Vai pēc 35 gadi var iemīlēties?

Vēl pusgadu atpakaļ gandrīz vai sanāca iemīlēties, bet dzīves šķerslis izrādijās finansiālais un jaunāka sieviete. Tagad nespēju dzīvot kopā ar sievieti kuru nemīlu, nav emociju nekādu. Bija attiecības ar vienu sievieti, bija tikai simpātijas un seks, bet pārējā ziņā bija baigā dzērāja, nācās šķirties. Esmu iemīlējies pa īstam 4 reizes. Laulības novilku 8 gadus un kā standartā šķīrāmies, tagad esmu kļuvis izvēlīgs, man raksta tikai tās kuras nav manā gaumē. Izskatam ir nozīmes īpaši acīm kuras pasaka daudzko. Viltību es redzu sejā, ja sarunājos sarakstā, tad jau varu pateikt vai ir saprašana, jo plika izskata patikšana manī neizraisa mīlestību. Sekss simpātiju pēc ir aklā mīlestība.

Spriditis1975  Nevar! Ir tikai īslaicīga kaislība vai aprēķins. Visu dzīvi gaidu pretēju apstiprinājumu.

Kaskaade  Nudāaa, could, un tieši tādēļ atšķirībā no tevis man nav jāgaudo uz pilnmēnesi, ibo ģimenes dzīvē sex vairs nav nekāda pārdabiskā parādība ar šova un uguņošanas elementiem. Reāli, tračīties ap vienīgo tēmu "sex" var vienīgi lūzeri, dīkdieņi vai atkarīgie.

coldlands  ...atšķirība no tevis...
Vai varētu lūdzu piemērus pirms pļūtīt par savas mīlestības moduli, tas ir iejūgt onku arklā?!
Tad nu pastāsti tantuk par to gaudošanu, vai visi kas tev nepiekrīt ir gaudotāji un tirliņi?

Tekla  Mīlestība gadus neskaita,protams,var....

Atbalss tā kā tā
pāri dzīvei līst.
Ar treju mūžu pamaz būtu,ja mēs mēģinātu
mīlu vārdos izstāstīt.
Es tavā mīlestībā brīdi biju tā kā mājās.
kāpēc visgaišākajaii stundai
Skumjas ir jāizsāp.
Kadl liktens pēc savām notīm spēlējas....

/Bezpersoniski/

rokons  Var arī pēc 65 :D

Kaskaade  Onci, pārstāj pļūtīt, ka saproti ko no mīlestības, ja nespēj izveidot un uzturēt ilgstošas attiecības ar vienu partneri. Pieļauju, ka dzīvē var vienu reizi kļūdīties partnera izvēlē, nu labi divas, bet ja partnera meklējumos atrodas mūža garumā, camonnn, tas jau ir stāsts par tikai vienu mīlestību - nereālu lowi uz sevi.

Tekla  Var ,var pat ilgāk....maza dzirkstele Cerībai plaukstās krīt.....

Vinnija  varbūt cilvēciņš būdams zenītā pārojās ar padibenēm & atlikušo dzīvi pavadīja attopoties no tā
pēc inerces turpinot koķetēt ar padibenēm
gaidot no garāmejošām random sievietēm tādu pašu beznosacījumu lovi kā no īstās- jaunības dienu mīlestības
mēs jau nezinam situāciju

coldlands  Kaskade, kura tāda mīlestības rokasgrāmata rakstīts, ka mīlestībai jābūt visa mūža garumā? Pie tam tantuk, es neminēju mīlestības garumu, bet to strādāšanu pie tās. Tas mol baigi gribu saglabāt tantu, tad es dziedu odas, ravēju dobes, uzturu, dejoju polku viņas priekšā, lai tik izpatiktu tantam un viņa nepārstāj mani mīlēt?! Pisec mazohisms.🤦

Mikko  Labãk bútu gãjusi uz kúti....
Pupu mizas tas viss ir!
Tãdas otras mílestíbas nepastãv!

Kaskaade  Ek tu vecais impotent, tā ir, ka normālā skolā nav iets un loģika nevelk. Skaidroju ar pirkstiem. Pie mīlestības nestrādā, to psihologi mazahoļnajiem iestāsta. Normālā praksē jau startā izvēlās partneri ar kuru ir līdzīgas intereses, vienādas vērtības un pasaules kārtības redzējums. Normālā praksē nav sevi jālauž, nedz partneri jālauž tikai tādēļ, ka dzimumdziņu savaldīt nevar. Cilvēkiem ar kopīgām interesēm nav v zapadlo divatā sēdēt dobē, laivā ar makšķerēm, uz čopera un vienam uz otra.

vulcans  Var un pat vajag ;)

Vinnija  pret to veco impotentu jūs visi taisnību sakot esat ka zaporožeci pret mersedesu. ek, ja man nebūtu ģenētikā teicami...........

coldlands  Sēdēšana dobē, uz čopera un makšķerēšana nav nekāda mīlestība, bet uzspiests pienākums. Kurš gan onka labprātīgi sēdes dobē ņems tantu līdz uz copi, un uz mocja ņems līdz tik vēlākai izdrasanai, un te mēs atgriezamies atpakaļ pie tirlinu seksa.

Maariite  Colland - tas, kurš ir iemīlējies, tas ņems, un tas, kurš gribēs vairāk pavadīt laika ar draudzeni, jo viņam ar to ir interesanti, un arī varbūt mierīgāk, ja ir blakus. Jo labai sievietei vienmēr ir izvēle, arī gados esot.

Epifanija  Ja onkām būs mīlestība, tad sēdēs arī dobē, izravēsiet dobes, acīs skatīdamies un bankas kontus virināsiet, ja tā nebūtu, tad nebūtu tik daudz vīlušos onku, kuri tagad te žēlojās un spļaudas par savām izbijušajām nedienām, noliedzot mīlestību, bet pie kā viņa vainīga, ka neprotiet ar to apieties?

La_m  Pēc 35 dzīve beigusies!:D
Jokaini spriedelēt kā būtu, ja būtu! Ja Tu staigā aizvērtu sirdi, tā arī visam paej garām. Iemīlēties var jebkurā vecumā!

LaskovijMerzavec  Haa...."normālā praksē jau startā izvēlās partneri ar kuru ir līdzīgas intereses, vienādas vērtības un pasaules kārtības redzējums" - homoseksuālisma propoganda...:)

Chris1986  Njā, muzejiskie eksemplāri spriedelē par mīlestību un to, ka viss vēl priekšā. Nu, viss, kā vienmēr

ieva03  Var,jau var ,arī pēc 80-un par ko gan ne? Pasapņojam....Dzīves laikā var par vairākas reizes iemīlēties,bet tā īstā mīlestība gan tikai vienu reizi ----ir mīla jāmeklē,tā nenāks pati,ja tu dīvānā saldi krāksi.....kas meklē,tas atrod.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu