Kā domājat?Vai nākamgad beigsies visa tā kovidherņa?

Mūsu valdība ir traki naska uz visādu ierobežojumu ieviešanu,jo viņiem pašiem tak dzīves kvalitāte nepasliktinās,algas nesamazinās.Tieši otrādi var vēl pat sev kādas prēmijas uzskricilēt par "labo darbu",bet ir daudzi kam tiešām TAS VISS ir smagi iesitis pa kabatu vai pat izputinājis un tad jau problēma nav maskas nēsāšana,komendant stunda vai tas ka veikalā vairs nevar nopirkt ne zeķes ne apenes,bet gan tas KĀ IZDZĪVOT?Vai tad mūsu valdība par to domā?Vai tie kas ir palikuši bez darba saņem normālus pabalstus?Es lasiju ziņās ka pat kāds uzņēmējs vnk izdarija pašnāvību,jo iestiga tādos parādos ka neredzēja nekādu izeju.Tad kas ir briesmīgak-kovids vai nabadzība?

AivarsN  Te jums ieskats šā gada un turpmāko gadu plānā. Viss vēl tikai sākas. Un nesakiet pēc tam, ka neesat informēti!
https://dra.lv/b18DSk

saulite34  Kādu pareizu informāciju var sniegt neizglītots lauku onkuliņš,kurš pats slimo ar neārstējamām galvas slimībām.

kuks10  Viss iet pēc ļaunuma plāna, tauta tiek sašķelta, valdība lai noturēties, sāk pielietot represijas. Parādās viltus apustuļi, kas solās nest gaismu, bet savus puņķus pa kluso ēd..))) Letlandijas valdībai teikšanas nav , covida aizsegā tiks pielikts daudzām lietām liels resns punkts...kā teica viens runas vīrs, baudiet karu, jo miers būs drausmīgs...pārfrāzējot ,tas nozīmē ,ka daudzi būs ķīlnieki un pavasaris atvērs daudziem acis ,bet tas viss būs mānīgs.. Ar katru gadu tauta kļūs nabadzīga un vergos galvas nepaceļot..

afrodithe  10:29 Paldies, AivarN!@ Sāku lasīt, palika interesanti - no kurienes viss tik pazīstams? Un tad- bāc! tas viss jau bija PSRS! Prīvatīpašums atņemts, kaut kas atmests izdzīvošanai, indivīda domāšana noinstalēta, nometnes sabūvētas, viena priviliģēto suga u.t.t. Nu labi, mēs toreiz nezinājām, ka mums čipi smadzenēs iepotēti. Bet AivarN, pats taču regulāri skumsti pēc PSRS, tad par ko īsti sāpe?

Ljekainiitis  Protams , protams ... Slepenie plāni, kas izlikti Traukos ... Davosas insaideri ar plikām pakaļām nes gaismu sietos tumsoņām :)

Vēlreiz - 10 % žīdu jau ir sapotēti ar to pašu Pfizer vakcīnu. Un līdz marta beigām plāno sapotēt visus.
Tas vien jau teoriju pinējus "neuzkarina" ? :)

Agape  ķīnīzeri ir kā kolorādo vaboles ne vien demogrāfiskā, bet arī ekonomiskā plāksnē. tieši tie aizsāka konkurentu aizvākšanu ar zemo cenu metodi. pārējā pasaules ekonomika nošāva sevi pati ar ķīnīzeru pasniegtajiem ieročiem-pirka pie ķīnīzeriem lēti, līdz pārējie atkāpās 2. plānā vai pat bankrotēja, un nu likumsakarīgi ķīnīzeru ekonomika plaukst, citi kolapsē.
ir diemžēl sācies laikmets, kad eiropietim parastajam jāiepērkās atbildīgi. ar domu, kas ir tas, kam viņš grib atdot savu centu. kādu nākotni grib redzēt. te darbs medijiem.

AivarsN  Salīdzināt ar sociālismu nevarēs vis. Lai gan PSRS laiku ir jāsadala trīs posmos, kuri ir ļoti kardināli atšķirīgi. Un vispār, kur tāda aprobežota doma, ka līdz ar PSRS sabrumu, pasaulē mainījās vara? Nomainījās tikai iekārta vienā pasaules reģionā un tas notika precīzi pēc to pašu globālistu plāna un vadībā. Tā ir tā pati globālā mafija, kura ienesa kristietību, noorganizēja sociālistisko revolūciju, ne jau pirmo reizi un tagad tā visa projekta noslēgumā grib katastrofāli samazināt planētas iedzīvotāju skaitu, bet atlikušos padarīt par elektroniski vadāmiem biorobotiem. Ja visus iepriekšējos tumsas gadsimtus, nebija pieejama informācija, tad tagad jau ne pirmo gadu, atmoda uzņem apgriezienus, informācija par parazītu noziedzīgajiem plāniem tiek atmaskota. Kad ebreji savairojas par daudz, tad viņu pašu elite noorganizē atbrīvošanos no liekā balasta. Tas ir noticis jau vairākkārt un nav pretrunā ar viņu reliģiju. Ebreji ir tikai izpildītāji globālistu rokās. Kad tik daudz vairs nevajag, nolikvidē.
Ja kāds sapņo palikt izredzēto, jeb nometnes uzraugu postenī, tad viņu sagaida pilnīgs aplauziens. Ja visu var vadīt elektroniski, no viena vadības centra, tad nahren vajadzīgi uzraugi, koloniju pārvaldnieki un citi liekēži, kuri piedevām var pārāk daudz zināt? Atstās reālus darba darītājus, cik nepieciešams pasaules galveno parazītu apkalpošanai un resursu sagādei. Vairāk par kādu pusmiljardu jau nu viņiem noteikti nevajag, lai lieki maitātu gaisu un tērētu resursus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu