Sievietes, jauns veids, kā piepelnīties!

Lasu šodien ziņās: "Zeltiņa vēloties piedzīt naudu par ciešanām, ko viņai attiecību laikā sagādājis bijušais mīļotais. Atgādinām, ka Brēmanis ar Zeltiņu izšķīrās aptuveni pirms trim gadiem. Bijušais diplomāts nokļuva dzeltenās preses redzeslokā, jo viņš, esot attiecībās ar Zeltiņu, izteica nepiedienīgus piedāvājumus modes dizainerei K"
Cien. oho sievietes, jums tak arī ir bijušie vīri un draugi, kas kko ir runājuši ne tā, kā jums patīk, vai ne? Nu, redziet, kādas lieliskas perspektīvas jums paveras uzlabot savu meteriālo stāvokli! :D Izmantosiet?

fargo  nav ne jausmas par šitiem cilvēkiem. bet laikam, kā jau daudz kur - nav nekā neiespējama, ka tā aktrise ir krāpta. nav arī nekā neiespējama, ka viņa uzvedās nelietīgi.

ja globālāk, tad problēma ar skaistulēm, kur nu vēl slavenām ir tā, ka vairums viņu uzšāvēji vai gribētāji nav prosta alfas, bet alfas, kas nekad nepārtrauc medīt. nav nozīmes, cik viņa skaista, vai ko ir gatava gultā darīt. tas. nav. svarīgi. ir tie, kam piedzīvojumi ir vajadzīgi neskatoties ne uz ko. nedabūs citu smuku čiksu, klups virsū zemākiem plauktiem.

bet kā var naudu prasīt no bijušiem laulātiem vai vispar bijušajiem, tas ir pāri manai saprašanai. ot kādā veidā vispār tas ir taisnīgi, ja sievietei, kas ar vīru ir dzīvojusi pusi gadu, pienākas puse no vīra īpašuma? kas tur taisnīgs? kanādā nonākuši līdz tam, ka mīļākās tagad arī var pretendēt uz vīrieša mantu, bet it kā ar to par maz, viņas var pretendēt arī uz uzturnaudu. kā vīrieši tajās valsīt to pieļauj, nezinu. bet pieļauj. vai nu nav tur vīriešu, vai ir kļuvuši tik gļēvi, ka viņiem jebkurš var malku uz galvas skaldīt. kas, būtībā, ir viens un tas pats.

Kaskaade  Nu arī tagad tas ir saglabājies, tikai tur virkne priekšnosacījumu jāizpildās, lai varētu prasīt līdzekļus iepriekšējās labklājības nodrošināšanai. Piem, sieviete smagi slima, invaliditāte nopietna utmldz

Marita  Civillikuma 80.pants
Šķirot laulību vai pēc laulības šķiršanas bijušais laulātais var prasīt līdzekļus no otra bijušā laulātā samērā ar viņa mantas stāvokli iepriekšējā labklājības līmeņa nodrošināšanai.

Es gan nezinu nevienu gadījumu, kad tas tiktu izmantots.

Kaskaade  Nu tu muļķīc esi vai kā, tā ir izņēmuma norma, nu nevar pie jebkuriem apstākļiem viņu piemērot. Tikpatlabi, vīrs cieta avārijā, kļuvs dārzenis, arī šķirot laulību pēc sievas iniciatīvas ir tiesīgs prasīt iepriekšējo labklājību. Haļo, domāaaa tak līiiidzi, un ja ko nezini, labāk nelielies ar to

Marita  19:59 Civillikums ir spēkā jau vairākus gadu desmitus arī atjaunotā Latvijā. Daudz esi par tādiem gadījumiem dzirdējis?

Kaskaade  Nenu, nelamājies jau tik traki. Piekrītu, pasaule kājām gaisā apgriezusies. Nu jau drīz varēs atklāti runāt par vīriešu diskrimināciju gan ģimenē, gan darba attiecībās. Tomēr, pagale viena nekad nedeg. Visos pāros pie nesaskaņām vainigi abi, kā nepietiekami iepazina viens otru pirms, tā nespējība/negudrība laikā apstāties.

Piparkuka  Nu tātad ciešanas bija reāli materiāli izsakāmas. Ļoti labi. 2021-03-12 16:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu