Lai Jauki Svētki!

Un ikvienam sirdī miers,pēc pīrāgiem smaržojoša māja.un kāds mīļš cilvēks,kuram novēlēt Jaukus Ziemassvētkus! 😘😘😘

AliceX  Lai gaiši arī uz Krāsotāju ielas, kur mīt ūsainais Zigurds, fuj, neķītrelis tāds!

AivarsN  Kaskāde, es taču rakstīju, ka lilijas tagad nav piemērotas. Bet ziemas saulgriežus jau mūsu senči nesvinēja tikai vienu dienu. Kristus īsto dzimšanas dienu gan nav izdevies uzzināt, bet ar viņa īsto mācību esmu iepazinies un tā nāk no Vēdām, ir daudz plašāka un gandrīz pilnīgā pretrunā ar ebreju Bībeli. Vēdas ir brīviem cilvēkiem, bet kristietība tikai gojiem, jeb vergiem.

saulite34  Tu no sākuma izlasi Bībeli, un tad tikai izpaudies ar savu tumsonību,tādi kā tu nemaz nezina ,kas ir brīvs cilvēks.

Kaskaade  Ziemas saulgrieži vispārzināmi ir citā datumā, un ja ticēt virsrakstiem mēdijos, stāv rakstīts "Kristīgā pasaule svin Ziemassvētkus", līdz ar ko likumsakarīgs jautājums, ko tad isti šodien svin lokani slidenais AivarsN?

AivarsN  Saulgriežu svinēšanai ierobežojumu nav. Tieši tāpēc jau izdomāja baznīcas Ziemassvētkus, lai aizstāvētu īstos svētkus, bet tikai datumu novirzīja. Tieši tāpat kā ar visiem vēdiskajiem svētkiem, kurus nevarēja atcelt, tāpēc iebāza tajā vietā kādu svēto. Un kam tagad vairs interesē kristīgā reliģija, ja visa pasaule okupantu vadībā attīsta kovidreliģiju? Taču noziedzīgais plāns jau sen ir visiem zināms un tā realizētāji ļoti uzprasās uz mēslu dakšām. Neko labāku nav pelnījuši.
https://dra.lv/b18BIf

saulite34  Kādus Saulgriežus un Ziemassvētkus var svinēt onkuliņs,kuram naids pārņēmis viņa spožo dvēseli un sirdsapziņu.

AivarsN  Kāds naids? Tikai līdzjūtība garīgi slimiem un nozombētajiem!

saulite34  Vienīgais,kas te ir garīgi slims un nozombēts,tas esi tu,un,ja tu ar Kristus īsto mācību būtu patiešām iepazinies,tad te caurām dienām tukšgaitā nevāvuļotu un savu kašķīgo raksturu neizrādītu.

Lola1976  Eu kas te notiek? Šodien ziemīši, šodien jābūt jaukiem.
Esam pieauguši cilvēki. Nafig viens otru apvainot? Un reliģiju vispār nafig šādā saitā?

Chris1986  Drusku ne par tēmu, bet mani vienmēr sasmīdina, ka tos briesmīgi naidīgos komentārus raksta persona ar niku .. saulīte .. :D :D :D Nē, tak, lai persona izvēlētos savai būtībai atbilstošu niku, teiksim, čūsku_vecene vai _kašķīgā_, nē, viņa tak ir - saulīte! :D

saulite34  krisa jau sen te vairs nevienu nevar sasmīdināt ar savu kašķīgo raksturu,ka te palasās,ka šie vecie,savītušie onkuliņi lielās ar tām jaunajām sievietēm ,kuras pēc viņiem te rindās stāvot,parādiet man te kaut vienu jaunu ,gudru skaistu sievieti ,kurai būtu vajadzīgi šie vecie prātu pakūkojušie onkuliņi,un tā viņi te gadiem sēž pētot anketas un izrādot savu stulbumu.

Chris1986  saulīte, paldies, ka tu esi! Ne ar vienu nav tik labi pakašķēties, kā ar tevi!! :D

Vaukskis  ..Paldies!
Priecīgus Ziemassvētkus!

AivarsN  Super! Ja pīļu dīķī var kaut nelielu vilnīti uzsist, tad tas vien jau ir to pūļu vērts. 😃

jurks  Lai mums visiem svētībām pilns šis laiks, var teikt, pārbaudījumu laiks!!! Ja ir iespēja, tad aiziet arī uz baznīcu, kaut gan, tagad tas līdzinās neiespējamai misijai!!!!!! Ir pats īstais laiks pievērsties savam garīgajam un iepazīt sevi tuvāk, bez skriešanas un izklaides, pabūt ar sevi- viens pret vienu!!!!!!
Lai visiem Svētības!!!

tracer  Ziemassveetki..jaa forshi..jaunais gads.arii jaanji..kautkaa ar taadu seeriigu piegarshu tas viss tagad.taada xevus zeeloshanas sveetki tie tagad.kaapeec cilveeki nevar pienemt jauno pasaules kaartiibu?.nekaadu sveetku nebuss vairs taadaa izpratnee kaa bija..tagad buus izolaacijas un vientulibas sveetki.tagad cilveeks cilveekam ir ienaidnieks.burtiski un arii paarnesti.tuliit pat no maajas nelaidiis laukaa..a juus te par kautkaadiem piiraagiem.nee nu varat turpinaat pinkskeet par sveetkiem.kuri kaa taadi uz neatgrieshanos.laiks saakt pierast pie jaunaa dziivesveida

Kaskaade  Jā, nu tā ir, kad cilvēks līdz izmisumam un nāves bailēm pārbijies palikt kopā aci pret aci ar sevi. Kad cilvēks tik āprātīgi pārbijies no tā, ka aizbēgt no sevis nevar. Patiesībā, tas ir traģiski, kad cilvēks pats sev ir svešinieks, kad palikšana divvientulībā ar sevi cilvēkam ir ciešanas un lāsts.

Bet ir priecīga ziņa. Kristus ir dzimis! Priecīgus Ziemassvētkus! Visām sirdīm: gan līksmajām, gan noskumušajām, gan pārtikušajām, gan trūcīgajām, gan veselajām, gan sirgstošajām!
Lai miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts! 😇🎄

Sarma  Svētku sajūtas radīšanai vajag vismaz divus. Nu, tur pieskaitīt kādu četrkājaini var, vai bērnu, uzreiz jau jautrāk, bet lietu piešūt nevar. Priecīgus Otros Ziemassvētkus!

Agape  Pieskaiti vēl vienu babuli, būs reālistiskāk, slabo:?) Dievzemītē tm netrūkst, un kaut kur jau viņām jāpaliek ir! Saulīte, pieņemu, ka esi Aivara otra personības šķautne, kas cenšās uzkurt apdzisušo ugunskuru! Nu nevar reāla dāmīte tādiem niekiem tērēt laiku, skriet kā ugunsdzēsējs uz izsaukumu pēc katra opozicionāra komenta!
Domāju, ka ugunskurā derētu kāds eļļains šķidrums. Tas feļetonists svinēšot svētkus kopā ar kādu rakstnieci!…... //

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu