Pie mums ir ļoti daudz pus nopietnu attiecību , daļēju , pat romantisku .

Temats ir slikts , jo jauc prātus , rodas iespaids , ka daudzi grib attiecības īstās tur kur tās jau daļēji ir un teiksim pat romantiskas .

KristapsXXX  Neviens nevienam nepieder. Nemonogāmija ūber alles

dzilums  Vīrietis ir liels puika. Un puikām patīk spēlēties. tas nav nekas slikts. Arī lieliem. Rotaļām ir jābūt interesantām, rotaļlietām smukām un sniedzošām prieku. Ja tā nav, tad rotaļlietu maina pret citu. Ja tā cita nav interesanta, tad meklē atkal nākamo. Kamēr apnīk spēlēties. Ja apnīk.
Sieviete ir vīrieša mīļākā rotaļlieta kuru tas grib tikai sev, ar kuru grib lielīties draugiem, ņemt pie sevis zem segas un kuru apkampis aizmieg. Tik ilgi, kamēr tā nesabojājas.
Un nav nekād jēga mēģināt dot vienas vietā tādu pašu. Tas nestrādā. Ir jābūt atšķirībai, kas balstās nevis izmēros un krāsā, bet pielietojumā un atdevē. Jo plašāks pielietojums, jo vairāk funkciju, jo ilgāk turpinās rotaļa.

Chris1986  Njā, interesanti, kāda ir autores dzimtā valoda? Nu, ja šitā sieviete raksta, tad viņa var būtu kaut Mis Pasaule - nekādas intereses

Kaskaade  21:12 Ahaaa, un apstiprinās mans teiktais - un maksā tas, kurš pasūta rotaļu 🤣👍

Sarma  Zin, ko ir starpība, vai krūmu maukas lomu piedāvā statistiskais vidējais mamino zolotco vai kaut kāds tāds, ko katru dienu nesatiksi. To, btw, vairāki visai respektabli čaļi teikuši arī par mani
1.gadījumā objektam jābūt jaunam & skaistam
2.-jābūt vispār.
nu sakiet, kam sievietei statistiski vidējs precēts kretīns viņas vecumā
kas, viņa ar 1 aci akla vai 3 bērni katrs no sava tēva utt?)))

Chris1986  Nu ja, te atliek runāt ar klasiķa vārdiem, proti, Sausā k-ga no filmas "Ceplis": "Ai, kā Buenosairesā tevi kāds gaida!" :D

Olivija  Vispār, jau, kas spēj. Var piedāvāt viens otram foršas, bagātas vecumdienas.

coldlands  Ļenganas rokas ļengana desa, stipras rokās, cieta desa. Karoce, kā tur desu, tāds viņai agregātstāvoklis☝

Pazust  Kāpēc viss uzreiz ir jāliek kaut kādos attiecību rāmjos? Kāpēc viss ir jāanalizē un jāpreparē? Tāpat nevienu neizmainīt un nepārliecināt.

Spodris  Es varu piedāvāt pusžāvētu servilādi un pāris aliņus sirdsmieram

Mikko  Kãds sviests!
Par ko pašas cínãs par to arí brínãs... 😌

nakunakutekuteku  Interesanti,kāpēc vienkāršu piegulēšanu sauc par attiecībām?Nopietnas,pusnopietnas??Piegulēšana ir un paliek piegulēšana un nekas vairāk.Šejienes precētie(un citi arī)ir pārliecināti,ka katra brīvā sieviete spiegs sajūsmā par iespēju tikt piegulētai.Un viņu saprašanā tās būs tās maģiskās "attiecības".

Mikko  Nu traki Jums te iet! Traki!
Nãkas piegulét te un tur un vél kaut kur....
Katrai savu pie gulétãju! Lai svétkos krenkíšu Nava! 😏

Raivis_1977  rakstiskas ...

elis25  tracer ,,,paluureeju,kaa ieteici ,no tevis mineetaa spogulii neko neieraudziiju,,,,par smadzeneem,veeleetos ,lai tam viirietim,iznemot lengano desu,visma taas buutu,,,,ar desu veel var tikt kaartiibaa,,,,bet ko dievs nav devis neieliksi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu