Kas vīrietim būtu jāzina par sievieti, pirms uzsākt attiecības?

Kas vīrietim būtu jāzina par sievieti, lai ar to spētu veidot harmoniskas, skaistas attiecības, cik nojaušu, tad vēlēšanās būtu, bet nav zināšanu, kā to izdarīt, tādēļ godātie - mēs visi kopā varētu šo tēmu šodien iztirzāt? Priekšlikumi, dalāmies ar pieredzi, ierosinājumi, lūdzu!

Mikko  Tas ir tã kã pati sev jautã un atbild? 😏 😂

ieva03  Jo mazāk zināsi ,jo labāk gulēsi. Vīrietim viena mūža par maz ,lai izzinātu sievieti,un šeit OHO labāk tikai tukšus salmus kult,ja no tā paliek vieglāk. Vismaz prieks par Chrisu ,jo runā skaidru valodu--vecums,bērni,svars,un vēl piemirsa zirgasti.

Chris1986  ieva03 , nu, bet kurš tad grib ko citu? Domāju, ka tā apm. arī citi vīrieši skata sieviešu anketas. Priekš kam man svešiem cilvēkiem melot?
Cik es saprotu, tad Epitāfija gaida tikai tos vīriešu viedokļus, kas saskenēs ar viņējiem :D Pārējos vnk nolamā

Kaskaade  Man jau domāt, neko viņi nelasa, skatās foto i sjo, patīk/nepatīk. Tas pats kas dzīvē- atnāca, ieraudzīja, iekaroja. Ja sieviete iepatikās, ne viņas bērni, ne sievasmāte, ne kas netraucē. Bet ja interese vāja, tad ij svars, ir darbs, ij kaķa uzvārds ne tāds kā vajag.

Chris1986  Kaskade, netraucē kam? Uzkāpt? Protams. Tak, vai uzņemties ilgtermiņa saistības (laulību), tur katrs tomēr izsver visus plusus un mīnusus. Vīrieši savā pamatmasā vairāk ar loģisku draudzējas

miglainaa_plava  Ja nopietni, tad vispirms jāzin tas, ka sievietes mīl ar ausīm un vēlas dzirdēt komplimentus katru dienu, cik viņa īpaša, skaista, seksīga utt. Sievietēm tas ir kā narkotika. Pat, ja vīrietis nepatīk, viņas nespēj tam pretoties un nespēj izmest no prāta. Pēc kāda laiciņa viņas padodas pašrocīgi, jo kā var nepārgulēt ar to, kas viņu uzskata par īpašu?

Kaskaade  Nu man tik viegli pa ausīm nenobraukt ar saldiem vārdiem, tādēļ jau labāk tomēr katrai runāt par sevi. Bez citiem zinu, kas un kāda esmu, man tas nav jāatgādina. Bet, ja kāds nenovērtēs manu labvēlību, darbu vai pūles, to gan pamanīšu.

Chris, nu par to vēl var pastrīdēties vai vīrieši ar loģiku draudzējās. Tad jau nebūtu tik bezatbildīgi daudz bērnu nepilnās ģimenēs. Vīrietieši savā pamatmasā draudzējas ar mazo galviņu, kā rezultātā inficējas ar aļņafobiju.

Marita  20:17 Sadaļā par komplimentiem var piekrist. Tos saņemt vienmēr ir patīkami.
Tomēr par to pārgulēšanu tīri komplimentu dēļ nebūs taisnība. Varbūt arī uz kādu tas īpaši iedarbojas. Tomēr sievietei, kurai netrūkst uzmanības un kura draudzējas ar savu galvu, tas nestrādā.

rokons  Ja grib veidot kaut kāda līmeņa attiecības ( ne tikai laulība vai kopdzīve) vienkārši nevajag steigties. Laiks dos dažādas situācijas, kurās izpaudīsies gan labais, gan sliktais. Tā veidojas pakāpeniska pietuvināšanās vai attālināšanās :)

Mikko  Atbildes te nebús...
Te ne.

aija_69  Harmoniskas un skaistas attiecības starp vīrieti un sievieti ir intuīcijas un zemapziņas lauciņš. Nav receptes vai pamācību grāmatas, kur to varētu apgūt. Ja sievietes interešu lokā ir nonācis vīrietis, kuram būtu vēlēšanās, bet nav zināšanu... Vispirms sievietei pašai jātiek skaidrībā ar sevi, vai konkrētais vīrietis viņai simpatizē, vai gluži otrādi, gaumīgi jānotin makšķeres pirms viss vēl sācies.
Viens no saderības kritērijiem būtu līdzīga ritma izjūta. Padoms 22.10 - nesteigties - var tikt tulkots arī kā intereses trūkums, vienaldzība, lieka čammāšanās, citas prioritātes.
Nekas tāds īpašs, vispārinošs ne vīrietim, ne sievietei nav jāzin pirms. Vienkārši vairāk vai mazāk aktīvi jāorganizē kopīgi saskares punkti, lai saprastu vai tālāk ir tuvināšanās vai attālināšanas.

Mikko  Gaumígo prãtojošo Pa? 😏
Tik vien kã prãtojat gadiem vienu un to pašu!
Kur tad ir tãs Júsu harmoniskãs attiecíbas?

Labrador  Jo vairaak viirietis zin par sievieteem , jo mazaaka tam veeleeshanaas veidot attieciibas. Ja Latvijaa pastaav attieciibas viirietim un sievietei , tad shajaa dariijumaa ieguveeja ir sieviete un zaudeetaajs viirietis. Nekaadas harmoniskas , uz daudz maz vienliidziigaam tiesiibaam balstiitas attieciibas Latvijaa nepastaav.

av2  Nu ........... jaallauj maniem tarakaaniem, iepaziities ar vinnas tarakaaniem. Un jaa ssamie nesaak pluukties pamatiigi uzreiz , var meegginaat ko veel.

dzozefinaups  00.41 kas tads dzive var notikt,cik milzigs aizvainojums,kompleksi,lai virietis domatu sadi? Nespeju iedomaties,cik nemiletam jabut cilvekam,cik nolemtam!

Keysey  Vīrietis aizdomājas par attiecību uzsākšanu tikai tad,JA sieviete viņam šķiet seksuāli pievilcīga.

Cita iemesla nav.

Felde  09.57 Vai sievietēm medz būt savādak??? Hmmm...🤔
Man maki,īpašumi nešķiet sexi.... 😂

kjirsis_X  Nevajag neko zināt. Tas nozog atklāšanas prieku, iedzen stereotipu, vecu skeletu un grābekļu pilnos sliežu sānceļu strupceļos. Vajag izsludināt amnestiju un amnēziju pagātnei.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu