Nesmejies - drīz būs jāraud!

Šito man omīte bērnībā teica - laikam tā kāda veco laiku cilvēku gudrība. Kā jūs domājat, vai cilvēka dzīvē eksistē kkāds svārsta likums - ja kādu laiku bijis labi, tad tādu pašu laiku būs slikti, un no tā neizbēgt? Un ja gadu bijis ļoti, ļoti labi, tad pēc tam būs gadu ļoti slikti. Un otrādi. Vai arī vieniem visu laiku pa dzīvi iet labi un priecīgi, bet citiem pamatā slikti un bēdīgi?

dabasmiilis  Karma soda zibenīgi vai gaida ilgi pienācīgu momentu - un tad tā pa bargo ņem priekšā!

Jurij__1962  to teic kāds kuru cita smiekli besī

emailbox  Sodien labi, tadel ritdien slikti. Neticu sitam, ir jastrada un bus viss labi (gan ka darba devejam, ta ari nemejam).

Lapasbirst  Pašā teicienā jau ir ietverts aizliegums "nesmejies"..tāda programmēšana uz māņticību..prieka sasaistīšana ar nelaimi

Kaskaade  Bet tas tak ir pasaules kārtībā, pec dienas nāk nakts, pēc vasaras ziema, pec labiem laikiem bēdas. Tas teiciens manuprāt vairāk domats kā likteņa neizaicināšana- ja tev iet labi, netopi parāk pārgalvigs, pārlepns un pāriedomigs par to ka tev labi. Jo var nākt diena kā izkapts un atņemt tev to par ko sevi paaugstināji. Man domāt tas teiciens par Dievbijībi, ne ar ko nelepoties un netiksmināties, jo nekas nav tavs, bet Dieva DĀVANA. Jo seviški labie laiki.
Jā, bet nu jā, to grūto dienu ir vairāk kā līksmo. Tādēļ bijājies, lai tev netiek atņemtas prieka un laimes dienas.

Kaskaade  Ā, un jā, pēc kulminācijas vnm nāk nobeigums. Arī tā ir zīme, ka jābūt gatavībā un modram, lai bēda nepārsteidz nesagatavotu.

studentka  Maziem bērniem tā ir, kad vēl neprot valdīt emocijas-sasmejas, satrakojas, kamēr viss beidzas ar raudāšanu. Kādreiz jāsmejas, kad otrs nokrīt, varbūt tam otram sāp, bet tā nav nelaime, tas ir negadījums - kam negadās un ir labi, ja beigās visi kopā var pasmieties par smieklīgo situāciju.
Smieties par citu nelaimēm-tas vispār ir pavisam kas cits, ar smiekliem nesaistīts, vairāk ar smējēja pasaules uztveri, varbūt savas zemās pašapziņas celšanu uz otra nelaimes fona.

sandra111  esmu savas asaru juras izsmelusi,,,eju smiedamas,,,mostos laimiga-tik maz kas vajadzigs ,lai cilveks justos laimigs,piepildits,,,
VISIEM NOVELU so fantastisko sajutu-piepildijumu un prieku,,,

burleska  Šis ir dikti labs jautājums. Arī mana mamma un vecāmamma man šo bija iekodējušas :) Un tad kādu laiku ir labi, bet, oj, oj, jau stresiņš, kaut kas nav kārtībā, drīz sāksies, un reāli nogāz arī kaut ko, lai sāktos. Grūti mainīt bērnībā iekodētās lietas :) Vēl tagad, jau sen to apzinoties, garajā un skaistajā baltajā svītrā uznāk trauksmīte un nākas sevi bremzēt un pajautāt, mīļā, viss ir ok? Jā, ir! Būs slikti, tad domāsi, bet tagad dzīvo tik nost :)

Bazhix  Es tagad saprotu, kāpēc pie mums ir tik maz normālu stand-up :) Visiem bail no omītes lāsta :D

Geisha  Chris, kapēc man sevi būtu jāšausta? Tu taču mani personīgi nepazīsti tad kāpēc spried par mani? Varbūt, lai par mani spriež tie kuri mani pazīst.

Heleena4  Reizēm liekas, ka tā ir. Bet ne jau vienādi ilgu laika posmu labi, tad slikti. Ja klājas slikti, tad, notiekot kaut kam labam, atšķirīgo emociju dēļ šķiet, ka notiek kaut kas ļoti, ļoti labs. Un otrādi.
Ja būtu tikai labi, tad vairs nesaprastu, ka tik tiešām ir labi.

Jurij__1962  Kādā ziņā "raudāt" ? Burtiski ? Vai spējāt ? Daudzie ?! Par ko ? Par to ka "Es esmu abižots", nevis par citu, deļ tā ka žēl, no sirds, citu cilvēku ?

Jurij__1962  cita cilvēka
tukšie vārdi

Ievinjata  Raudiet, aiz aizkustinājuma! Drīz varēsiet arī no sirds smieties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu