Vai skaista sieviete ir domātas vienam vīrietim?

Sievietes būtība un pucēties un patikt. Un būtu liekulīgi apgalvot, ka patikt tikai tam vienam, ar ko viņa dotajā brīdī ir kopā. Piemēram, par pornofilmu aktrisēm strādā jaunas un skaistas un sievietes, kas ar savu skaistumu dalās ar visiem. Un tas ir tikai godīgi. Tāpatās kā izcilai gleznai jābūt muzejā visu apskatei, nevis kāda privātkolekcijā.
Tagad lasu aktiera Mārtiņa Vērdiņa memuārus, kur viņš apraksta ar M.M., kurai slikti turējušās kopā. Kkas līdzīgs bija ar Vijas Artmanes memuāros.
Vai tāds ir skaistu sieviešu liktenis? Varbūt, jums ir kādi pretēji piemēri?

RRAGANA  Pašķetināju draugus, paziņas, kaimiņus.. Zinu no manas jaunības/bērnības laikiem līdz mūsdienām pat 4 tiešām skaistas sievietes no dabas(MM un VA tipāžs)-acis, lūpas, krāšņi mati, vijīgs sievišķīgs proporcionāls augums. Visas uzticamas sievas. Gudras. Labi amati un visu cieņa. Ļoti spēcīgas raksturos. Dienžēl-vīri ir tie, kuri laida regulāri pa kreisi. Rezultātā-šķiršanās. Šīs sievietes neviena tagad nav vienas! Visas ir precējušās vēlreiz. Un nu jau mūsu, oho vairākuma vecumā, vēljoprojām ir skaistas un krāšņas, un spēcīgas. Un kājas turas normāli, stabili pie viena vīrieša.
Tā kā, ir visādi🤷🏻♀


Paskat! Skaistule Pamela A arī atkal apprecējusies un ir laimīga!😃

Klau Cris, a ja kāds nopludina pirno saitis privātu sexa video, tad sieviete arī skaitās koplietojamā? Es te atcerēs par Parisu Hiltoni un Kardašjanu..

Maariite  Iemīlējušās parasti ir ar vienu, savējo vīrieti...:)

Maariite  Skaistām parasti (ne vienmēr) izvēle ir lielāka, bet tas arī ir sarežģītāk. Jo izvēlēties ir grūti.

Skudiss  Kāda starpība skaista vai ne tik ļoti. Viss atkarīgs cik šauta galvā. Skaistām vienkārši lielāka uzmanība, bet tas nenozīmē, ka viņas uzreiz kur skries. Ir pat zināmi, ka daža laba skaistā ir kudi tikumīgāka par .... nu teiksim otrās vietas ieguvēju.

Anda  Klubs tev pateiks to pašu, ko visi-skaistumam un jaunībai vērtība ir tikai salikumā.
Kaut gan, pie viņiem fotografējas tās, ko viņi var dabūt, ne jau ikviena no skaistākajām zeltenēm. Citiem vārdiem, plastmasas bižutērija, kamēr pērles - privātkolekcijās.

Labrador  Pievilciigaam sievieteem jau ir viens vai vairaaki partneri un gataviibaa esoshs pieluudzeeju barinjsh.

ube  Viss atkarīgs no tā, vai skaistai sievietei ir arī smadzenes.

Kaskaade  Tas lopiem ir funkcijas un manuālajiem palīglīdzekļiem. Sievietei smadzenes vajadzīgas, lai uz lūzeriem un nīkuļiem neuzrautos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu