Kas spēj nogalināt mīlestību attiecībās?

Ne, ne, te nebūs par to - līdz nāve mūs šķir, bet gan par to, kur paliek jūtas, kāpēc, tās pagaist un kur tam visam ir aizsākums, nākas aizdomāties - es taču mīlēju, bet tagad, ko jūtu - nezinu, pieradums? Kas mainās? Uztvere? Bija, atdodiet man manas sajūtas!
P.S. Tas nav personīgi par mani, tikai ieskice tēmai☝️

puuuka  Chris....vienaldzība,tas ir visstiprākais ,es pat teiktu vienīgais,ierocis mīlestības iznīcināšanai.Jā,tieši tā arī būtu,ja tu viņam būtu tukša tad tu viņu fiksi vien nobeigtu,bet ja jums būtu kopīgas intereses un jūs viens par otru rūpētos,atbalstītu visā ,novērtētu viens otru,tad tu darītu visu lai jums būtu labi kopā(Chris atvaino,bet es nezināju,ka tu esi tendēts uz vīriešiem),spriežot pēc tava komenta.
Bet nu labi,lai būtu, starpība jau it kā nav ,jo vienaldzība mīlestību iznīcina!

ne_meklejumos  Falšu , iedomātu mīlestību var "nogalināt", bet īsta mīlestība ir uz mūžu. Nav tāda brīža kad viņa sāk izplēnēt vai pazūd. Katra iemīlēšanās nav mīlestība.

Kaskaade  Atbilde sena cik pasaule. Mīlestību nogalina sīkumi.

DanaL  meli

Vinnija  nu bet taču tiešām ir tā. ja abi satikās ļoti jauni, reiz bija smuki, un ir saderīgi vēl šodien. priekš kam visu sabojāt, pie tam pazeminot savu dzīves līmeni.

cita lieta, ja nekāda ērtā dzīve nav. teiksim, klimaktērisks babulis buldurē kuhņā pa spranciski (vecumā taču vismaz dvēseļu tuvībai jābūt, palabojiet, ja kļūdos) vai, citā gadījumā kā divjūga elements galīgi atpalicis no otra. Un-kas nav mazsvarīgi! - abos pēdējos gadījumos babulis a priori ticis noprecēts, lai tiktu dzīvē uz augšu, ne tāpēc, ka skaists vai sportā titulēts LOL

tracer  Epifaanij..kad saprot vechi cik gadus te atraugaajies..visi kluust par gejiem

Aina_Ko  Katram sava mēraukla. Kad tā tiek parkāpta, tad arī izjūtas mainas.

Vinnija  btw, tieši KB (lēnajām gāzēm: Klimaktēriskais Babulis) atkal Kungam sataisīja nepatikšanas un kā jau mēs visi parasti, arī šajā gadījumā paliekot uzticīgs savai metodoloģijai, proti, pēc netīkamu jaunumu uzzināšanas ķērās tālrunim pie ragiem un grieza berlīnes nummuru, sekojoši līkdeguņi sūtīja steidzamu telegramu saviem pārstāvjiem LV, kā rezultātā Kungs saņēma brīdinājumu, mol, ja daiļuma kopšanas nozares atsvabināšana no lokdauna pasliktinās epidemioloģiju, viņš dabūšot vilka pasi!
no šī piemēra, mēs, bērni, varam mācīties cēloņus atšķirt no iemesliem

Mikko  Tantém visi kuri nejúsmo par vecãm miesãm ir geji 😉

dzilums  mīlestību piebeidz otrs cilvēks. Tas kas beidzas dēl daudz un dažādiem iemesliem patiesībā nav nekad bijusi mīlestība. To jauc ar aizraušanos. Bet attiecības piebeidz vienaldzība. Ne mīlestības trūkums.

Vinnija  ļoti īstu mīlestību nokauj neuzticība tam, kurš mīl.
ka īsta mīlestība visu piedod, ir vislielākie meli. šis cilvēciņš nemaz īsti nezin, kas ir starpdzimumu mīlestība, kāda tās jēga un izcelšanās pamati. vnk ir kādu reizi bijis baznīciņā un dzirdējis, cik smuki baznīckungs stāsta par Tā Kunga bezgalīgo visupiedodošo mīlestību... (...)
neuzticība variē no skatiena uz citu līdz pat sastāvēšanai laulībā ar citu.
pietiekoši pieredzējuši cilvēki nemaz neatver sirdi situācijām, kurās varbūtīgāk zaudēt, nekā uzvarēt. un tas ir ļoti pareizi. mīlēt var jebkuru, kuru var mīlēt principā, žēl, ka to bieži saprot ap 1/2mūžu.

av2  Tajaa briidii, kad otrs saak "kachaat pravas". Tas ir, ir pagaajussi gadi, un vairs nav nekaadas "rozaa brilles".Tas ir, saakam vienkaarssi dizivot.
Jaa kaads tad saak otru "skolot", paartaisiit peec savas modes, tad ar laiku....viss buus over. Ar garantiju. Cilveekam vienkaarssi vienaa briidi ir lloti skaidrs, ka nu nafiga dziivot kopaa ar cilveeku, kuram viss , ko tu dari, nav labi. Kaada veel love tur var buut.

_Leudiite_  Mīlestību attiecībās spēj nogalināt ne TAVS cilvēks.

Kad atnāks ĪSTAIS, šādu jautājumu nebūs!

Maariite  Dzilums - vienaldzība jau ir kaut kā rezultāts. Vienaldzība rodas, ja otrs regulāri nerēķinās ar tavām interesēm, bet tikai uztiepj savu. Neiet uz kompromisiem. Daži pat to nepajauš. "Kā , es taču eju uz kompromisiem, bet rīcība rāda pretējo". Mīlestībā jābūt pacietīgiem un pretimnākošiem. Mūsdienās visi grib visu uzreiz...bet tikai solīšiem izdodas sasniegt panākumus, siltumu attiecībās. Jo tas jau rodas/ nerodas pēc konkrētām dzīves situācijām.:)

Piparkuka  Neaizrautība, nekārtīgums, dzeršana utt. Neuzticība, protams.

Kaskaade  Ahaa, un hiperaktivitāte, slims pedantiskums, totāls alko noliegums un paranoiska uzticība kopsummā ar greizsirdību gan spēj nesagraut mīlestību

Kaskaade  Vai, pareizi, tiešām, prieškam attiecībās al-ko. Attiecībās cilvēks vsp pārstāj dzīvot.

Vinnija  paranoiska uzticība kopsummā ar greizsirdību-nu cool, tevi mīl, enjoy. Tas nesagrauj attiecības. Bet, iespējams, sagrauj mīlošā babuļa objektīvās kvalitātes, kas parasti ir apgriezti proporcionāls lielums vilkmei pie sirdsāķa. Nav nekāds kaifs un pagodinājums, ja tevi kontrolē kaut kāda pāķmarija, kuras vienīgais talants sūri grūti iezubrīta šmorēšana un arī tikai tāpēc, lai noturētu tevi.
bet ja mīlētu un kontrolētu kāda kinozvaigzne, pieļauju, neviens nesūdzētos

Mikko  Neviens nevienam nevar piederét.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu