Vai no vientulības var nojūgties!?

Padalieties ar personīgo pieredzi, ja esat paspējuši nojūgties!
Man ,jaunam puikam, šīs zināšanas lieti noderētu, lai neuzkāptu uz tiem pašiem grābekļiem!

Un ko jūs darāt ,lai izbēgtu no vientulības ķetnām!?

antikrize  Ja esi intraverts cilvēks, tad laikam labi jūties pats ar sevi, bet ja ektraverts un ar radošu piesitienu, tad noteikti vajadzīgi cilvēki.

Jurij__1962  zinu ka šeit moderatoram nepatīk tādas lietas kurus nosaukšu, bet aizej pabaro ielas kaķi, sataisi viņam mājiņu, vai putnus ši sala laikā - padarot kaut ko labu jūtisies mazāk vientuļš

dzilums  vientulība ir cilvēka lēmums. Tas nav sods, tā nav nolemtība.

tracer  Gruuti laiki pienaakushi tiem skraidiitaajiem apkaart.teaatri ciet.kotletnicas arii.pa pasauli arii nepavazaasies.alfa un spice ciet..aarpraac.pasaule apstaajusies.shis covid patiesiibaa globaalaa merogaa naak kaa glaabinsh cilveecei..lai debiilajiem demokraatijas globalizaacijas pateereetaaju slaanim liktu biski piebremzeet.cilveeki ir kaa utis apseedushi planeetu..piegaana visu ko var..un vairojas nenormaalaa aatrumaa.veel 30 gadus atpakalj bija ja nemaldos 5 miljardi.tadad jau 7 miljardi.un ko dara ar utiim?pareizi.uzlaizh dihlofosu.musu gadiijumaa covid

inaralaima  Vientulība tikai stiprina cilvēku.Sajukt prātā var no cilvēku pūļa par kuru esi atbildīgs.Kādreiz gribētos tā vientulīgi iekāpt lidmašīnā un aizlaisties uz Toskānas lavandas laukiem.

Sanija_  Tu noorentējiies, ko tieši gribi. Vienā vārdā saki, ka gribi blakus sievieti romantiķi, saullēktu rādīt. Otrā vārdā saki, ka par fiziku un ķīmiju rināt - tam ir cits klubiņš. Trešajā - patīk vienam ar sevi. Vai arī mēģini visus trīs apvienot, dzīvē nekas nav vai nu balts vai melns. Tāda sajūta, ka pats bišķīt netiec ar sevi galā.

DanaL  Es nojūgtos, ja man kāds vecis visu laiku tuvumā grabētu, un es no viņa nevarētu nekur aizmukt.

Mikko  Varétu padomãt ka vajag kãdu pie sãniem lai justos labi!
Draugi, hobiji utjp....
Júdzãs tie kam vienígais hobijs ir tirinãties pa bodém un tupét te runãjot ne par ko... 😌

AivarsN  Ja atrod dzīves jēgu un mērķi uz kuru tiekties, tad vienatnē būs daudz labāk, nekā kopā ar cilvēku, kurš gandrīz visā tikai traucē. Par to izglītību, jeb attīstības līmeni, pilnīgi piekrītu. Cilvēkiem, kuriem nav augstu prasību no dzīves un pilnīgi pietiek ar pamatvajadzību apmierināšanu, nav sevišķu problēmu atrast tādu pašu dzīves pavadoni. Taču jo plašāka un dziļāka pasaules uztvere, interešu loks, jo grūtāk atrast sev līdzīgu cilvēku. Tādu sabiedrībā ir ļoti maz un piedevām, viņi nav ieinteresēti sevi atklāt. Sistēma ir ieinteresēta pūļa novienādošanai, jo tādu vieglāk vadīt. Tāpēc jau okupanti vispirms nogalināja saprātīgākos tautu pārstāvjus, lai bez problēmām varētu vadīt pūli sev vēlamajā virzienā. Un tas princips darbojas vēl šodien.

joens  Japāna pašnāvību ziņā veiksmīgi konkurē ar Latviju. Stāsta, ka lielākā daļa tur ir dēļ vientulības. Dzīvo daudzmiljonu pilsētā, kur uz ielas kā skudrupūznī, bet esi viens.

Kaskaade  Nu mums līdz japānai kā četrrāpus, tā suicīdu ziņā

Gunitaa  Spriežot pēc dažas personas šeit, ir jau nojūgusies no vientulības. :D

mieru_tikai_mieru  Nojūgties var no lauztas sirds, neatgriezeniski zaudētiem tuviem cilvēkiem, ja esi palicis bez iztikas līdzekļiem. Tici man, neviens nenojūdzas tikai tāpēc vien, ka nav ar ko parunāt par ķīmiju un Visumu!
Govi Tev vajag, vai divas (c)

edding  Protams, ka var. Ja sieva vai vīrs, neskatoties uz zīmogu pasē, daudz laika pavada dauzoties pa iepazīšanās saitiem. Biežāk, nez kādēļ tās ir tieši sievas. Vīri parasti tā pa kluso, darba dienās, darba laikā mēģina noķert kādu vieglas uzvedības meiču. Sievas iet uz pilnu banku, dažas pat nekautrējas savas bildes anketām pievienot, sak lai visa pasaule redz, cik es gudra! Un vīru apskauž draugi.

Mikko  Izcili 👍
Tãtad visi kuri ir te ir nojúgušies!

Lola1976  Man nav laiks jūgties un vientulību ari neizjūtu. Jopcik, cik daudz ko ir sadarīt. Darbs, majas darbiņi, oho randiņi, sazvons ar pielūdzējiem, grāmatas un daudz draugu. Kur vientulība? Labi ka kādreiz ir laiks pabūt vienam vienatnē, tā jau ir prestiža lieta.
Tas atkarīgs no cilvēka. Jābūt pašpietiekamam. Jāiemācās būt interesants sev, tad vienmuļais nemetās virsū.

Lucy  Ja jau es pat oho ienācu,tad man šī situācija reāli ir piebesījusies,pat dziju nopirkt nevar!!

nakunakutekuteku  Varu piedāvāt notīrīt iebraucamo ceļu-garums 60m,sniegs apm.20cm.Vientulība bēgs pa gabalu un man ceļš tīrs.Joks.Bet pareizi te kāds teica:"Vientulība tā ir izvēle".

burleska  Neviens, kas vismaz brīžiem nejūtās vientuļš, manuprāt, te nerādīsies un neko arī nerakstīs, arī tie, kas raksta, ka vientulību nejūt. Kā nenojūgties? Vienkārši- pafilozofē oho :))) Salīdzinot ar realitāti ir pat savi plusi- paliek garlaicīgi vienā tēmā, pārmeties uz citu tēmu vai vispār aizver lapu. Nav kā dzīvē, kur reizēm jāturpina arī to, kas garlaicīgi :) Bet nu komunikācijas minimālo devu te saņemt var :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu