Vai tiešām mīlestība nevar pāriet draudzībā?

Sakot,ka mīlestība nevar pāriet draudzībā,bet draudzība mīlestībā gan.Vai tiešām mīlestība pāriet tikai naidā vai vienaldzībā?

rokons  Neko darīt, enerģijas nezūdamības likums. Raksta, ka Lomonosovs to definējis, tātad kritni jau pasen. :D

Vinnija  FB izlasīju, ka Merilina Monro esot teikusi, ka ar vīriešiem vajagot spēlēt krustiņus/nullītes-ja tu viņam esi nullīte, liec krustiņu.

VendijaS  It kā jau tā formula ir ļoti vienkārši sastādāma. Svarīgākais komponents ir sekss. Draudzība+sekss = mīlestība un mīlestība-sekss = draudzība. Ja nav baigi izčakarējuši viens otru un izdarījuši necieņas pilnas darbības. Svarīgākais - lai pāriet iekāre un ABIEM. Ja ne, nu tad kāds uz kaut ko cer. Mīlestiba, kas pārvēršas naidā vai vienaldzībā, nebūs bijusi mīlestība.

Vinnija  Varbūt tā kā reiz būs bijusi ĪSTA mīlestība DDD

Chris1986  Nu, zin, runāt par mīlestību ir tas pats, kas runāt citplanētiešiem - katrs to iedomājas savādāku, cita te citē slavenus cilvēkus, kā patiesību pēdējā instancē :D Bet, ja godīgi, tad nevienam nav īsta skaidrība. Es nesen lasīju, ka mīlestība ir tā, kad idealizē otru cilvēku, rozā brilles, nekādu strīdu. Tikko par kko strīdas un nevar vienoties, kaut vai sīkumos - tā mīlestība beigusies. Nu, tādā gadījumā visi laulātie pāri dzīvo bez mīlestības - vnk aiz kkāda pieraduma un nevēlēšanās kko mainīt

enfuego  Pēc manas pieredzes mīlestība ir palikusi tikai naidā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu