Par ko vēlies strīdēties šodien?

Visapkārt cilvēki ir tik ļoti neapmierināti ar situāciju valstī pandēmijas laikā, neziņu - kā būs, kas būs, kas ar darbu - varēsim strādāt, kā bija agrāk vai atkal jau jauni ierobežojumi, kuri saņems pabalstus, kuri nē.. varbūt jums ir ko teikt, visā šajā "putras katlā" un ko jūs par to vispār domājat?

AivarsN  Gan jau vasarā kādu brīdi ļaus paskrieties, kā tādiem mājas krančiem. Bet tad rudenī, vēl īsākā ķēdē un ciešāku kakla siksnu. Vīruss ir ideāls neredzemais ienaidnieks, uz kā rēķina, sociālie parazīti var terorizēt cilvēkus, atņemot tiesības, kā vien ienāk prātā. Pat ja vīrusa nebūs, to mierīgi var izdomāt, jo neviens cilvēks taču pārbaudīt to nevar. Vai cilvēks mirst no gripas, hepatīta, leģionāru, vai maskā savairojušos baktēriju izraisītas pneimonijas, pie visa vainīgs briesmīgais Kovid. Kādreiz bērnus biedēja ar Bubuli, kad tie slikti uzvedās un negribēja iet gulēt. Tagad pieauguši, itkā izglītoti cilvēki, tic jeb kurām pasakām, kuras stāsta oficiālie masu mediji, pat neprasot nekādus pierādījumus. Vakcīnas nav pilnībā pārbaudītas, no inficēšanās un arī nāves nepasargā, masku tāpat būs jāvalkā un visi ierobežojumi jāievēro. Tad kāpēc vispār vakcinēties pret slimību, kura pēc īstās statistikas, apdraud tikai 0.03% sabiedrības? Pēc kā vispār tiek noteikta vakcīnu efektivitāte?

latgaliete1971  Tuksha salmu kulshana ,tikai nervu sisteemu paarslogojat ar shaada veida debateem ,valstii nekas nemainiisies no tarkshkeeshanas .

AivarsN  Mainīsies tad, kad lielākā daļa pamodīsies, beigs ticēt pasakām un vienoti iestāsies par savām tiesībām un parazītiskās sistēmas nomaiņu pret cilvēku attīstībai labvēlīgu, balstītu uz īstām zināšanām, nevis meliem. Kamēr vairums izturēsies vienaldzīgi, vai pat turpinās atbalstīt noziedznieku varu, tikmēr kļūs tikai sliktāk.

DanaL  Zdrasķe, Kaskāde! 2 ir platums un augstums, 4 - garums. Kur vells, tieši šitais izmērs pazudis???
2 x 3 ir, 3 x 4, utt., nemaz nerunājot par tiem, kam aiz komata vēl kaut kādi cipari, bet tas ko man vajag, un kam pamati iebetonēti jau pirms gadiem 40, nav un PUNKTS. Bēda, bēda...

Mikko  Pofig!
Miers un Bérzinš... 😌

kjirsis_X  Lūk atbilde uz jautājumu gruoas Jūdas Graši izpildijumā :)
https://www.youtube.com/watch?v=272VsU_Ak5U

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu