Sievietes un alkohols

Man ir bijušas attiecības uz vasaru, bija simpātiska, pat pieņēmu ar diviem bērniem, nu neteiksim, ka mīlēju, bet bija ok. Sākumā izrādīja savas labās īpašības, bet pēc tam redzēja, ka es ierauju alkoholu, viņa sāka atklāt savas kārtis un dzēra, kā īsts vecis un uzvēdās, kā vecis, kad dzēra, knapi es tiku no viņas vaļā, jo nebija viņai kur dzīvot, ne bērni pieskatīti, ne strādāt lāgam gribēja. Es jautāju jo iepazīšanās portālā esmu pamanījis, ka sievietes raksta, kad nedzer un nepīpē vai pīpē, bet dzer tikai svētkos uzskatu, ka tam nevar ticēt. Arī vīrieši raksta, ka tikai svētkos jeb reti. Es gan saku, ja gribu dzert tad arī dzeru, bet ne tik traki, kad šķīros. Un arī tāda fīča, sievietēm nepatīk, kad vīrietim jau ir bērni. Kā uzzin, ka man ir 2 meitas tā uzreiz pārtrauc komunicēt, pat neuzsprasot, kāda ir bērna situācija, viena meita pie mātes un otra pie manis, un kas tur būtu slikts(Jautājums sievietēm)

DanaL  Nupat uzzināju, ka pazīstama jauna meitene (ap 25) nodzeras. Pirms tam bija patīkama, lustīga, smaidīga meitene, puiši strīpam skrēja pakaļ.
Varētu jau labāko OHO tradīciju garā npvelt visu vainu uz vīriešiem, - nodzirdīja, bet pati tam neticu.

rokons  Sieviete - alkoholiķe, tas ir ceļš uz elli. Tikai ļoti stipras, ar tuvinieku atbalstu var nogriezt. Un tikai vienu reizi.
Viss cits - bezizeja

Vinnija  1. beigtu suni nesit. 2.alkoholisma neesamība vēl nepadara babuli par likvīdu. 3.dažai vienīgā bagātība ir runājot pa muti izkrītošie abinieki

mairita1971  Atvainojiet,nepareizi ieliku.Es citā jautājumā liku.

mieru_tikai_mieru  /neredz jautājumu/

Maariite  Katra sieviete ir atšķirīga, ja viena sameloja, tas nenozīmē, ka citas melo. Runājot par bērniem, ir sarežģīti veidot jaunas attiecības, bet, ja ir bērns, tad tas ir dubultā grūti, jo tās jāveido arī ar bērnu(kuram viņa māte būs vislabākā vienmēr) un ne katra būs pacietīga un mīloša tavam bērnam māte. Un vēl jāpelna nauda, lai ģimene arī spētu atpūsties nedēļas nogalēs interesanti. Vispirms kādu laiku draudzējies, un pavēro sievietes attieksmi pret bērnu. Ir pazīstamas kolēģes, kuras apprecējušās ar vīriešiem, kuriem bērni pusaudžu vecumā. Pirmie 7 gadi aptuveni, pamatīga nervu spriedze mājās, bet viņas izturēja, un tagad ir viss labi. Bet pacietību sievietei vajag milzīgu.

tracer  Paklausos te juusos.viedajaas oho teoreetikjees un uzprasaas jautaajums?vai nav vienjaarshaak katram seedeet savaa buudaa?un satikties uz koposhanos?tikko ueprieksheejais kk ents vuspaar peerle..septinjk gadi elles iztureejushas.un tad buss labi itkaa..jus kk mazohisti?septinjus gadus nervus bojaat?

Mikko  Viss ir vienkãrši!
Slícinât bédas pie vína glãzes ir daudzu stilã!
Un kad nepãriet tad visi vírieši ir cúkas 🤣
Ticét nevar nevienai! 😌

langstins  Kāda glāze...50litrigā un metra salmiņš-Gribu iesūcu no darba brīvajā...Laikā
Ir vēl...

viesiss  Tēma interesanta! Tēmas autoram-žetons!Sievietēm tiešām jāuzmanās no alkohola lietošanas!Kad bābieši kļūst pārlieku nevaldāmi, tad tikai stipras personības var savaldīt, jeb arī jāmūk prom.Pat Raimonds Pauls ir teicis- ka ir ņēmis kājas pār pleciem...

Letija  Par ko ir tēma?
Sievietes un alkohols- slikti, vīrieši un alkohols - labi?
Tikai nevajag. Tāds tādu atrod. Interese par alkoholu abos dzimumos ir neciešama un ir stulbi uzskaitīt, kurš dzer mazāk un kurš vairāk.

Dzeguzessbalss  Vajag balstīties pēc principa- neizvēlies sev partneri, kuram/-ai ir vairāk problēmu, kā tev pašam un būs ok.

Felde  22.01 ar ko virietis atšķiras no sievietes-ja abiem purni pielieti? Ja sistematiska lietošana tiek slepta...tā sejā ierakstīta! Pat,ja ar gadiem nogriez...,-seja nodod,!
Nekad nesapratīsu šo kopā saiešanu,dzīvošanu,neiepazīstot cilvēku.Nu nevajag gadus,lai iepazītu. Es ari šobrid iepazīstoties-speciali provocēju...tulit redzams domugajiens,uzvedība,reakcija. Nu nevar noslept rakstura asās šķautnes! Tad kāāpēc lekt vilku bedrē??? Cilveku nevar mainīt,pārtaisīt,vai dzēst mūsu pagātni! Vainu pieņem,vai nē!

Lai gan,kā jau ne reizi teikts....-nobriedušie vīrieši,veiksmīgi mēģina aptīt jaunas sievietes,tik nepadomā,ka ar gadiem tās piesug. 😂 Un arī viņam ir raksturi...tad nebrīnieties,ka apčakarējāt princesi-bet jus pamet ragana.... Jūs...pamet!!!! 😂

Felde  Staigaju,un domaju...nudien,nezinu nevienu vīrieti,kurš būtu aizgājis-pametis sievieti.... Hm... Visi ir,vainu pamesti,vai patriekti....
Nu dažus civilizetus pārus zinu,kuri sķīrās kā cilveki,vienojās.
Puiši,tas tomēr daudzko izsaka!

Kaskaade  Jā, nu šoreiz par visiem 100 pievienojos un parakstos zem Feldes abiem pēdējiem komentāriem.

Chris1986  Nu, par to pamešanu. Nu tad kāda iksa pēc mēģināt sadraudzēties ar mērkaķi ar granātu, ja tāpatās tevi beigās pametīs? Tā pamešana, laikam, piederas pie spēles noteikumiem. Var jau mēģināt būt labiņais un staigāt uz pakaļkājām, tik tas neko nedos - kam ir jābūt, tas notiksies

viesiss  Ja tev sievietes saka, ka tu esi ĪSTAIS, nepriecājies,pienāks laiks kad viņa atradīs kādu un teiks:"ESMU ATRADUSI ĪSTĀKO"! (Tas, ka te kaut ko uzrakstīju nenozīmē, ka manī ir kāds rūgtums, vienkārši-konstatējums).

SpoguliitisTM  Sieviete var lietot , bet ar meeru. Lai gan tas ir individuaali. Dazhs atteiksies, ja vispaar redzees dzeram, citam pat hroniska buus pienjemama.

Dvinsky  Var iedzert (brīvdienās vai pēc darba) nevis dzert. Var arī piedzerties, bet nevajag darīt to regulāri.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu