Lielpakaļu meičas

Pēdējos gados ir novērojama jocīga tendence, proti, trendā ir lielpakaļu meičas, Kardašjanas, Sedakovas un tml, tipa jo lielāka pakaļa, jo sexīgak.Mani tas ne visai saista, es tomēr esmu slaidu un klasikas etalona cienītājs 90-60-90, kā domājat, kapēc liela pakaļa tiek kultivēta, kā sexa simbols?

Felde  Nu teikšu tā....uz katru preci-ir pircējs! Tas,ka tiešām ir tendence saresnēt,piekrītu-jā.... Bet,neviens neliek skatīties!
Otrs,ķirurģiska iejaukšanās-katra paša izvēle!
Treškārt-ne tikai sievietes iziet no rāmjiem.....ir tik daudz reāli ļumīgu vīriešu....
Man patīk lieli,stingri vīrieši,ar foršu vēderiņu,,,,,lai viņš pats redzētu-kas zem tā! Un sievietes-ar sievišķīgiem apaļumiem.....
Piedodiet,nevēlos nevienam likt justies slikti,bet sieviete-dēlis....ir briesmīga.... Un zinu,ka šādiem cilvēkiem ir grūti pieaudzēt svaru.tapat,kā rešņiem-to nomest!!!
Un jā......ir baigi jāseko,lai pusmūžā būtu kautkādā formā. Šis dīkstāves laiks...ir pārbaudijums...jūtu pēc sevis..pamatīka slodze jāliek,lai kompensētu rītvēlmi....😅😂

burleska  Vispār 90-60-90 ir relatīvi liels dibens un krūtis :) Tas ir nemaz nav pakaramais.

Kaskaade  Viss tak atkarīgs no skeleta uzbūves, tām kurām smalks skelets, tās ar masu formīgākas savos 90x60x90, tām, kurām skelets druknāks, tās vājākas izskatā.
Čista man besī visas tās sarunas par ķermeņiem. Tusnes vnm skaudīs un ko pretīgu izspļaus par slaidajām. Nu kāda kam starpība, dēlis vai tuša- nepatīk, neēd, trin garām.

rudens_lapa  Nu tak katram savs, un ir fantastiski, ka esam tik dažādi un ar savu individuālo uztveri, vismaz ir izvēle un nav lieka savstarpējā konkurence. Man šķiet daudz svarīgāk, kā cilvēks rūpējas par sevi un savu ķermeni, ko ēd, vai sporto, vai kopj sevi, tai skaitā arī garīgi. Sevi nemīlošs un nekopts cilvēks, lai ar cik labu no dabas dotu ķermeni, izskatīsies slikti, un otrādi. Mīliet sevi un savu ķermeni, tad arī šķitīsiet pievilcīgs un kā tēmas pieteikumā teikts "seksīgs" arī citiem, neatkarīgi vai esat ar mazu vai lielu "pakaļu".

av2  Nu tad varbuut vienosimies, no kaadiem cipariem..ir liels ? Metrs ...liels?
A taa, taadu iisti ne-sexy sievieti pliku neesmu redzeejis , un meeriijis razmeerus arii neesmu..

coldlands  Liela vai maza, bet pakaļai jābūt formigai☝

av2  Jaa, formai ir jaabuut noteikti , jo..."rakstaamgalds" nemaz nav sexy, tas ir fakts.

coldlands  Ka arī pie apģērba jāpiedomā, jo ir tantas ar lielāku pakaļu, bet uzvelk mazas trusenes, tad apspīlētas bikses, un pakaļa sadalās divas horizontālās daļās.

Piparkuka  Piekrītu, ka tas nāk no nēģeriem, jo viņām patiešām ir izteikti apaļīgs dibens...:) Pat izbrīnījos, redzot tādu ķermeņa uzbūvi.

Marita  Sievietes visos laikos ir bijušas dažādas, tievas, resnas, bez dibena un ar lielu dibenu. Un visām atrodas savi piekritēji. Man ir bijuši tādi, kas rakstījuši un lūguši, vai nevaru nedaudz uzresnēt. Un gan jau ir tādi, kuriem liekos par resnu. 😁 Ta kāda starpība, kāda tagad mode. Es jūtos labi ar saviem parametriem. Un tas ir pats galvenais.

kvarts  štrunts par pakaļu, galvenais lai smadzenes īstajā vietā.....

Mikko  Dibens músu laika seja,
Tãdi laiki piedodiet 🤣
Resna pakala liecina par labiem zobiem!

selnija_  Aizdomājies par tiem klasikas cipariem: 90-60-90. Tie ir iespējami tikai agrā jaunībā. Bija man 18-20 gadu vecumā: 86-64-92. Bet citādi: 60 cm viduklis ir nereāli mazs cipars, nedabiski mazs, ko nekādi nevar attiecināt uz sievietēm ap 30-40-50 u.tt.

Nesaprotu es tos cilvēkus, kas palielina dibenus. Pagājušajā vasarā redzēju vienu tādu jūrmalā: tieviņa, kauli un āda, un mākslīgie bumbuļi augšā/ to vēl var pieņemt/ un apakšā... ļoti nesmuki izskatījās.

Marita  Neticu, ka daudz ir tādu, kas meklē sievieti ar noteiktiem parametriem. Parasti jau svarīgs ir kopiespaids. Visnaz man tā liekas. Kāda jēga parametriem, ja cilvēks nav pārliecināts par sevi? Ja sieviete jūtas apmierināta, tad viņa arī tiešām labi izskatīsies. Un patiks lielai daļai pretējā dzimuma pārstāvjiem. Un, pat ja kādam nepatiks, nav nekas briesmīgs. Nevienai sievietei nav jāizpatīk visiem.

burleska  Selnij, es par sevi arī smējos- arī apmēram tādi parametri kā Tev ap 20-23 gadu vecumu, pēc tam 100-70-100, Un tagad 110-80-110 :D Nu ne jau precīzi, protams :D

selnija_  Burleska, jā jā:) Es tagad par saviem parametriem vispār paklusēšu. Mūžīgā cīņa ar lieko svaru nu jau sen ir iestājusies un tam līdz protams nāk LIELA PAKAĻA:))

burleska  Selnij, paskatījos Tavas bildes :) Līdzīgi mums tie parametri- tiem, kam patīk apaļīgās, par tievu, kam izteikti tievās- par resnu :DDD

Chris1986  Tak ir pilnīgi vienalga, vai jums lielas vai mazas pakaljas - visu izšķir tikai un vienīgi gadi

burleska  Chris, a kāda nozīme gadiem, ja neskaita tos gadījumus, kad grib vēl bērnus?

Mikko  Liela pakala nãk kopmplektã ar lielu slinkumu!!!
Ak cik tãlas esat no tã!
Pirms stúkét muté kãrtéjo keksu vai smalkmaizíti varbút labãk ir pasportot??? 😏
Ir daudz sieviešu péc 40. ar Tãdãm figúrãm....💃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu