Vai tu esi salauzis (-usi) kādu sirdi?

Un vai jau esi saņēmis (-usi) par to savu karmisko sodu?

Vaukskis  ..Domāju, ka nē!

rokons  Ko īsti saprast ar "salauztu sirdi".....?
Ja es kādu gribu, bet viņa mani ne - Vai tas?
Ja kāda mani grib, bet es ne - šitas?
Varbūt tad, ja esi ielaidies kādās..... attiecībās, zīmējis gaišās kopnākotnes bildītes, bet pēc tam uz kādu citu pārslēdzies, vai arī papildresursu izveidojis, varbūt tas?
Vai tad, kad kādā vēlā rudens vakarā esi atstājis(usi) vietu, kurā nopietnas saistības bijušas, ļaujot, lai atstātais(ā), tiek ar saistībām galā kā prot un var?

ube  ..."izveidojis papildresursu"...kaut kā šķērmi sametās to lasot. Fui.
Bet labi, ka liktenis liek iepazīt dažādas domāšanas, tai skaitā īstas, tīras un bez vēlmes kādu sāpināt vai nodot. Un papildresursu meklē tie, kuros pašos ir tukšums, ...dvēseles tukšums.

rokons  Dzīvē ir tik daudz variantu un nianšu, ka klasifikācija stipri grūta, bet jelko aospriežot būtu vēlams saprast, kas ir apspriežamais temats.

No senas padlaiku lugas dialogs:
Mākslinieks - dodiet man kaut ko lielu, tīru un īstu!

Tehnokrata atbilde - paņem ziloni, un nomazgā vannā!

Mēs katrs dzīvojam savu dzīvi, bet, pārspriežot dažādas problēmas, vēlams nerunāt vienam par desu, otram par striķi

Pillerina  Ehhh...
Neprasu. Paši nez ko iedomājas, ka nu ir kas liels un īsts, un paši beigās rada drāmu.
Nekā speciāla nav bijis. Tikai diezgan nepatīkami jāatstumj nost.

Dzīves īstenība - tu esi gribama tiem, kurus tu negribi. Un otrādi, - patīk tie, kuriem tu ne. Bet tāpēc jau nav jādramatizē.

VendijaS  Ar otru cilvēku var izdarīt tikai to, ko un cik viņš tev atļauj un pēc kā viņš pats ilgojas. Iemīlešanās jau parasti ir tāda dabiska, ķīmiska reakcija uz orgasmu. Par ko tas sods būtu jāsaņem?

Mikko  Sods par atrašanos te - zaudéts laiks...

ube  Dzīve katram ko iemāca vai neiemāca. Primārais, nesāpini otru, nedari pāri. Ja tas nav izdevies, tūdīgi, nāksies vēlreiz iziet šo skolu. :))

burleska  uz 13:47 Es domāju, dzīvei būtu jāiemāca kā minimums vienu lietu- būt atklātam vismaz pret sevi un redzēt lietas tādas, kādas tās ir. Tad nebūs ilūziju, ka neviens nekad nav sāpināts :)

mairita1971  Nezinu,bet vīrieši,kas mani gribēja paldies Dievam atrada sevī spēku nenodzerties,vai ko trakāku sadarīt,un tagad ir pierādījuši,ka varu lepoties par viņiem,tagadējiem babņikiem.Bet godīgi,jaunībā biju koķete,ka bija pat azartiņš iepatikties,un pazust tālēs zilajās.Tā būtu lidinājusies vēl ilgi,bet tolaik svarīgi bija būt kopā ar to,kas pirmais parāda papardes ziedu.Tā nu mans liktenis bija nolemts.Meitenes tagad izbauda jaunību pa pilnam,un kļūst vīriešiem labas sekss mašīnas.Nevainība vairs nav modē.Vai tas labi,vai slikti,laiks rādīs.

Piparkuka  Laikam daudzas un laikam gan jā..:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu