Kā saprast komplimentu.

Dažreiz vīrieši pasaka tādus komplimentus,ka maz neliekas.Kā saprast komplimentu?Tu neesi vecs vīns.Tu esi braška.

Ladybug  Jaunībā cilvēki esot kā vīnogas, vēlāk daži kļūstot par vīnu, drūmākie par etiķi, pragmātiskākie par rozīnēm, stiprākie par čaču, bet rotaļīgie par šampanieti! Diez vai "braška" ir tas foršākais kompliments.

JurisK  Tulkojums ir vienkāršs - tu esi vienkārša, lai neteiktu - prasta.

Piparkuka  hmmmm.... brāga?! Uzrūgusi:) Brāga ir, kad taisa alkoholu, vai ne- vēl negatva.
Jebkurā gadījumā ne pēc kāda komplimenta tas neizklausās, drīzāk pēc tiem prastajiem "celtnieku jociņiem", kurus neciešu.
0 ievērības vērts!

Mikko  Jaunais gads pagãjis bet viss tikai par un ap šmigu!
Fui!
Mãjkoži! 😝

Trifele  Saki viņam-Tu esi kā šampanietis, rotaļīgs un gaistošs!

Mikko  Ne visas velk uz šampanieti!
Dažas pat uz dzirkstošo vínu ne... 😌

elis25  Nevajag jaukt komplimentus ar vieglu sarkasmu no viiriesha puses un viss buus saprotams.Reizeem vini taa censhas atstaat iespaidu,bet rezultaataa paarcenshas,,,,dzejas rindas,saliidzinaajumi u,tt
Patiesu komplimentu nekad nevar paarprast,ja viirietis ir klaatienee un tu redzi vina sejas izteiksmi,labaakais kompliments ir ,kad viirietis saak apmulst un putrot teikumus,tad tieshaam vinsh ir sajuusmaa par tevi.

satida  Vai šo vispār var uztvert kā komplimentu?? Ārprāc, jo tālāk, jo trakāk....

rokons  Re, labi ka tāds OHO ir. Tagad zinu kas ir braška, nezinu gan kā uz to reaģē organisms.
Bet veca vīna simboliku varētu skaidrot tā :
- vīnu ražu ierauga, tad nolej mucās, kur to nostādina. Pēc laika ( 2-3) gadi sapilda pudelēs un nogulda.
Tātad, vecs vīns ir tāds, kas gulējis ilgu laiku, un nav atkorķēts :D
Secinājums -tēmas autore tāda nav :D :D

miers2  Te var būt atšķirīgi varianti - reizēm parasts vīns no 3l pakas ir gardāks par vecu sauso skābuli no dārgas pudeles. Var būt simpātiska, smejoša, vienkārša meiča, kura visiem patīk, bet ne visi gribētu tādu katru dienu blakus. Var būt smalka, kaprīza šmīzīte, kas brīžiem labi izskatās, bet pilna ar sīkām problēmām kā suns ar blusām.
Sliktā nozīmē var būt tik vienkārša un prasta, kā šutoviene (ar visu to, ka dzeju raksta kaukādu)
un labā nozīmē var būt smalka un eleganta kā Viljama sieva Keita, bet arī tādai ir savas grūtās dienas, kad gribas no tā smalkuma turēties pa gabaliņu.

Trifele  Magone ir brīnišķīga. Īsts vidējais parastais LV lauku cilvēks. Ākstās, jo mediji atmet par to kādu kapeiku. UK karaļnama klauni neaizrauj, lai tie stājas kaut uz galvas.

dzilums  Nu mēdz gadīties, ka gribās būt jaukam un asprātīgam, bet jau uzsākot teikumu saproti, ka īsti nezini kā to pabeigt, kur nu vēl runāt par asprātību:D
Tāpēc labāk paklusēt:)

Mikko  Mjaaa....
Tu esi burviga un dzirkstoša kã Brãga! 👌
Bet skan taču skaisti! 😎

Floriana  Ja pirmajos randiņos to teiktu, skatītos šķībi, ja pēc pāris gadiem, zinātu ka joko. Bet vispār vajadzēja pajautāt, kāds vīrietim mērķis sakot šādu komplimentu.

Mikko  Nu Kãdi vél randini ko? 😏
Te tãdi arí médz notikt? 🤔 🙄

hjuumans  ne visi vīrieši saka komplimentus un tie, kas tos saka, teic tos ne visām. bet ir arī tādi, kas visām un parasti glumus.

bet par minēto tekstu, tad tas nav kompliments, bet uzbrauciens.
ko tur nesaprast, braška ir lētākais no lētučiem. salīdzinot ar brašku, samogons ir kņazs belozerskis. kurpretim vecs vīns tiek nereti daudzināts kā kaut kas smalks un labs(cik nu tur patiesības).

Trifele  11:43 dienas bumba!


attiecībā uz minēto tēmu, arī citi komenti neslikti.

gunda10  Tas nozīmē ka veči grib 20 gadu jaunāku bet nespīd

burleska  Ja "dzen naglu sievietes pašapziņā" apzināti, mūc neatskatoties, vēlāk būs grūtāk :) Bet var jau būt, ka cilvēks ne vecu vīnu pazīst, ne īsti zina, kas ir brāga. Es pirmajā brīdī nodomāju, ka brāga ir kaut kas dikti reibinošs, tikai pēc komentāriem sapratu, ka kļūdos :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu