Kā lai tiek galā ar aizvainojuma sajūtu?

Kā lai tiek galā ar smacējošu aizvainojuma sajūtu, ka tā sieviete izvēlējās citu nevis mani? Ne uz kādu patiesu piedošanu un laba vēlēšanu neesmu spējīgs - neesmu nekāds Jēzus Kristus

VendijaS  Nav jātiek galā, aizvainojums pāries pats. Meklē citu.

Mikko  To cik labi kura ko ir mãcéjusi var redzét péc kontingenta kurš nemainãs!!!
Jo tã vienkãršã patiesíba ir tãda ka nevélas neko...
Satikãs, uz brídi patikãs, pãrguléja un aizgãja katrs uz savu pusi....
Un par ko ne? Un par ko te bútu jãker krenkítis? 🤔

Maariite  Skatoties, ko Tu vēlējies...Ja attiecības, tad padomā, vai Tev vajadzīga blakus sieviete katru dienu, kura par Tevi nedomā. Viņa arī turpmāk tā darīs, tavas domas neņems vērā utt. Tādēļ pārdzīvot it kā nevajadzētu. Domā par kaut ko citu...Bet nemēģini arī uzreiz iepazīties ar citu, lai paiet kāds laiks...

Liesma  Jā. Zelta vidusceļš starp 1.-o pretimnācēju un Vanšu tiltu ir apziņa, ka mīlēt var jebkuru, kuru var mīlēt principā , t.i., kurš/-a ir tavs tips.
"Dziivee daudz gadijumu kad taada caca kurai viss tiek nopirkts to beigaas uztver kaa passaprotamu..un kaads produkts nonaak second hand apritee?ar slimu psihi ka vinjai pienaakas.jo redz esot garas kajas un maakot sho to zem segas..common"....nu, kāpēc tu viņām to pasaki? Iepriekš bija jautrāk LOL

Liesma  https://jauns.lv/raksts/sievietem/382529-25-zigmunda-freida-citati-kas-daudz-ko-atklas-par-mums-pasi
em
"Mēs neizvēlamies viens otru nejauši... Mēs satiekam tikai tos, kas jau ir mūsu zemapziņā."........es tak teicu, ka mīlēt var jebkuru, kuru var mīlēt principā:)))

RRAGANA  Nevajag tikt galā. Ļauj sāpēt. Dusmojies.
Patiesībā-cilvēks, kurš aizgājis pie cita, nav pa īstam Tevi mīlējis. Un ja tā, vai Tev vajag falšumu ikdienā sev blakus? Nafig. Tad labāk būt vienam. Un nevajag meklēt aizvietotāju vai kļin kļinom višibajut. Riebjas, kad tā dara. Vienu falšumu aizstāj ar citu falšumu. Tas nav produktīvi. Ilgtermiņā-atkal sāpinoši.

Dzīvo un baudi to, kas Tev sagādā prieku!

Unce  Es nepiekrītu 12:34. "Ļauj sāpēt" varētu teikt tie, kas no nebeidzamām konsultācijām dabū pacienta iemaksu.
CNS arī viena darbība ved pie loģiski izrietošas nākošās. Sērošana izrāda kā sniega bumbas efektu! Tajā pašā laikā ieteikums "savācies" nedrīkst būt nācis no ārienes-tad tas ir tā, it kā kāds būtu iejaucies tavā iekšējā kodolā, lai arī labu vēlot, bet izbradājies. Apziņai "savācies" jānāk no sevis paša apziņas dzīlēm. Kāpēc? Jo sākot sērot, mēs nevarēsim vien beigt. Tas ir gluži kā iesākt dzert vai lietot narkotikas. Mūsu nervu sistēmai patīk vālēt pa tām sliedēm, uz kurām mēs to sūri grūti uzbīdām.

RRAGANA  Muļķības! Viss, ko sevī noraksi, ne izsāpēsi uzreiz, iekšā gruzdēs un tieši TAD apaugs kā sniega bumba. Un reiz kā lavīna gāzīsies visas sakrātās lietas.

Julisana  Dusmas/ aizvainojums ir sods, ko mēs paši sev piespriežam , par citu kļūdām..

ketija64  Jāpriecājas tikai,ka kāds laicīgi aizšauj prom.,tas ir iemesls svinībām. Jo esi atbrīvojies no sūd... :)
Lai nebūtu jātur aizvainojums nosvini šīs personas " bēres" bildes no svinībām nosūti pēc adreses. Būsi gan atriebies,gan aizvainojums pāries. Neaizvietojamu cilvēku nav:)

saulite34  Diez kādos tur vēl smacējošos aizvainojumos var iedzīvoties šie vecie onkuliņi,un kāds tur tai jaunajai meitenei var būt sekss ar vecajiem onkuliņiem,kuriem ir tikai palikuši vārīti,mīksti burkāni.Onkuliņiem mazāk vajag lielīties ar to ,kā viņiem vairs nav un nekad nebūs un neviens smacējošs aizvainojums netraucēs dzīvot.

Mikko  Vélreiz priekš Saulítém - Un kam Jús esat vajadzígas?
Lai klausítos femenistiskos spriedeléjumus? 😏 😂

saulite34  un,kam te tādi mikko vajadzīgi ar tiem mīkstajiem burkāniem,kas te gadiem mētājas,lielīdamies ar to,kā viņiem sen jau vairs nav.

Anda  RRagana, tā "izsāpēšana" pilnīgi noteikti turpināsies, ja vien nenotiks kādi grandiozi pozitīvi notikumi a la Superbingo no ārienes, kurus "izsāpētājs" nebūs pats sagatavojis, jo pa kuru laiku gan-viņš taču "izsāp".
Jeb tu pati zini, kurā brīdī pieliksi punktu "izsāpēšanai"? Nu tas būs jo vēlāk, jo grūtāk. Gluži vienkāŗši tā uzbūvēta mūsu NS. Pēc principa "Kam ir, tam taps dots"

Unce  Izklausās pēc cilvēka, kas negatavs dzīvei bez aizbildņa. Ko darīsiet, kad būs jāzaudē vecāki, bērni? Tad šādas te skumjas šķitīs smieklīgas, lai neteiktu, perversas.

tracer  Kas teicis ka viirietim sapraatiigajam vajag sievieti?luudzu nejaukt vajadziibu peec sex ar attieciibaam.sexa deelj var pieciest to gudro vaavuljoshanu.bet tikai liidz riitam..tad jafiju un attaa..pilns internets ar sievueteem kuraam arii vajag sex un kuraas nealkst.izdraateet smadzenes.par laimi..bet oho maipukiiteem.forshinajaam.puucinhaam.sauliiteem..noveelu samazinaat ne tikai nikus bet arii kuucinjas mazaak eest..lai var nekaunoties samazinaaties

coldlands  Neklausies ko te tantas raksta, šnabi vajag dzert daudz, kādu kasjaku uzsist, un dzīvot savā nirvanā, riekstus iztukšot nopērkot kādu seksīgu mauku.☝

saulite34  onkuliņam vispirms pašam vajag atbrīvoties no tiem daudzajiem nikiem,tad varbūt tie smacējošie aizvainojumi nemocīs,kad sievietes atsaka un ,ja pareizi saprotu,tad pat tās seksu gribošās onkuliņš vairs dabūt nevar.

av2  Gruuti jau pateikt, kaada ir konkreetaa situaacija, bet ja tas viss ir reaali iisteniibaa, tad reekkinies, ka kaads gads jau paies ...reetas dziedeejot.
A taa, neko jaunu nepateikssu, straadaa daudz, atpuuties aktiivi, pat...da vari uz vienas nakts randinniem pastaigaat. Paliidz, it sevisskki taa daudz straadaassana, buus naudinna, un peec ta gada vel lielu, no sirds.... paldies pateiksi, ka viss ir taa, kaa ir. Viens jau nu ir skaidrs, ka viss , kas notiek, notiek uz labu. Punkts.
Ne jau tas, ka esi nokritis ...dazzreiz pat dubllos , raksturo cilveeku, vinna buutiibu. Bet tas, ka vari piecelties , un dziivot veel daudz, daudz labaak .

Liesma  Jūs te paklausoties, var padomāt, ka Madonna kādam atklanījusies.
Es par to, ka jāizvēlas tie, kuri mūs mīl, nevis tie, kas mīl daudz mazāk, vienkārši ir perspektīvi. Nu, bet ja čalis 60+ grib kinderus, tad lūdzu pie maukām, pie mediķēm , sevišķi ex budžeta studentēm, nesanāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu