Iepazīstoties- kvantitāte vai kvalitāte svarīga?

virietis1973  Nu tas ir labi,ka neraksta atpakaļ,tatad pašas saprot,ka nekam jedzigam vinas nederes:)

rabarbere  Uz vēstulēm dažiem neatbild droši vien tāpēc, ka palasa viņu viedokļus PA un viss skaidrs. Ko nu rakstīs tādam, kas nav alnis. :D
Es bieži vien neatbildu arī tad, ja, pēc anketas un/vai foto uzreiz redzams, ka neatbilst gaumei. Nu ko atbildēt, piedod, neesi smuks vai neesi izglītots vai fui, tu taču pīpē!

Mikko  Un nez vai kãds kaut mazãkã mérã satraucas par to vai atbild vai ne...😌

Vaukskis  Kvalitāte, bet, taisnību sakot, tagad arī vīrieši neatbild sievietēm, kuras uzraksta!

Mikko  Un nez vai arí vajag!
Tãpat no tã nekas nemainãs...

Marita  Man riebjas, ja vīrietis nespēj pat dažus vārdus atbildēt. Tas ir ļoti nepieklājīgi. Pat, ja rakstītājs nepatīk, pieklājības atbildi pelnījis ikviens. Vismaz es pati tā daru.

Chris1986  Marita, es gan neatbildu. Jo - cik esmu rakstījis dažādos portālos pats, NEVIENA daudzmaz izskatīga NEKAD NAV atbildējusi ne uz vienu manu vēstuli. Tad nu saprotu, ka tas tagad ir trendā, un taisu pakaļ. A ko tad citu?

Mikko  Tevi tas pãrsteidz? 😏
Lielais vairums tup vienkãrši aiz neko darít!
Tiešãm tik ilgs laiks te írijã vajadzigs lai to saprastu? Pãréjãs ker pédéjo vagonu ar bildém - 10

Marita  17:09 Man var vīrietis nepatikt, tapēc jau nezaudēšu savu izpratni par to, kādam jābūt normāli audzinātam cilvēkam. Ja mani uzrunā, katrs ir pelnījis atbildi. Tapēc, ja kāds manis uzrunātais izlemj man atbildēt pēc mēneša, viņam nav nekādu cerību.

av2  Jo vecaaki paliekam, jo skaidraak zinaam , ko veelamies, un ko nee. Taapeec , jaasaka, kvalitaate ir svariigaaka. Jauniibaa bija, ka tik...tas ir, kvantitaate bija svariigaaka.

jaunkundze  Var mēģināt eseju pirmajā vēstulē uzrakstīt ar visu ievadu, iztirzājumu un nobeigumu, tad lielākas izredzes pieklājīgu “paldies” atbildē saņemt. Jo tomēr- cilvēks centies.

tigeriene16  Veča galvenais uzdevums apsēklot vecenes...hmm..Apsēklotāji ar vienu rievu trumulī, tas ir, smadzeņpodā, tas gan. Nu saražos bēbi, un tālāk? Kāds būs viņa liktenis, kam viņš vajadzīgs? Par kādu naudu tiks uzturēts, kāda garantija, ka netiks nodots beiby boxā? Veči, ar kuru galu jūs domājat? Ar pimpi vai trumuli?

coldlands  22:14 a ja man lēnā aizdedze, kamēr apdomāju, izvērtēju....?!☝

Marita  19:59 Es esmu fixa meitene, man čammas krīt uz nerviem. Un kas traucē atbildēt ar vienkāršu vēstulīti? Es tak nelieku uzreiz mani vest pie altāra. 😁

coldlands  Nu pateiktus vārdus tāpat kā ūdeni atpakaļ nesasmelsi, un savienojot divas ķīmiskas vielas var notikt eksplozija, tāpēc ir kārtīgi jāpadomā☝
Ja nopietni, tad diezgan bieži ir bijis, kad tants uzraksta, es atbildu, bet turpinājums neseko. Tāpēc piegriežas atbildēt, un nesaņemt sarunas turpinājumu.

Marita  Neviena uzsākta saruna negarantē pozitīvu iznākumu. Bet bez pūlēm jau nekas labs nenotiek.

Mikko  Nekas nenotiek ja nav véléšanãs un nekas nesaista.

Apao  tigeriene16 2021-03-03 19:07

Savukārt "vecenes" varbūt galvenais uzdevums ir filtrēt šos "apsēklotājus" ... a ta sanāk ka viņas ir ar vienu rievu ... pat ne galvā, bet TUR. Kā pie horizonta parādas kāds "smazļivij" - tā var lipt klāt ... tas kautko atgādina. Un pēctam viņas sūdzas un izvirza pretenzijas. It sevišķi ja tas noticis juridisku laulāto attiecību laikā.

Piedevām reāli "ja mama" ar 2-3 bērniem nekotējas, ne visas var/grib/māk taisīt "Magones" šovu.

Normāls vidusmēra vīrietis var vienu iepriekšējo laulību bērnu "sagremot" ... vairāk jau ir viņa piedalīšanās citas ģimenes dzīvē, nevis "jaunas ģimenes veidošana"... tas gan netraucē izmīlēt sievieti (kādu laiku) un tā tālāk ... pēc nihilisma līmeņa.

tracer  Arii neesmu te saticis nevienu kura dziivotu viena savaa dziivoklii.ar auto..ar stabilu darbu..tikai zosis kuras gaagina ka vajadziigs stiprais plecs

Mikko  Perfect 👌 🥂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu