Kāda velna pēc?

Priekš kam lai sarakstītos ir jāizvirza prasības? Vecums, precēts/neprecēts, cik saņem, cik bieži lieto alko utt.! Nafig liekuļot un izlikties, ka grib tikai kādu rindiņu izlasīt? Manuprāt vienīgais nosacījums varētu būt izglītība un arī tas ir nosacīti...

Spriditis1975  Viss sākas ar mazumiņu.
Lola labi sevi pozicionē, nāksies izskatīt jautājumu, izņēmumu kārtā, un bildnāt, citādi zelta gabaliņš noplauks.

dabasmiilis  Un ja sieva mājās, kur tad viņi tās sievietes aicinās!??
Tas vairs neskaitīsies divatā, un ja vēl sievai cits viedoklis par to visu!

sauljuks  Katram cita pieredze.
Lai sarakstītos pietiek ar to, ka otrs raksta gana interesanti (un arī tas - katram savs).
Viss pārējais liecina par citu interesi.
Es, savukārt, nesaprotu, kāpēc prasa foto, lai sarakstītos?

Kaskaade  20:33, ja tev uz ielas pienāks bomārs aprunāties, diezvai tā saruna tevi saistīs uz ilgu laiku. Katrā ziņā ne lai tiktos vēlreiz ar viņu. Tadel arī foto ir vajadzigs. Ko līdz gudra sarakste, ja otrā pusē cilvēks, kurš nu galīgi nav tavā gaumē

av2  Kpaaeec? :) Tiessaam, tas ir kaads nezinaamais ? :)
Nu labi....Lai buutu par ko runaat , un baiem tas buutu intresanti tak , lai buutu dziives veertiibu skala daudzmaz vienaa virzienaa.. Un, just in case, ja nu sagribaas ABIEM dziivajaa paskatiities vienam uz otru utt

dabasmiilis  20:53,
Vai ne!?

Chris1986  Nu, es domājum ka varu runāt gana interesanti, bet vēlos to pašu saņemt arī pretim ar uzviju. Par bezmaksas izklaidētēju man negribas kļūt, tad eju labāk kādu grāmatiņu palasīt

burleska  Viss jau atkarīgs no tēmām. Es varu bezgalīgi spriedelēt par visādām psihotēmām :))) Un ķert no tā kaifu :D Bet par mūziku aplauzīšos pirmajās trijās minūtēs :D

rokons  Ref 20:53
Patiesi , tas ir filozofisks jautājums - ja persona norāda, ka mērķis - sarakste, nez vai ir svarīgs izskats, izglītība un ienākumi.
Varbūt nepilnīgas izglītības dēļ sarakste būs grubuļaina, pieturzīmes izlaistas tak neviens neliek saraksti turpināt, arī tad ne, ja it kā pats esi uzsācis saraksti.
Bet ir arī realitāte, ka otra pusē kaut kādu iemeslu dēļ velk uz reālām tikšanām.......(laikam sieviešu ziņkāre). Jeb ne tikai ziņkāre? :D

siikaa16  Tas ir ļoti svarīgi. Ja nu sarakste paliek intīma. Tad jāmāk izteikties. Reālajā dzīvē vienkāršāk. Paver kājas un ierauga (paši zināt ko). Sarakstē tas viss jāapraksta. Pat kā biksītes novelc. Katram vārdam liela nozīme.
Un ar kuru katru arī tādu saraksti negribētos.

Kaskaade  22:31. Zin kā, es pat lāgā neizprotu sarakstes jēgu. Pirms vairāk kā 20smit gadiem pati to praktizēju, jo tolaik tas bija nereāls jaunums- sarakstīties netā. Pēc vairākām ļoti ilgām sirdi plosošām sarakstēm, sastopot cilvēkus irlā, tāaaa vīlos, tāa vīlos. 1kārt jau fiziskā pievilcība, bez tā jau nekur. Un svarīgākais, ka dzīvē viņi visi diametrāli pretēji atšķīrās no rakstītā. Tā rakstīšanās ir fantāziju pasaule. Kompleksaini cilvēki to atrod kā vienīgo veidu paškompensēties, radīt īstas dzīves un pašizsauktu jūtu vetru ilūziju. Krč, ar galviņām ne īsti veseli cilvēki, jo pilnvērtīgam un pašvērtīgam cilvēkam ir svarīgāk nezaudēt īso dzīves laiku īstenībai, nekā pašapmierināties mānos un fantāzijās.

burleska  Kaskāde, bet tad jau Tu pati biji ar galviņu ne īpaši vesela, ja jau tajās sarakstēs piedalījies? :)))

Kaskaade  Saule. Tas bija 20smit vairāk gadu atpakaļ, kad lielākajai Latvijas daļai internets vsp nebija pieejams, tostarp arī tev, citādi butu zinājusi atšķirību. Tolaik sarakste netā bija pilnīgs nonsenss, pilnīgi jauna komunikācijas platforma un formāts.
Kādēļ esi tā sašutusi? Identificējies un saprati, ka esi pamatīgi atpalikusi no laikmeta un tehnoloģijām?

edding  Sarakstei- tas ir tā, lai pieklājīgāk izklausās, lai brūtei vai brūtgānam var teikt- es jau neko, tikai sarakstos.

burleska  Kaskāde, nē, man tikai šķita dīvaini, kad cilvēks par saviem sarakstes partneriem saka, ka ar galviņu tiem nav kārtībā, ja pats tajā sarakstē ne jau piespiedu kārtā ir piedalījies. Mani čata laiki sākās kaut kādā 1998,1999., ja kas :) Ar mircu :)

Kaskaade  Nu un ko tad isti gribēji pavēstīt?, ka neesi tai skolai cauri gājusi jau stipri sen, lai tagad viedu prātu padalitos pieredzē? Gribi iestāstīt, ka sarakste mēnešiem un gadiem ir stipri gudrs pasākums? Ka rakstniekiem, kuriem trūkst drosmes reālām un īstām emocijām ir pilns rublis? Krč, vai nu tu tirs kā zariņa gos vai nu pati esi iestrēgusi tālajos 90smitajos.

burleska  Nu kā lai Tev paskaidro tā, lai Tu saprastu... Tātad- Tu vai jebkurš cits sarakstās ļoti ilgi ar kādu sarakstes partneri... Sarakstes partneris dalās ar savām dziļākajām jūtām, varbūt pat tādām, par kurām nekad dzīvē nevienam neteiks. Viņš Tev uzticas. Gan jau arī Tu viņam nesaki, nē, es Tevi nesaprotu, nestāsti man kaut ko tādu, bet piedalies sarunā, pastāsti kaut ko no savas dzīves un tml. Un tad satiec viņu dzīvē un ierindo pie "ar galviņām ne sevišķi veselajiem" Kas tas ir- augstprātība?

Lola1976  Sprīdītis 1975 paldies! Pat nosarku. Ok, te ilgi nespriedelēšu, skrienu šūt balto kleitu, a savādāk vēl pārdomāsi:)

Mikko  Phe!
Vienas vienigas problémas....
Nu neejat taču nekur jo neejat jau arí...
Dirnat un prãtulojat kamér mãjãs gaida kotletes... 🤣

Kaskaade  Saule. Tuvība ir no vārda tuvu. Sarakatē nu nekā šo vajadzību kompensēt nevar. Sarakste ir ilūzija par tuvību, dvēseļu radniecību un vienotu dveseles stīgu skaņojumu. Ko līdz, ja tavas mātes nāves brīdī atnāk kantaini drukāti vārdi: turies, saņem manu līdzjūtību, apskauju, turies, viss būs labi. ? Sie vardi tiešām var kompensēt fizisku tuvību, vīrišķu apskāvienu, pleca sajūtu, asaras noslaucīšanu, maigu skatienu, atbrīvošanu no sadzīvez problēmām kaut uz sēru laiku????
Ko līdz sarakste bez perspektīvas?; ibo divu cilvēku savienība sastāv no veselām četrām komponentem- fiziskās, emocionālās, psiholoģiskās un garīgās? Sarakstē var gadiem neierobezoti ilgi translet savu demo versiju, kurā tev neviens neatklās, ka viņš bērnībā mātei no somiņas maku izvilka, ka nodeva kolēģi, lai dabūtu viņa vietu, ka bijušajai sievai smadzenes skopuma vai greizsirdības dēļ iznesis. Ka bērnībā suņus mocījis. Sarakste ir eposs par dzīvi, kāda tā varētu būt autora fantāzijā, nevis kāda tā ir šajā mirklī- tagad arā aiz loga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu