Vai būšana labam mīlniekam patiesībā ir slikta lieta?

https://www.psychologytoday.com/us/blog/in-the-name-love/202002/how-being-good-in-bed-could-be-bad-t
hing

Protams mans aizvainotais ego sāka meklēt atbildes. Nevar jau tā mierīgi apsēsties, iepīpēt un mierīgi nezināt.. Tad nu lūk izrādās, ka labākie mīlnieki vairāk uztraucas par savu performanci kā partneres orgasmiem. Tas, ka spēj dot daudz orgasmu un veikt porno zvaignes cienīgas intīmās sesijas, vēl nenozīmē, ka esi labs vīrietis, izrādās. Izrādās, ka foršais mīlnieks ir egoists kas manipulē tevi ar orgasmiem savās interesēs, dēļ komplimentiem vai what ever....
Bļ*ģ psc, atvainojiet, sanāk ka socīts?

Kā domājat, vai šādi apgalvojumi varētu atbilst reālajai situācijai sabiedrībā? Vai tas tikai tā, kārtējais interneta raksts?

av2  Piparkuuka , sievietes ir tik dazzaadas. Vienai pietiek..ar elpu uzpuust ....vietaas dazzaas, otrai visu nakti "jaastraadaa". Taapeec, personiigi man nepatiik vienas nakts attieciibas, kad nepaziisti otru, jaa, nemaaki daudz ko, nezini , kas vinnai patiik, kas nee, kas ir tabu utt
Taapec es uzskatu, ka tomeer patstaaviigaas attieciibaas,un taas ir taas forssakaas attieciibas , ir jaabuut labam miilniekam.

ketija64  Lbu mīlnieku nav daudz,protams reāli labu ,nevis tādu ,kuri tikai paši sevi slavē. Ir bijis tā ,ka sekss tiešām nekāds un es kā dāma,kura nav radusi runāt aplinkus un caur puķēm,tā arī pasaku ...un tad nu "labais mīlnieks "sāk acis mirkšķīnāt un saraustīti murmināt .."bet neviena līdz šim nav sūdzējusies" tā lūk :)

Kaskaade  Dzirdot, lasot "esmu labs mīlnieks" priekš manis ir momentā iznirstoša sarkana milzīga STOP zīme ar pretīgu skaņas signālu.

burleska  av2- jā, par sevi pirmām kārtām jādomā, bet domāšana par sevi arī ietver domāšanu par otru, jo no tā, kā otrs jūtas, arī Tava dzīve atkarīga.

burleska  Palasīju mazliet to raksta anglisko versiju. Tur ir runa nevis par labu mīlnieku, bet par vīrieti, kurš cenšas attiecībās ar sievieti balstīties uz zināšanām, nevis uz empātiju un izjūtām. Viņš ir apguvis tehniku, izpētījis savu sievieti, kas patīk, kas nē, bet kaut kādu iemeslu pēc nespēj vai negrib izjust otru cilvēku. Izklausās pēc narcistiskajiem personības traucējumiem. Un, protams, ka tehnikas pārzināšana nevienu nepadara par labu mīlnieku, lai gan, protams, arī tas ir svarīgi :)

latgaliete1971  Tā ir laba lieta ,ja pats mīlnieks to neapzinās ,l,,,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu