Agrāk vai vēlāk....?

Jaunība - viss notiek ,veiksmīgs biznes,daudz naudas ,itkā pareizais dzīves partneris (e)...šķiet ,tā būs visu laiku ,bet - nē ,te jau pusmūžš un viss sāk brukt,veselības problēmas ,ar biznesu vairs neiet, ,partneris meklē jaunāku....
Jaunība - cerības ,kuras nepiepildās , partneris ( e ) galīgi ne tas (ā ),cilvēks strādā kādā uzņēmumā par nieka grašiem,dažādas problēmas,kuras mēs ,protams ,radām paši ,bet to neapzināmioes,līdz ar to arī veselība pieklibo...bet pienāk brīdis,kad cilvēks grib izmainīt savu dzīvi un tas ir tā ap pusmūžu.Pēc tam viņš atrod pareizo partneri dzīvei ,viņš izdomā sev nodarbošanos pēc sirds patikas un līdz ar to veselība uzlabojas ...beidzot cilvēks sāk dzīvot.
Kā jūs domājat ,kurš variants jums šķiet pieņemamāks ?

Protams ,ka ir arī cilvēki ,kuri visu savu mūžu prot dzīvot pareizi ,veiksmīgi ,skaisti ,bet šoreiz ne par tiem.

Epifanija  Nav tādu formulu, ir jāsajūt savs īstais brīdis

Frita  Kas autorei šķiet frāze"pareizi"?
Veselība? Darbs? Partneris? Dzīve?
Un kas vispār ir pareizi??
VISU nosaka bioloģiska funkcionalitāte.Slims ,vaidošs,depresīvs-izraisīs nožēlu jeb labākajā gadījumā altruismu un empātiju.Un tikai tāpēc,jo sev lūdz,lai ar pašu tas nenotiktu.Jeb, otra versija-lai citu acīs kotētos kā veiksminieks.
Bet,vrb man nav taisnība..taču,pareizi vai nepareizi nav-tāda jēdziena.
Cilvēks dzīvo,kā ieplānojis.Tikai pats veido izaugsmi,sociālās prasmes vai sadarbību ar citiem,tai skaitā,savu partneri.Un paši esam atkarīgi no savas spējas ko dot,lai sev un otram būtu sabiedrotie.Taču-fiziologiskā funkcionalitāte...ir visa pamats!
Novērtējiet,ko spējat!Pārējais ir perifērs.

Aste  Meklēju pieredzējušu grāmatvedi (var būt sieviete) un pieredzējušu sievieti (var būt grāmatvede)

dzilums  Kad nav jautrība, sekss ir draņķīgs, nav kustības svaigā gaisā, tad arī veselība sašķobas un dzīve zaudē krāsas.

tracer  Ko niekus..50 gados veseliba labaaka kaa jauniiba?nu nu.darba tirguu nez kaapeec tie 50 gadnieki nav vajadziigi.patiesiibaa cilveeks taadaa vecumaa ir sevi izsmeelis no biologiskaa aspekta.mugura saap.asinspiediens.zobu vietaa proteezes.arii taas attieciibas vai vajag?ja sex dzinja nokritusies?.turklaat visiem dziives pieredze..iemaaciijushies redzeet cauri cilveekiem.jo gudraaks cilveeks jo vairaak saprot shiis padaules bezjeedziibu.beerniibaa viss ir jauns neredzeets..gribas izzinaat pasauli..tas taapat kaa ar pirmo sex.pirmo orgasmu..bija tak super vai ne?emocijas nereaalas..un tagad? Vairs sex deelj neiespfingst neviens 50 gados..ir ir.nav nav.un taapeec sievietes apvainojas ka viirieshi negrib aplidot vinjas..taapeec ka nav tafas nepiecieshamiibas peec sex..

Mikko  Nu re ku viens riktigs cilvéks! 👌
Tieši tã! Neiespringt ne par ko!
Un kã ir labãk vai pareizãk nepateiks neviens!
Jã! Un atmetiet tãs stulbãs domas par seksu!
Dzívo un baudi šodien... Rítdien var arí nebút!
Nespéj samierinãties ar sevi un savu pagãtni? Tãtad Tu nedzívo vispãr!
Viss ir vienkãrši - Ja patík tad ir labi!Ja ne, pasmaidi un ej tãlãk!

ne_meklejumos  Ak skaistā jaunība, sapņi un mērķi piepildījās, izņemot kopīgi nosirmot. Lai kā pa to dzīvi gājis, ne nieka nav nodzīvots falši, vis bijis pa īstam un krāšņi.
Neviens no variantiem nav manējais un labi ka tā.

Mikko  Labi ka tã, labi ka tã.... 😌

VendijaS  Pirmais, protams, jo līdz pusmūžam var arī nedavilkt.

burleska  Ja jaunība būtu pagājusi šinī gadsimtā, es gan jau domātu, ka jaunībā foršāk, bet tagad jāsalīdzina ne tikai dzīves gudrība un tml. lietas, bet arī dažādas iekārtas, un jāsaka, ka šobrīd ir daudz, daudz labāk :)

Piparkuka  Nu kā, neredzēju tur vairākus variantus, bet tikai vienu- atrod labu partneri, sāk dzīvot, atrod labu jaunu nodarbošanos, viss uzlabojas! Protams- jā! Dari un dzīvo, ja tas ir jautājums..:))

Piparkuka  Ā, sapratu- "uzrāviens" jaunībā vai uzrāviens otrā pusē dzīvei.
Mja, sarežģīti, jo var būt tā, ka ir tādi vairāki pacēlumi, kāpumi utt. Jaunībā viss iet uz augšu, tad pa visam viss iet uz augšu un tad vēlreiz viss iet uz augšu...
Noteikti ir jābūt dabiskajam uzrāvienam jaunībā! Un tad jau otro reizi var būt arī vēlāk:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu