Vai jūs spējat izkļūt no apdāvināšanās karuseļa?

Cikiem cilvēkiem jūs šogad esiet sagādājuši dāvanas uz Ziemassvētkiem? Jūs dāviniet vnk pieklājības dēļ, jo kā tad nedāvinās kko atpakaļ cilvēkam, kurš ir apsveicis jūs, va ne?

DanaL  Man šogad bija lieliska ķiploku raža, tāpēc dāvanā visiem būs pašvārita ievārījuma burciņa un miniatūrs ķiploku maisiņš.

Lija  es gan dāvināšu putraimus.

coldlands  A es grūbas😂

puuuka  Es dāvinu un dāvināšu,un man tas sagādā lielu prieku,par savējiem zinu ko viņiem vajag,bet citi man ir gados veci cilvēciņi,kuri priecājās par medusburciņu un šokolādes tāfelīti,jo viņi ir palikuši vieni un viņus neviens vairs neatcerās....un tādu mums ir ļoti daudz,un cik mīļi ir redzēt smaidu un prieku šo cilvēku acīs,tā ir vislabākā dāvana man.

Kaskaade  Eksistē divu kategoriju cilvēki: kuriem patīk dāvināt/saņemt dāvanas un kuriem nepatīk dāvināt/saņemt dāvanas. Tad nu tiem diviem ir arī atšķirīgas pieejas dāvināšanas prieka jautājumiem.

Arī tas veco ļaužu apdāvināšanas moments ir duāls. Pa manam ir diezgan cietsirdīgi ierasties pie veca cilvēka vienreiz gadā ar medus burku vai kokvilnas zeķēm. Ja esi labs cilvēks, par kādu esi pats sevi nodēvējis, brauc pie viņa vismaz 1x nedēļā vai 1x mēnesī. Sačinī viņam saspaidīto mob.telefonu, nomazgā logus, izsūknē grīdu, atved baterejas viņa vecajam rādžiņam, nogriez nagus viņa vecajām kājām, nevis ierodies kā labdaris reizi gadā zsvetkos.
Mīliet cilvēkus, dāviniet dāvanas ikdienā pēc sirds aicinājuma un redzētā, nevis svētkos, jo tā itkā ir pieņemts.

puuuka  Kaskaade ...šoreiz runa bija par Ziemassvētkiem,bet tas ko mēs darām ikdienā ir daudz vairāk par tevis rakstīto,atvaino,bet es stipri šubos par to, vai tu pat uz medusburciņu esi spējīga,vēreiz atvaino,ja maldos.

Kaskaade  Es tev atvainoju.

elsa  Vispirms apdāvinu sevi, tad bērnus, jo zinu, ko konkrēti mums vajag. Tās nav lētas dāvanas. Pārējiem kaut ko no sirds un lai atbalstīti kādu citu. šogad pasūtīju sveces, ko gatavo garīgās attīstības invalīdi no ekoloģiski tīriem vaskiem. Viņi krāj naudiņu savas mājas celtniecībai. Niekus dāvināšanas procesa pēc nedāvinu un negaidu ,ka man dāvinās.

Rouzita  Tās Zsv apdavināšanas ir diezgan nejēdzīgas. Ja zinu, ko un kad vajag, tad uzdāvinu uzreiz, nevis gaidu Zsv. Vislielākā davana ir uzmanība tad, kad tā nepieciešama.
Zsv kopīgi sarūpējam cienastu un kādu aizrautīgu nodarbi.

Ieva_no_Kurzemes  Dāvinu un priecājos saņemt dāvanas. Viss tiek plānots savlaicīgi. Nav jāsteidz pēdējā brīdī uz veikaliem. Dāvanas ļoti reti pērku, gatavoju pati. Manas kolēģes priecājas saņemt manis gatavotās rotaslietas. Kolēģiem dāvinu kādu gardumu no vietējo mājražotāju veikaliņa. Mani ļoti iepriecina garšīgas dāvanas - avenes vai citas odziņasZiemassvētkos ir ļoti jaukas, garšīgs vīns... "Putekļu ķērājus" nedāvinu, jo dāvanai jābūt lietojamai/ apēdamai....

dabasmiilis  Brīnuma gaidītājiem, Jūs taču ziniet ,ka Z-svētku vecītis neeksistē?

Sarma  patika 8:45 un 16:45 nostāja. Labāk mazumiņš, nekā nekas. Attieksmes parādīšana un noskaņas radīšana.
Dāmām iespēja izpildīties gastronomiskajā jomā. No kungiem neko lielu gaidīt Ziemassvētkos nevajag, viņiem vienkāŗši domāšana nestrādā tādā jaukas bārbijiskas niekošanās virzienā. Bet cik liela pozitīva nozīme viņiem ir dzīves apstākļu radīšanā savai sievietei.

Patīk, kā šajos Ziemassvētkos Latvija staro par spīti visam. Pandēmijām, globālām sasilšanām, klātienes rūpniecības veikalu slēgšanai.
Covids, kas skar jaunus, veselus cilvēkus, plosās Āfriikā, kur no mūsu skatu torņa skatoties, tik viegli nepateiksi, tā ir vai nav patiiesība. Nez kāpēc es nebrīnos, pat vairāk-gaidīju ko šādu no "mūsu" masu medijiem. Kaut kā jau tās tiepumdesas jāpārlieciina špricēties ir!((

coldlands  20:10 ja mana imūnsistēma spēj cīnīties ar šo vīrusu pati, tad kāpēc man, veselam, dzīvespriecīgam onkam būtu kaut kas sevī jāpotē?!

Trifele  Attiecībā uz šo vīrusu ir tik daudz pretrunu, melu un noklusētu faktu jau no paša sākumā, plus vēl baismīgā atklāsme, ka vaDībai nevar ticēt....Kā viņi tur no fīreru puses tika iecelt, ne no tautas.....kā pēkšņi pirms kovidpasākuma laikā pie (droši vien friču) miljoniem tika......
Tagad beidzot ir pienākuši laiki, kad katram jādomā ar savu galvu, katrā mājsaimniecībā vēlams labs ārsts. Vai draugu lokā.
es nepotēšos pret šo figņu, kamēr nebūšu izstudējusi vakcīnu uzbūvi un darbības mehānismu-tas nebūs ātri, man prioritātes citas, brīnišķīgā ekonomika
vai nepotēšos tikmēr, kamēr citas eiropas valstis nebūs izgājušas šo ceļu-tas nepavisam nebūs ātri, gadi 2
Bet nekādā ziņā neaicinu citiem obligāti sekot manam piemēram. es jau pret gripu arī nekad neesmu potējusies/ slimojusi. tas nenozīmē, ka amn veselība cool.Vnk nav vājā puse vīrusi.
Bet tiem, kam ir vājā puse, varbūt arī vajag piedalīties, nezinu
Kaut gan acīmredzamu melu šajā visā ir par daudz. LV medijos stāsta, ka izslimojušie varot slimot vēlreiz un aicina potēties. WTF??? Izslimojušo spēja saslimt vēlreiz un vakcīnas nepieciešamība ir nesavienojmas, ja varat, virusologi, pārlieciniet mani par pretējo, es pabeidzu 1993. g! ((

VECA_PIEPE  Esmu Ziemsvētku vecītis ar pieredzi visas savas dzīves garumā.
Jau ierastā kārtībā par Ziemsvētku dāvanām mīļajiem un tuvajiem sāku piedomāt un tās sagatavot rudenī- sept./okt./nov. Tā tas ir izdarīts arī šogad un ir atlicis vairs tikai prieks kā tās iesaiņot.

Ar mīlestību un patiesu prieku dāvanas sarūpēju, ar tik pat patiesu prieku tās iesaiņoju, ielikdama katrā no dāvanām no sirds patiesu mīļumu. Es no tiesas izjūtu patiesu apdāvināšanas prieku.

Trifele  1999. g. veca, veca, bet ne jau tik

VECA_PIEPE  Nevajag dāvināt, ja apdāvināšana ir apgrūtinājums. Dāvana kā obligācija neiepriecinās ne jūs, ne arī dāvanas saņēmēju.

Kooperators  Dāvanas bērniem sapirktas. Katram vairāk kā 10 būs. Kāpēc tik daudz? Tāpēc ka mīlu savu bērnus! Pats svarīgākais ir kā neaizmirst bērnu mammīti. Hm..... vai sievietei var naudiņu dāvināt?

Kaskaade  Hohoo, sievietei ne tikai drīkst, bet pat vajag dāvināt naudiņu!

kuks10  Esmu totāli nobremzējis, es pa tiešo pajautāju, kādas dāvanas dāvināt, bet mājnieki neko nevajag..))Laikam tāpēc ,ka šis periods kaut kā tos Zsv. padara.ne tādus ,ne šādus..(((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu