārtiku, tautas medicīnu. Sievietes noliktas gultā pretdabiskā stāvoklī dzemdēt utt. Varētu rakstīt gari un plaši.

saulite34  Tiem ,kam ir tās gadsimtu zināšanas,tie arī tās izmanto,un kurš tad liedz pašlaik cilvēkiem izmantot gadsimtu zināšanas.

LaskovijMerzavec  Nu paņem 100 gadus atpakaļ.... līdz cik gadiem dzīvoja? Cik liela bija dzimstība? Cik daudz izdzīvoja no bērniem, cik daudz sievietes mira dzemdībās ar visiem bērniem?

Cik mira no tuberkolozes, mēra vēl visādām zarazām, cik ilgi invalīdi dzīvoja, kādas bija traumas, gangrēna, cinga utt....

Kur Tev ir viss galvā un var izārstēt, jaunu locekli izaudzēt?

ne_meklejumos  Jādara sev tīkamas lietas, daudz jākustas svaigā gaisā. Baudi dzīvi un nemeklē negatīvo.

AivarsN  Cilvēki, kuri vēl šodien neizmanto civilizācijas labumus, nemēdz slimot un saglabā labu fizisko formu līdz sirmam vecumam. Kurš to iestāstīja, ka cilvēkiem bez medicīnas bija īss mūžs? Vai tik ne tā pati līkdeguņu banda, kura pilnībā pārrakstīja vēsturi. Kāpēc tad Pēteris 1 izdeva likumu, nogalināt visus, kuri sasnieguši 300 gadu vecumu? Arī oficiāli reģistrētie ilgdzīvotāji šodien tik knapi 100 gadu slieksni pārsniedz, nevis kā vēl nesen pat 250 gadus. Ja cilvēki agrāk piekopa veselīgu dzīvesveidu, ēda tikai dabīgu pārtiku, neviens viņus neindēja un neapstaroja, tad kāda suņa pēc lai viņi nedzīvotu daudz ilgāk kā tagad? Ja nu vienīgi tās parazītu organizētās dabas katastrofas un masu iznīcināšanas ieroču pielietošana vēl pavisam nesen. Varbūt cilvēki pāragri mira no staru slimības, nevis epidēmijām?
Ne tikai gadsimtus senās, bet arī jaunākās tehnoloģijas medicīnā un enerģētikā, nevarēs ieviest, kamēr pasauli kontrolē parazīti. Cik jau zinātniekus tie mērgļi noslepkavojuši. Ja skolās mācītu viļņu ģenētiku, kaut vai elementārā līmenī, tad par lāstiem nevienam jautājumi nerastos un arī lamuvārdus ikdienā nelietotu. Pietiktu jau tikai atjaunot vecās ābeces apguvi, lai cilvēkiem būtu pilnīgs priekšstats par katra vārda pilno nozīmi un pielietojumu. Nebūtu jālieto svešvārdi, kuru nozīmi un izcelsmi paši nezina.

LaskovijMerzavec  AivarsN... vari nepūlēties. Kā jau noskaidrojām, tad vienīgais uz ko vari atsaukties ir apšaubāmas kvalitātes youtube video, pie tam tikai krievu valodā, jo citas nesaproti un jebkāds pierādījums ir tipa "iznīcināts" vai "noslēpts" .

Kaskaade  Aivar, izrādi to 300gadnieku miršanas apliecības, nu vai arī savu veselības dokumentu, lai vairs patiešām nav jāšaubās

AivarsN  Un kur lai okupētā teritorijā dabū brīvi publiski pieejamu informāciju, ja cenzūra visu dzēš? Tas vien jau norāda uz okupācijas faktu. Ja patiešām tiktu dzēsta tikai nepatiesība, tad tie sistēmas troļļu izdomājumi sabiedrības muļķošanai, Youtubē nestāvētu gadiem, bez mazākās uzmanības.
Taču tiklīdz tiek publicēts kas zinātniski pamatots, vai sistēmu atmaskojošs, tā tūlīt tiek bloķēts, nodēvējot par viltus ziņu. Un vispār, pārliecināt reliģiozus cilvēkus, ka viņi ir smagi piečakarēti, ir pilnīgi bezjēdzīga nodarbošanās. Bet nekas. Kas grib, tas atrod informāciju arī citos avotos, bet kas tic okupācijas varas pasaciņām, tiem būs jānorij tas krupis un jāatzīst savu aprobežotību, kad pēc neatkarības atgūšanas, visi parazītu viltojumi tiks atmaskoti un publiskota patiesība.
Interesanti, kāpēc visa vēsture tiek balstīta tikai uz jezuītu un masonu fantāzijām, viltotiem dokumentiem, bet par to mazumiņu oriģinālo dokumentu un kartēm, kas vēl saglabājušās arhīvos, neviens nav pat painteresējies. Arhitektūras pieminekļi pilna pasaule, kas ir pilnīgā pretrunā ar oficiālo vēsturi, bet pieauguši cilvēki turpina ticēt pasakām, jo lūk, kāds dižens žīds to ir apgalvojis!😃

LaskovijMerzavec  Nu jā. kad nav ko pieradit, tad protams cenzūra :)))

Arhitektūras pieminekļi pilna pasaule, kas ir pilnīgā pretrunā ar oficiālo vēsturi —- i kur tie ir????

Gunitaa  Man jaunībā kaimiņu dzīvoklī viens "bioaktivizēts" tantuks dzīvoja, kurš apkārtējiem klārēja, ka viņai citplanētieši antenas spraužot galvā. :) :)

saulite34  Te jau gadiem sola to publiskoto izfantazēto patiesību ,tak lien laukā no pagultes ar tiem saviem oficiālajiem vēstures patiesības ruļļiem un beidzot pierādi savu vārdu patiesumu.

Mikko  Te visi tãdi bioaktívi! 🤣
It seviški piektdienãs!
Darít nefig kã cept stulbas témas!
Jumtu var nonest pa léto ja jau nav nonests...

Vaukskis  Viens no arhitektūras pieminekļiem ir mājas, kurās dzīvo apgaismotājs, kas pāķiem ar karoti lej mutē gudrību, taču tie tumsoņas uzvedas kā bezgoži mežoņi. :D Jaunajos laikos nākamās paaudzes būs pateicīgākas un pieliks tur plāksni ar uzrakstu, lai visi zina, ka pravietis netika pienācīgi novērtēts

AivarsN  Cilvēki, kuri skatās tikai parazītiem piederošos TV kanālus, bet internetā tikai izklaidējas, pat nenojauš kas patiesībā notiek. Rečekisti FB dzēš pat krastmalā uzņemties video, kur vairāk cilvēku redzams kā valsts TV rullītī. Youtubē tiek slēgti pat lielie kanāli, kuriem vairāk kā miljons sekotāju, ja tikai nevietā pieminēts ,,briesmīgais" vīruss, vakcīnas, vai vēl kāds sīkums, kas varētu pamodināt kādu nepietiekami nozombētu cilvēku.
Tas pats ar artefaktiem un arhitektūru. Oficiālās vēstures reliģijas adepti ticēs līdz pēdējam, ka ēkas visā pasaulē iegrimušas zemē pašas, ar visām ielām un cilvēku līķiem, pat par 10m. Pilsētas tik traki dega, ka sabruka un pat sakusa metru biezi mūri, no kā vēl tagad saglabājies radioaktīvais fons. Par Gambijas aerodroma būvētājiem, ,,vēsturnieki" vēl tagad nevar vienoties, vai tie bija citplanētieši, vai tomēr vietējie. Un kāpēc vēl pirms pāris gadsimtiem, visa Āfrika un tagadējā Sibīrijas teritorija bija ļoti biezi apdzīvotas, bet tagad Āfrikā tuksnesis, bet Sibīrijā tikko ataudzis mežš, tikai praktiski bez auglīgā zemes slāņa. Nu protams, megalītiskās celtnes Sibīrijas teritorijā, pēc oficiālās zinātnes, jau ir tikai dabas veidojumi.😃

etaxa  Aivar, covidam tu netici, jo neesi slimo redzējis, bet mistiskiem youtube pierādījumiem tici-tu tos esi redzējis? Tie, kas skatās TV-tie nav spējīgi paši domāt, bet tie, kas skatās youtube raidījumus, tie domā patstāvīgi? Atzīsti jel vienreiz-ne tu ko zini par covidu, ne par vēsturi un neviena doma tavā galvā nav paša izdomāta-to tev youtubs galvā ielicis,nevienu vēsturisku dokumentu rokās neesi turējis,nevienu seno valodu pats neesi pētījis. Latviešu vecajā drukā vismaz proti lasīt ? Es jaunībā lasīju vecos kalendārus un dažas grāmatas. Krievu veco druku neapguvu, kaut dažas grāmatas bija, ko gribējās palasīt. Nu ar to jāsāk vēsture pētīt, ne ar apšaubāmiem youtube video-pašam būs savs priekštats un radīsies savas domas.

LaskovijMerzavec  Sprādziens no epicentra atstāj pēdas vismaz 10 km? Doma baznīca ir iegrimusi?

Un kur Aivars ir Tava bedre, kuru esi racis, lai pārliecinātos, ka bija atomkarš, 19 gadsimtā?

Kāda izskatās lāpsta Tev taču zināms. Atrast vietu Rīgas nomalēs varēsi? Tad lūdzu roc!

AivarsN  Pat ļoti iespējams, ka pats ar to saaukstēšanos, ko tagad sauc par Covid19, vieglā formā esmu pārslimojis. Kopējo mirstību tas nepalielina un gripu paveidu bīstamību nav pārsniedzis. Aizsardzības pasākumi izraisa vairāk nāves gadījumu, kā pats vīruss. Nemaz nerunājot par plānveidīgo ekonomikas iznīcināšanu un cilvēku izolēšanu no sabiedrības. Pasākumi tieši pretēji jeb kurai loģikai, taču apbrīnojami atbilst tā sauktajai sazvērestības teorijai.
Tie kas spējīgi domāt, tikai tāpēc neskatās televīziju, kas būtu daudz ērtāk, bet ziedo milzum daudz laika, lai atrastu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem internetā. Es apbrīnoju tos cilvēkus, kuri tērē savu naudu un laiku, apceļojot pasauli un izložņājot drupas un izrakumus, lai apkopotu materiālus, kuri atklāj patieso, parazītu rūpīgi slēpto vēsturi un publicē to sabiedrībai.
Daudzi vēsturiski dokumenti, gleznas, freskas un kartes ir pieejami digitālā formātā vispārējai apskatei. Bet tikai retajam pietiek pacietības tos rūpīgi izanalizēt.
Esmu pats pārliecinājies, rokot ar lāpstu, ka nesenais melnzemes slānis manas mājas teritorijā, atrodas aptuveni 2m dziļumā, zem saskalotu mālu un smilšu slāņiem, kuri pilnīgi noteikti, nav veidojušies pakāpeniski, ilgā laika periodā. Apmēram tāds slānis klāj visu Latvijas teritoriju. Sibīrijas taigu klāj tikai 10-15cm humusa slānis, bet dienvidu reģionos tas pat pārsniedz metru. Visbiezākais saskalojumu slānis ir Vidusjūras reģionā, kur vietām pārsniedz 10m. Ne tikai Mohendžodaro izskatās un reaģē kā pēc atomkara. Arī zem atjaunoto Krievijas pilsētu ielām un laukumiem, kur pāris metru dziļumā, arheologi atraduši nodegušās pilsētas paliekas, ir konstatēts spēcīgs radioaktīvais fons, līdzīgi kā Hirosimā. Un no kurienes uz mūsu planētas tik daudz ideāli apaļas formas ezeru, kur senajās kartēs attēlotas pilsētas, vai stratēģiski svarīgas būves? Tas viss noticis vēl pavisam nesen. Kur tad vēl senās, grandiozās celtnes Urālos, Kal

saulite34  tiem būs jānorij tas krupis un jāatzīst savu aprobežotību, kad pēc neatkarības atgūšanas, visi parazītu viltojumi tiks atmaskoti un publiskota patiesība. [c]

AivarsN,labāk rij savus krupjus,vismaz paēdis būsi,savādāk tev no bada jau Sibīrijas taigā sagribējies pabūt.Atmaskos tos parazītus un publiskos to patiesību un cilvēki turpinās tālāk dzīvot kā līdz šim dzīvojuši,vai tad tajās slēgtajās grupās šito fantazētāju vairs netur,ka te katrā tēmā tie murgi tiek izplatīti.

AivarsN  Ar grupām viss ir kārtībā. Cilvēki sen pamodušies, labi informēti par visu notiekošo. Taču ja neizdosies ieslēgt smadzenes vismaz vēl kādai daļai saldi guļošo, tad parazītiem izdosies realizēt savus netīrais plānus pēc visbriesmīgākajiem sazvērestības teoriju scenārijiem. Un tad jau jeb kādai atmodai vairs nebūs jēgas, jo no elektroniskās nometnes neizkļūt. Un tad tie tagadējie gulētāji, lielo parazītu zābaku laizītāji brēks, kāpēc mūs neviens nebrīdināja!? Es savu misiju esmu izpildījis un mazgāju rokas nevainībā!

saulite34  Ja pareizi saprotu ,tad esi tas parazītu zābaku laizītājs,ja jau esi pazīstams ar parazītiem un to grupām, tavs smadzeņu kovids ir vispār neārstējama slimība,mazgājies,spodrini savu sirdsapziņu un dusi saldi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu