Sieviešu loģika

Ar ko atšķiras sieviešu loģika no cilvēku loģikas? Varbūt, ir kādi spilgti piemēri?

kvarts  Ir ļaužu kategorija, kurus nevar uzskatīt ne par sievieti, ne par vīrieti...kaut vai homoseksuāļi, un šeit par viņu loģiku kaut ko jautāt laikam ir lieki, bet varbūt ar savu jautājumu gribēji citus ieinteresēt , lai pēc tam pats sniegtu skaidrojumu...

mairita1971  Nu ,ja pus dienu klačojoties paiet,tad neizturēs ne sieviete,ne vīrietis.Tur jāuzklausa abas puses.Tāpēc daru pati,un pati arī atbildu.Tāda loģika ir visiem,nesaskatu atšķirību.Citas iet uz darbu,lai parādītu jaunās štātes.Attālinātā strādāšana pateiks,kurš tiešām strādā.Pārdomas,neskarot to gadījumu.

Eneile  18:53, manuprāt, runa nav par loģiku, bet par attieksmi. Bieži vien sievietes ir sīkumainākas, vairāk pievērš uzmanību detaļām. Un sieviešu kolektīvā vīrieša attieksme pret darbu var šķist pārāk pofigistiska. Vismaz tādi ir mani novērojumi.

coldlands  Oi es arī ātrumā pārrakstījos, gribēju rakstīt sievietes, bet uzrakstījās tantas.😂

langstins  MEITENES!

Mikko  Nekãdas loğikas nav!
Pavasaris un kaut ko gribãs. 😌

incis1  Absolūti neloģisks jautājums. Izskatās,ka jautājuma autoram pašam loģika klibo,ka var uzdot tādus jautājumus.

rokons  Kas Ukrainā stāvējis pie publisku tualetšu durvīm, iespējams, tēmas tekstā nesaskatīs dīvainības. :D

Epifanija  Tak tēmas autors nekādi netiek uz to pavasari!😂

tracer  Sieviete nekad nepirks eertu apgeerbu bet lai buutu moderns(nepraktisks).jo izraadiities ir loti svariigi.auto pirks nevis vadoties no tehniskiem datiem par auto bet svariigi lai kraasa smuka.cepinaasies pludmalee lai buutu smukaaka.neskatoties ka dermatologi bridina par aadas veezi.sieviete savas labklaajiibas nodroshjnaashanaa ieguldiis liidzekljus luupukraasaa.apgeerbaa visaadaas skaistuma proceduuraas nekaa savu darba prasmju vai apstaaklu uzlaboshanaa.jo domaa ka droshaak buut smukai un nokert aazi kursh kursh uzturees neka pashai pelniit..un par kaadu logiku varam runaat?.

Marita  Interesanti, kāds tam sakars ar loģiku?
Daudzām sievietēm ir svarīgi labi izskstīties. Un tapēc viņas pirks to, kas viņām ļaus justies labi. Par to mašīnu ir muļķības. Sievietes apsvērs visus plusus un mīnusus. Neesmu satikusi sievietea, kurai mašīna būtu līdzeklis, lai pazīmētos. Atšķirībā no daudziem vīriešiem. Runājot par sauļošanos, arī tādu vīriešu, kas stundām ilgi cepinās saulē, nav mazums.
Tikpat labi var uzdot jautājumu, kur tad ir tā saucamā vīriešu loģika, ka viņi nerūpējas par savu veselību? Nodzer, nopīpē to, pie ārstiem neiet. Racionālāk taču būtu to visu nedarīt. Nemaz nerunājot par šo lietu materiālo pusi.

Epifanija  Sievietei ir jābūt skaistai un vīrietim ir jāprot nopelnīt nauda, tas tā ir iekārtots mūsu sabiedrībā un vispār jau no dabas, parādiet man tādu vīrieti, kas būs bez prāta pēc nekoptas sievietes un parādiet man tādu sievieti, kura samierināsies ar plikdirsi, tādēļ jau te ir daži, kas uz mēnesi gaudo palikuši vieni, un vispār vīrietim pašam liek sevi sajust ka vīrieti tieši nauda, tā ceļ viņa pašapziņu un spēj nodrošināt konkurēt iespējas tikt pie iecerētās un vienīgās, un tur nav nekāda sakara ar sievietes merkantilisms, tikai ar sievietes loģiku izpatikt savam vīrietim - būt skaista!

tracer  Nu redz.epifaanija pateica visu preciizi.sieviete smuka.. vecis ar naudu.. nav naudas nav smukas sievietes...bet kapeec jus sievietes tad apvainojaties ja jus par maukaam sauc?

Kaskaade  Varētu padomāt tracers izvēlētos sievieti ar retiem zobiem, iesirmiem matiem, nesvaigu elpu krupskajas drēbēs un kurpēs.
Lai pieklājīgi izskatītos vajadzīga nauda un tikai nevaig tirst ka dabiskais skaistums ir mūžīgs un uzbudina vīriešus.
Un tad nu sieviete ir izvēles priekšā, nopirkt desas luņķi vai nocenotu skropstu tušu, salikt sev skaistus zobus vai atdot sava fakera parādus.
Tracer, sien ciet to dzeršanu, padirsīsi tiesības, vsp hanā.

virietis1973  Sieviešu loģika no cilvēku logikas neatšķiras ne ar ko,jo viņām tādas vnk nav.Ja loģisku domu gājienu salidzinam piemeram ar aizskaitišanu lidz desmit,tad virietis skaitīs:viens,divi,tris,četri,pieci,seši,septiņi,astoņi,deviņi,desmit.Domu gājiens skaidrs,sakārtots un pakārtots.Ja skaitīs sieviete,tad būs:četri,astoņi,trīs un vēl iespraudīs divpadsmit,lai gan jaskaita bija tikai lidz desmit:)To ka viņām nav loģikas,jau norāda tas,ka vinas nemaz neizprot jautàjumu.

Kaskaade  Neviens nav vainīgs, ja pasažieris 08:58 izvēlās sievietes ar garīgu atpalicību. Ja kādam ir padziļināta interese ar ko atšķirās viriešu un sieviešu loģika, iemācās lasīt, paņem bibliotekā kadu grāmatu un izlasa. To ka viņiem nav loģikas,jau norāda tas,ka viņi nemaz neizprot par ko vsp uzdevuši jautàjumu.

Mikko  Palasoties var secinãt vienu - Pérkamas! 😏

virietis1973  Pasažierei ar kārtas numuru 09.19...Es zinaju,ka to bus gruti jums paskaidrot..jo kā var ieskaidrot cilvekam to,kā viņam nav,ja viņš uzskata,ka viņam viss ir.:)Tur divi sprieda par ertu vai neertu apgerbu,bet tu iebazies ar retiem zobiem,kas vispar no viriesu logikas ir pavisam kas cits.Bet zinu,ka tas tev tapat neaizies,jo tev nav loģikas.D

Skudiss  Mani iepazīstināja ar sieviešu loģiku. Tās darbības principā ir vienādojums kura sastāvošie elementi ir tieši saistīti ar apskatāmam situācija. Tātad sieviešu loģikas īpašniece situāciju traktē tā. Ja kādu darbību X dara viņa pati tad viss ir ok, bet ja tieši tādu pašu darbību dara kāda cita tas ir pilnīgi garām. Sākumā tādu nepamanīju, bet paldies bija laba skolotāja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu