Dāvana sievietei Ziemassvētkos

Man jautājums šeit klātienes sievietēm. Sakarā ar tuvojošajiem svētkiem mēs katrs atceramies kādu kuram vēlamies kaut ko uzdāvināt. Sakarā ar šo, man ir jautājums. Vai varu Ziemassvētku dāvanu maisā ielikt aploksni ar naudiņu savai tuvākajai sievietei? Vai viņa neapvainosies, ka novērtēju ar kautkādu naudas lielumu? Mana doma ir salikt zem eglītes piecas aploksnes, kur kartā būs pa 50 eiro. Tas ir tāpēc, lai sieviete pēc tam pati izlemj kur to naudu tērēt un ko pirkt. Mans skaidrojums - es ne velna nesajēdzu apğērbu izmērus un kosmētikas veidus.

Kaskaade  Iegāju azartā. Tagad iedomājos, manam vecajam būtu jāsajūk prātā, lai uzzinātu kuras rozes man vēl vajag darzā. Man nevajag kkadas plušķes no tirgus, jo man ir sava kolekcija, gadiem veidota. Tādēļ man pat galvā nenāk doma čakarēt viņam smadzenes un cerēt, ka viņš pārzin un varētu zināt, ka man vajag tieši "Queen of Sweeden" no David Austin un nekko citu. Atviegloju dzīvi sev un citiem, saku- dārgais, uzdāvini man lūdzu 100eiro rozītēm. Viņš laimīgs un es varu dabūt par ko sapņoju.

ne_meklejumos  Naudu ikdienā ieskaita kontā vai iedod skaidrā, zem eglītes dāvana jāliek.

kvarts  Kāpēc sievietei jādāvina nauda, ja naudai jābūt viegli pieejamā vietā un paņemamai kad un cik to vajag?...
Dāvināt vajag iespaidus...

Gretta  Man nepatiktu tāda dāvana.

av2  Ok, saprotu saapi. Labaak, ja zini vinnas , un citu cilveeku miillaakos veikalus , resoraanus, skaistumkopssnas salonus , internetveikalus utt, ieliec aploksnees daavanu kartes, un kartinnu, ar roku uzrakstiitu .

miers2  Ļoti aktuāls jautājums tematā. Gadiem neesmu neko dāvinājis uz aklo. Ja sieviete nezina, ko vēlas, tad viņa neko nevēlas no manis manu iespēju robežās. Es arī esmu par to, ka naudu dāvināt vai arī pirkt dāvanu kopā - viņa izvēlās - es maksāju tos divi piecdesmit - man nav žēl

marija19561956  Viss atkarigs no sievietes,kurai jus velaties pasniegt davanu skaidras naudas veida. Sievietes ir dazadas.kada bus aizvainota,cita prieciga par drauga centibu. Ari es butu prieciga ,ne visi viriesi ir vienadi un var zinat sievietes velmes. Manuprat esam parak izlepusas un velamies zvaigznes no debesim, bet aizmirstam katra maza sikuma saskatit patiesas milestibas apliecinajumu.Visiem Priecigus ZIEMASSVETKUS!

Pillerina  Tuvākā sieviete ir mamma,māsa, meita.
Ja esi labi pelnošs, varētu viņām ielikt vairāk tomēr.

Bet cita sieviete tomēr ir sieva. Nepietiks ar aploksni vien....

Trifele  Man ir ļoti paveicies ar vīriešiem apkārt. Tādus horizontus piedāvā ikviens no viņiem, ka plīša rozā pakaļa zem eglītes vairs nav vajadzīga!
Bet studiju gados mēs tādas viens otram dāvinājām dzimšanas dienās, nu, vismaz mūsu grupa.

mairita1971  Pie3mēram var citādi.Nopērc mazu eglīti un saspraud naudiņu.Es domāju būs jauks pārsteigums.

una32  Manuprāt naudu labāk dāvināt makā, vai dāvanu kartes veidā, var kopā ar grāmatu, bet ne aploksnē.

kuks10  Mahtenais, latviešu kalnietis, zinot vidējo latviešu,, taupību", tad labāk savam rumakam, uzliec sarkanu faņtiku ar zvaniņu.., tad labi izdrāz savu sievieti, tas viņai būs labākais, kā Tavas dižās aploksnes ar kāpostiem, ja protams tā sieviete nav maznodrošinātām, kas tēlo baigi kruto..))) Galvenais, uzmanība un uzmanīga, ko veltīsi.. 😉

Floriana  Neesmu pārliecināta ka ZS gribētu dāvanā saņemt naudu, kaut kā vulgāri.

Piparkuka  Ļoti jauki! Pati pēc tam visu ko sapirks vai samaksās kaut ko vai vismaz nopirks pārtiku!:)) Nekāda vaina.
Papildus var arī kādu šokolādi!!

ESENI  man liekās ,ka ļoti jauka aploksnīte ,jo esmu diezgan izvēlīga un patīk labas lietas ,ja pietrūks ,pielikšu atlikumu,bet tas būs labāk ,neka kaut kāda uzdāvināta dāvana ,kura tiek ,,izmesta,,!!!Tā turpini un Tevi es domāju novērtēs!:))

preilene  Es kā zsv dāvanu noteikti negribētu naudu.

Vik  Labāk jau būtu kāda dāvana. Jo, tā tu parādi, kad zini savu sievieti, viņas vēlmes, parametrus, gaumi, domas, utt.
Dāvinot naudu, nav svarīgi - cik un kā viņa pasniegta vai iepakota, tas ir ķeksītis, no sērijas - na, ķipa kaut ko uzdāvināju, kaut kā pienākumu izpīldīju.

Ja tavi nolūki ir nopietni, tad iesaku iepazīt sievieti tuvāk. Labāk dāvanu, un neviss naudu.

Lija  Man patīk korporatīvās laimes akas. Pati lieku iekšā foršas lietas +/- par norunāto summu.

Lija  Nav bērnišķīgi, pieaugušā vecumā gaidīt Salaveci-Sugardaddy? D:)

Kaskaade  Bērnišķīgi pieaugušā vecumā gaidīt dāvanas vispār. Adekvāts cilvēks visu ko grib var nopirkt sev pats.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu