Ko domaajat par sestdienas tusinju krastmala?

Kadas juusu domas?pareizi nepzreizi?.bet patiesiibaa kuru tas jnteresee?vaacijaa.lietuvaa pilnigs lockdauns..mums arii tuuliit buus.ko nu covid noliedzeeji?turpinasiet slupsteet ka viirusa nav?

Deja  L_M ir MK štata kurtizāne. Tai nav svarīgi, kam sūkāt, čigāniem vai žīdiem, ka tik pie varas ruļļiem, kad vairs tur nebūs, dabūs zināt viedokli par savu nacionalitāti (sk Dgr). Tajā pašā laikā dāmas, kuras ne reizi vien uzspīdējušas pasaules zvaigznājā, spodrinot Latvijas vārdu-t.i. izcilas sievietes-gan nešķiro pēc nacionalitātes. Tas jādara tikai tādiem cilvēkiem, kas par sevi nav pārliecināti, kuru vienīgā vērtība ir tā, cik viņu klientam statusa/naudas!

Paula6  Mana saslimusī paziņa no covid aizgāja mūžībā..ļoti skumji.
Par protestētājiem...ko viņi teiktu, ja paši saslimtu vai aizietu nebūtībā kāds no viņu tuviem cilvēkiem? Vainīga būtu valdība, mediķi vai vēl kas cits? tikai ne paši..
Redzot krastmalā pazīstamas sejas, jūtu viņiem lidz, jo jāprotestē ka nav izdevusies dzīve un neko citu neprot un negrib darīt.

LaskovijMerzavec  AivarsN.... nu sasmīdināji, Tu mūsu visuzinošā un redzošā sazvērestību acs, kas "pie tipa" vispārējas cenzūras... šādus materiālus var publicēt traukos:)

Kur trauku īpašnieki ir arī Printful īpašnieki, savukārt, kura pamatā darbojas "parazītu citadelē" ASV:) Tātad pilnība tiek kontrolēts no "parazītiem".

Iekriti āčkarik, esi vienkārši parazītu demogogs, kurs ar viltus ziņam mēgina radīt miglas plīvuru, pār īstajiem "parazītu"nodomiem...

anis  Štatos atzīst,ka veselības aizsrdzības sistēma ir uzkārusies,Eiropā situācija saasinās -tik mēs tie gudrie/neskartie būsim? Infantīlisms vai debīlisms? Daudziem ir grūti-varbū var izmantot kara komunisma principus-ja demokrātijas aizstāvji neizsvilps. Labs laiks pagāja līdz Rentgena un citus starus atzina par bīstamiem-vai nav pietātes pret nezināmo,jeb protestētāji to labi iepazinuši? Āzijas zemes bez ceremonijām tiek galā ar vīrusu-mums vajag sagraut visu,jo demokrātija -organizēties rīcībai esam nespējīgi...-un saprāta pamaz.

etaxa  Krastmalā nebiju, nezinu par vai pret ko tur protestēja. Šorīt trolejbusā viens mītiņotājs-jauns puisis plosījās - noņēma masku un speciāli elpoja citiem pasažieriem sejā, jo visiem jāizslimo vīruss, lai iegūtu kolektīvo imunitāti, viņš zinot, esot bijis krastmalā. Domāju lielākā daļa tur gāja cerībā uz agresiju un grautiņiem. Sacepušies internetā, nav kur nolaist tvaiku.

vilks28  Es par viņiem nedomāju , jo par viņiem naff vērts domāt . Tur lai policija un psihiatri lai domā.

Geisha  Tas bacilis ir zināms jau sen. Bet covidsovs ir covidšovs.

Reds  "ko nu covid noliedzeeji?turpinasiet slupsteet ka viirusa nav?" - bez tevis jau te neviens neapgalvo ka vīrusa nav :D, krastmalā protestēja pret pilnīgi ko citu.

Es domāju ka prefektākais rādītājs par šo visu būs tas ka pēc 2 nedēļām nebūs pēkšņi pāris tūkstošu slimo - nekur Eiropā, kur cilvēku pūļi protestē krasi nepieaug slimo skaits - tad jau visi protesti sen būtu beigušies, nebūtu vairs, kas nāk.

Būs dabiskā atlase, kad tie kas ne par ko kritiski nespēj padomāt, aizskries vakcinēties ar nepārbaudītām vakcīnām, kurām sola blakusefektus ne mazākus par pašu slimību.

Tessa  es nebušu izbriniita, ja uzzinašu, ka musu Aivars šuj un pardod maskas, ka to dara viens no kovidiotu kudiitajiem. nauda nesmird))

AivarsN  Liela daļa Oho publikas ērti iekārtojušies savos ierēdņu krēslos, saņemot labu algu, darba laikā var izklaidēties internetā, tāpēc par pārmaiņām negrib ne dzirdēt. Taču nesaprot elementāru lietu, ka tiklīdz būs realizēta jaunā kārtība, visus sadzenot vienotā elektroniskā koncentrācijas nometnē, viņus uzmetīs pirmos. Milzīgais priviliģēto valsts pārvaldes un ierēdniecības aparāts tiek turēts tikai tāpēc, lai parazītu okupācijas varai būtu stabils atbalsts vēlēšanās un informatīvajā karā. Taču kad visi būs pakļauti elektroniskai kontrolei un centralizētai vadībai, nekādas atbalsta grupas un zābaku bučotāji vairs nebūs vajadzīgi un no viņiem atbrīvosies pirmām kārtām.

av2  Viiruss ir, cik reizes tas ir jaasaka , tikai atspogullots tiek vienpuseeji. Piemeeram, ssodien saslimussi 500 , un visss ? Tiessaam? Un kaapeec vienlaiciigi nav informaacija, kur uzraada, ka ssodien , peec izslimossans, beidzot tests ir negatiivs ....500 cilveekiem? Zudiis bumbas spraadziena efekts, vai nee?
Idiotisms publiceejot datus ir vienkaarssi nepaarspeejams. Jaa , uz raksta, ka no slimniicas izrakstiiti 30 cilveeki. Bet runa niet par smagi slimajiem slimniicas, runa iet par tiem tuukstossiem cilveku, kas izslimo visuru maajs, un ssodien, piemeeram, vinniem beidzot tests ir negatiivs. Gruuti uzraadiit arii ssos datus, vai tiessam tas ir tiissam jaasleepj?

Reds  Nu tu tagad ar valdības propagandu nodarbojies un viss - kā reiz laukos taisni cilvēki godīgi seko visiem ierobežojumiem un baidās no gripas tipa vīrusa, jo viņiem galvenais informācijas avots ir tv, kur to vien rāda kā zārkus un līķu kalnus, pilnas slimnīcas u.t.t. - tik pilsētās, kur informācija apgrozas ātrāk un vairāk, atklāj ka tie skati ir video no veciem notikumiem; pilsētā kur pats paej garām pāris simtiem citu cilvēku dienā, tur sāk domāt ka kaut kas neiet kopā, pašam sen vajadzētu būt smagi slimam, ja tā būtu, kā mums mēģina iestāstīt.

Bet to ka kāds netic vīrusa esamībai - tas ir tas pats kas ar klimata ekstrēmistiem - viņi saka ka citi netic klimata pārmaiņam, lai gan patiesībā paši domā ka klimats mainās tikai un vienīgi cilvēka darbības rezultātā - respektīvi paši noliedz klimata pārmaiņas.

Te arī - labi zini ka neviens neapšauba vīrusu esamību, bet vajag, lai visi dara tā kā tev gribas. Iemānītā viltus vara skar tos nožēlojamākos sabiedrības elementus pirmos.

LaskovijMerzavec  AivarsN ... "Milzīgais priviliģēto valsts pārvaldes un ierēdniecības aparāts tiek turēts tikai tāpēc, lai parazītu okupācijas varai būtu stabils atbalsts vēlēšanās un informatīvajā karā"

- nu, Tev NAV NE MAZĀKĀS SAJĒGAS, ko īsti dara valsts darbinieki, tik atreferē lozungus un neko jēdzīgu. Pat ne populisms,demogoģija.... tikai tuškdiršana....

AivarsN  Laukos viss ir mierīgi tāpēc, ka nevazājas policija un apsargi, kas pilsētās terorizē cilvēkus. Vietējā veikalā vari ieiet kā brīvs cilvēks un pajokot par kovidšova jaunākajām sērijām televīzijā. Agrāk tiešām laucinieki dzīvoja stipri izolēti. Taču sākoties lokdaunam, pilsētnieki bariem gāžas uz laukiem, lai mierīgi atpūstos un ieelpotu svaigu gaisu bez maskām. Ja laucinieki būtu tik pat nozombēti, tad pilsētas viesus padzītu ar sūdainu koku.
Un ko tad tādu dara valsts darbinieki? Ekonomiku taču neplāno un nevada. Vai tiešām vajag tik daudz cilvēku, lai apstiprinātu ārzemēs sarakstītos likumus un no darba tautas iekasētu vēl vairāk nodokļus? Brīvā valstī, kur budžeta tēriņi ir pārskatāmi un tautai pieņemami, neviens arī nebūtu ieinteresēts no tiem izvairīties. Taču ja pusi nozog un visu tautu turpina iedzīt vēl dziļākā parādu jūgā, padarot pilnīgi atkarīgu no globālajiem parazītiem, tad tādiem ierēdnīšiem nevis Ohujā sēdēt, bet на кол!

Deja  Jā, es arī pamanīju,ka valdībā tikai neliela daļa no tiem, ko ievēlēja tauta, bet , domāju, ka tiem "mūžs" šinī sasaukumā nebūs ilgs. Tautai vajag sasparoties gan pirms, gan pēc nākošajām vēlēšanām un ja atkal tiks iegrozīts fričiem vēlamais vagaru sastāvs, iziet ielās ar ko nu kuram pie rokas.

Julianna  Jā,Laskovij! šie trudadzjagas var tagad mierīgi dzert kofē un tusēt. Viņu vietā strādā pasta kastītes pie durvīm. Bet vispār Traceram jāiedot medāļs par šo diskusiju. Atzīmēju labākos puikus un meitukus. Ar kuriem draudzēties.....

Neratnelis1983  Domāju puse no viņu argumentiem ir bulšits..piemēram par čipošanu lai izsekot...nopietni? Ja kāds nepamanija mūsdienās nav problēmu izsekot cilvēku kuram ir bankas karte vai telefons ar internetu...vieglāk to būtu iestrādāt bankas kartē ja vajadzētu kādu īpašu čipu.Otrais ka kāds pelna miljonus uz vakcīnām un maskām...a nekas ka no tūrisma kas ir pa lielam slēgts var nopelnīt daudz vairāk plus degviela+lidmašīnu biļetes un vel daudz kas.Cilvēku skaita samazināšana uz zemes? Miljardieri neies nekad kost sev kājā un likvidēt savus patērētājus un lēto darba spēku.Latvijā ir fake pandēmija jo saņem naudu no ES? Ok,tad no kā saņem naudu Krievija piemēram un citas valstis kas nav ES? Paši bļauj ka grib brīvību bet par lepnu lai uzvilkt sūda masku kuru pagaidām neliek vilkt uz ielas lai tas ātrāk beidzās.Jā,varbūt tie cipari ir pārspīlēti un daudzi tie pensionāri nomirst nevis no kovida bet no citas kaites ar esošu organismā kovidu un pieraksta statistikā ka miris no kovida.Iespējams ka daudzi tie testi ir neprecīzi bet slimība kā tāda ir un pats zinu vienu ģimeni kas slimo vieglā formā. Ir protams marasms ka veikali ciet brīvdienās un tagad visas darbadienas ir rindas kas agrāk nebija plus ka nevar nopirkt cigaretes tas vispār nesaprotami man. Domāju ka tas pasākums ir bezjēdzīgs un nepamatots ne ar kādiem adekvātiem argumentiem.

Kaskaade  Aivar, vari lūdzu pateikt to veikaliņu adresi, kuros tu iepērcies un kuros bez maskām drīkst. Man kkā apnicis, arī gribu uz tādiem omulīgiem un brīviem no aizspriedumiem veikaliem aizbraukt iepirkties

Sarma  saprotu tavu diplomātiju, nerātneli, laipojot starp abām ierakumu pusēm, bet lūk, tev ir iespēja pamatot sava viedokļa pareizību. KĀ KONKRĒTI RADĀS VĪRUSS. Bet galvenais - kāpēc šķībacainie nepierāda savu nevainību?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu