Kā tā pareizāk pateikt sušķīgam vīrietim, ka jāsakopjas?

Zinu jau, ka pārmetīsiet, kapēc ar tādu jāsatiekas. Taču vīrietim ir citas labas īpašības, vienīgi tā higiēna pieklibo. Raksturu jau būtu neiespējami mainīt, bet sakopt varētu būt cerīgi ? Ja vien... būtu kāds veids kā to pateikt neaizvainojot - ka nevajag staigāt netīrās un vienās un tajās pašās treniņbiksēs visur, ka izlūzušie, brūnie zobi jāsalabo un starp tiem nevajag atrasties ēdiena paliekām, ka jāmazgājas, jo smird, ja arī no alkohola pamatīgi smird, un mati arī jāmazgā....
Ko eksperti iesaka? Vai arī bezcerīgs gadījums?

antikrize  Cik sievietes ir dažādas, kāda pat šādu variantu pieņem. Laikam pilnīgs izmisums. Vispār jau tāds tādu atrod, citādi nav podiņš ar vāciņu.
Te nāk prātā, ka jaunībā prasīja - kāds viņš ir, mazliet vēlāk - kas viņš un pēdējais jautājums esot - kur viņš ir.

Chris1986  Katrs vīrietis ir savas sievietes spogulis

raina1970  Kā pateikt- abet nekā. Aprakstītais gadijums ir nelabojams, ...hm, ne jau tapēc, ka vīrietis šādi censtos ieriebt visam un visiem, bet gan tāpēc, ka viņam -tā ir komfortabli , un viņš no visas sirds nesapratīs- kas un kur ir problēma.Var viņu ar varu stutēt vannā katru dienu, vai šrubēt drēbes- tādam cilvēkam būs vienalga. Un ja ir iesaistīts alkohols- tas ir kā trekns punkts uz i, nekas jēdzīgs nav un nebūs. Ja ir vēlme sievietei patrenēties žēlsirdīgās māsas lomai, vai gribas pašai savās acīs būt drāmas karalienei- kā tiek glābts viens vīrietis.. nu tad var mazliet izklaidēties ar vīrieša uzpasēšanu un uzfrišināšanu.

SigneK  Nu nu, man ari pieredze. Skaists virietis, dzives gudrs, labi ģērbies, bet ož un reti mazgajas. Nu nekas tādu nevar izmainit. Viņi dara tikai to, ko uzskata par nepieciešamibu. Neviens vīrietis nav jāmaina. Vienigi jāpamaina vīrietis.

av2  "ragi, nagi, zobi", nu ja tie nav kaartiibaa muusdienaas, nu nezinu. Vinnam viss laikam po*j, un vismazaak vinnam uztrauc citu domaas.
Otra galeejiiba ir paarpuleetie, paarpuceetie. Tie jau nu arii uzdzen zosaadu, tas jau nu ir fakts. Aaksti, buutu labaak gaajussi "skaldiit malku".

dzilums  galvenais lai labs cilveks un ir nauda:D te nevienā anketā neesmu redzējis pie prasībām - lai katru dienu mazgājas. Toties alga, izglītība un ģimenes stāvoklis gan tiek pieprasīts ļoti strikti. Tāpēc man ir aizdomas, ka šmulis var tikt pieciests, ja vien viņš ir gana dāsns...

Felde  Man jau patik komenti-ir daži.kam bail no zobārsta...
Jā.dažiem riebjas veikali-iepirkt sev nepieciešamo...
Un vel.dažiem.riebjas ūdens....
Bet piekritu-90% no visa tā.ieliek ģimene! Un.pirmkart.sieviete iemāca bērniem šīs lietas! Un tēvs.kā piemers!
Vīriešiem tīk piesaukt galējības-re,izvelies vai nu netīrelis,
vai pašmīlis-bučmūlītis.... Bet ir tak arī Cilveks!!!!
Kautkad.jau sen,rakstiju par kadu randinu.tepat no oho,kur mani parsteidza virietis,ar nošķiebtam.sanos cauram botam... Tad ari sapratu-vairums.tieši šādu ir brīvi.kuriem nekas nepatik.zobarstus ieskaitot!

runcitis15  Ieteiktu ātrāk iet uz savu pusi.Tās labās īpašības būs arī citam vīrietim pat daudz reiz vairāk.

Forsaakais  Labās īpašības var nojaust - daudz pelna un visu algu atdod sievietes pārvaldīšanā. Kur tu tādu alni, kaut arī smirdīgu un treņikos, vēl dabūsi? Viņš varētu būt no celtnieku, servisa meistaru, jūrnieku u.c. pelnošo kategorijas vides. Inteliģenti un sevi cienoši gan iet dušā katru rītu un labi ģērbjas, mazgā zobus un uztur sevi fiziski labā formā ( nu ir daži resni cūkas, bet tur neko). KO darīt? Da neko. "Nedot seksu", kamēr nenomazgājas. Vienīgi, tad alnis var apvainoties un tikpat pēc naudīga aļņa izsalkusi kaimiņiene viņu varētu savākt. Briesmu lietas. Mēģini uzmanīgi.

nakunakutekuteku  MP laikam domā,ka pirmā ir ieraudzījusi šo visu aizmirsto dārgumu.Ja tā bilde atbilst patiesībai-jāpagriežas pa 180grādiem un ar steigu.Šim cilvēkam ir garīgās veselības kaites un reizēm nepalīdzēs neviens,jo pats uzskata,ka viss ir kārtībā.

Kaskaade  15:38, gribi teikt, tad tādēļ pārējie nemazgajas un neiet pie zobārsta?

Samila  Vairāk apčubini un negaidi ātru rezultātu, tas ir dzīvesveids, vajadzigs laiks un pacietiba, lai pārkārtotu.

Ja nepatīk, saki uzreiz un tieši, bez aplinkiem - smird, jāiet dušā! Katru sestdienu ejiet uz pirti, iepatiksies ar laiku, jo tīrīgi un seksīgi.
Vīrieši, atšķirībā no dāmām, visu saprot ļoti tieši un bez apvainošanās...

Frāzes: "Es ar tādu nesatiktos! Tāds nav cilvēks!" Nemaz noklausies, uzstadi mērķi un viss izdosies.

tracer  Bet ko dariit ja sieviete maajaas trenuskaas?.bez kosmeetikas? Ja ikdienaa staigaa dzinsenees un kaadaa paltrakaa? Kaa virietim var rasties veelme pieskarties vjnjai? Kautvai seit bildds siebieshu apluukojot pat rakstit taadai negribas.reti kura te sexapiilaa apggerbaa bildees..nemaakat juus latvieshu peleekaas ieintireset

Trifele  Tikpat stulbi ir Ziemassvētku rītā rozā mežģīnēs uz špiļkām stāvēt pie Laimas pulksteņa ĪSZIŅĀ SAŅEMOT APRIL. APRIL!

Mikko  Vai tad skaisti koptie donžuãni pazuduši ka Tãda izvéle? Vai arí visi jau noméğinãti un gribãs ko extremu? 😏 😂

Olivija  Zirgu iegādājoties skatās uz zobiem, visu citu pēc tam.

Pillerina  Dikti labs???
Topi pati tāda, brūni zobi, izstaipītas apenes, savelti mati utt
Elementāri :)

Maariite  ...jāsaslimst ar covid, un būs paciešams:) ...oža pazūd, smaku vairs nejutīs:)...drēbes var izmazgāt. Varbūt cilvēkam nav iespējas nomazgāties?

Mikko  Cik jauki! 😏
Lúk kur atbilde - Atliek vien doties uz stalli! 🐎

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu