Kas vīrietī rada tieksmi karot?

Zinātniski tas varētu būt testerons.Bet negribu domāt,ka esam tikai ķīmiski elementi.Labklājība uzlabojās,atriebībai arī nav pamata.Vai tiešām turpināsim nepārtrauktu karu?Bērnam mātes vēderā jābūt mierīgam,bet ko Jūs vīrieši darāt?Paši nobeidzat savus gēnus.

donKihots  Utopija ir iedomāties, ka visi pēkšņi, ne no šā ne no tā, sāks domāt vienādi un pareizi. 2021-03-21 19:12

kvarts  Katram kārtīgam puikam ir jāmāk kauties un nemīzt dabūt pa muti. Šo prasmju pielietošana jau ir audzināšanas jautājums. 2021-03-21 19:34

janisb  pie mums dzimumvienlīdzība, arī sievietes var dienēt armija un zemessardzē, kā arī doties karā... 2021-03-21 19:38

Marita  Es piekrītu, ka vīrieši ir kareivīgi. Tas viņiem jau asinīs. Un tas ir normāli. 2021-03-21 19:56

LaskovijMerzavec  Tiešām vīrieši ir kareivīgāki? Kādi ir šī apgalvojuma pamatojumi?

No vienas puses, jā pamatā valdnieki ir bijuši vīrieši, bet ne jauj vienmēr priekšā stāvošais vispār kko nosaka. Un arī tad, kad sievietes ir valdījušas, nekas nav mainījies. Daudzās kultūrās sievietes ir bijušas tik pat kareivīgas, kā vīrieši.

Ka arī protams, karš, kareivis - tas pirmajā plānā, bet tam vienmēr ir sekojis apgāde, atbalsts, medicīna,kur jau aktīvi piedalījās sievietes. Lauka hospitalis un lauka prieka māja.
2021-03-21 20:55

av2  Palielam kari parasti saakas deell releggijaam, un sievieteem. Ssodien...gan jau , ka driiz buus deell izeejvielaam utt. Protmas, veel jau ir pajoliissi, kas domaa, ka muusdienaas kaadaa karaa var arii uzvareet, un kaadu tur citu tautu paverdzinaat......likt straadaat savaa labaa, kameer "uzvareetaaji" vareetu nedariit neko. Tas ir, tressais iemesls, ir cilveeku slinkums. 2021-03-21 20:58

anis  Tāds nosacīts jautājums-kareivīgums un varmācīgums nav viens un tas pats. Ir pašcieņa un ir agresivitāte-kādā mirklī var izpausties līdzīgi,bet sākums un beigas būs dažādi!
Ko saukt par labklājību? Bieži vien tā ir agresivitātes rezultāts. Agresīvākie vinnē īstermiņā, bet simpātiski zolīdais var neizdzīvot līdz saviem augļiem... Pasaules piesārņošana nav agresīvās ekonomikas rezultāts?
2021-03-21 21:03

Marita  20:55 Pavēro vīriešu uzvedību. Bieži esi redzējis divas autovadītājas sievietes, kuras dod viena otrai pa muti? Tusiņos sadzērušās sievietes parasti nekaujas. Sieviešu hokejs ir nebaudāms, jo tur neviens nekaujas. Varētu saukt un saukt. Vīrieši no seniem laikiem iet karot, cīnās ar tādiem pašiem citiem. Sievietes pārsvarā tomēr bija pavarda sargātājas. Ar retiem izņēmumiem. 2021-03-21 21:03

AivarsN  Ne jau šodien valstu vadītāji ko nosaka. Kari sākās ar sātanistu, jeb sociālo parazītu iefiltrēšanos un varas pārņemšanu, neatkarīgi no dzimuma. Tikai viņu interesēs ir ar apmelošanu un diversijām sanaidot divas tautas, lai tās viena otru novājina un tad ar naudu un reliģiju pārņemt varu. Skaldi un valdi! Kam tagad gandrīz visas valstis ir nonākušas neatmaksājamu parādu jūgā, tie arī vada parādi. Valstu vadītāji ir tikai viņu izsūtāmie zēni. Liks visās valstīs sarīkot kovidšovu, lai iznīcinātu ekonomiku, ieviešot lokdaunu, ieviesīs bez ierunām. Bet kurš mēģinās protestēt, novāks ar, vai pat bez oranžās revolūcijas. Dos uzdevumu 7 miljardus nopotēt, arī to izdarīs. Ieviest jauno pasaules kārtību ar valstu likvidēšanu un elektronisku verdzību, tiks izdarīts. Tā darbojas sātanistu varas piramīda. Visu izpilda mazie gariņi, reliģiju un ideoloģijas nozombēti cilvēki, bet armijas un policijas tos noziedzniekus aizsargā pret nepakļāvīgo tautu. Sponsori to visu organizē un apmaksā, bet augšējo pakāpienu, kam pieder īstā vara, sabiedrība pat nepazīst. Lai cilvēki nesaceltos pret parazītiem un negāztu tos no troņa, ar masu mediju un aģentu tīklu, tiek sanaidotas tautas un arī cilvēki, pēc reliģijām, sociālā stāvokļa, ādas krāsas un jeb kurām citām atšķirībām. Tikai kad parazīti būs padzīti, uz visas planētas atkal iestāsies miers, labklājība un varēs turpināties pārtrauktā evolūcija visās dzīves jomās. 2021-03-21 21:31

anis  21:03-pavēro arī sieviešu uzvedību... Hokejs neuzrunā-tieši valdošās brutalitātes dēļ. Patika sieviešu basketbols,bet nu arī tur"dragā". Palicis volejbols-vismaz tīkls starpā...
Sen vairs nav pavarda sargātājas-puišus noliek "pie vietas" biznesā un arī sadzīvē-emancipācija saproties! Līdztiesību es saprotu arī kā līdzatbildību,bet iešūpojies svārsts nav tik viegli apstādināms... Šķīvi padot var arī pasviežot(ar visu zupu). Visā būtu jābūt savai lietu kārtībai,bet kā sanāk?
2021-03-21 21:37

dzilums  ja mazliet ir iegūtas vēstures zināšanas, tad laikam vajadzētu ievērot, ka sievietēm šī tieksme piemīt ne mazāk. Vienigais kas sievietēm neļauj vēl nešpetnāk slepkavot un laupīt ir fiziskie ierobežojumi un varas trūkums. 2021-03-21 21:49

Marita  Man ir mazliet vēstures zināšanas. Sievietes mēdz būt visādas. Labas, ļaunas, gudras, dumjas, atriebīgas un labsirdīgas. Tomēr dusmu brīdī sievietes retāk uzbrūk fiziski, lai pierādītu savu pārspēku. Sievietes pārsvarā padomā par sekām. 2021-03-21 22:03

Mikko  Manuprāt Jús te savã starpã karojat!
Karotãji... 😎
Biksas pieliktu ja kaut kas tiešãm sãktos, bet bútu jau arí kur slépties!
Brunču pietiek.
2021-03-21 22:16

LaskovijMerzavec  21:03 .. es savā dzīvē neesmu redzējis, ka divi autovadītaji kautos. Un arī tad visreālāk, mašīnas sasitušas dāmas, bet izsaukušas savus vīriešus lietas nokārtot.

Fiziskais spēka lietošana - protams, ka sievietes to mazāk lieto, jo vīrieši vairumā gadījumu anatomiski/ģenētiski ir spēcīgāki par sievietēm. Dabūs atpakaļ.
.
Skolā, vecāko klašu meitenes, ar jaunākās klases puišiem nediskutēja, bet vai nu pašas fiziski ietekmēja vai pasauca palīgā vecākos, bet no vecākajiem, savukārt, turējās atstatu. Un ļoti labi atminā ir kareivīgas rindas tantas... pat ar domu, ielīst rindā, varēji dabūt iepirkuma maisiņa svaru izjust.

Hokejs vispār ir teātris. Brutalitāte, spēka paņēmieni, kautiņi, tas viss ir skatītajiem. Skatītaji ir abu dzimuma. Tāpat, kā gladiatoru cīņas. Domā, ka gladiatoriem tik ļoti spieda testorons uz smadzenēm, ka viņu vienīga vēlme bija izkauties arēnā un izlaist kādam iekšas??? Nē. Vēlme redzēt asinis, vardarbību, nāvi bija skatītajiem. Un atkal abu dzimumu. Tur vēl pat varētu papētīk, kas biežāk pieprasīja nāvi.

Un atkal. Domā, ka gāja karot, dēļ tosterona??? Pamata vīrieši ir fiziski vairāk piemēroti, tādām darbībām. Fiziski spēcīgāki, nav mēnešreizes, nedzemdēs pārgājiena laikā. Kā jau teicu arī daudzās kultūrās sievietes-karotājs bija. Bet vairāk atbalsta vienībās. Līdumus arī līda vīrieši, sievietes ēst gatavoja.

Gāja dēļ kopējo uzskatu sistēmas, neviss dēļ vēlmes kādu nogalināt vai izkauties.
2021-03-21 22:33

dzilums  Marita, piedod, bet blēņas. Tīri sadzīviski, sievietes atļaujas daudz vairāk kā vīrieši. Vīrietis padomās pirms palaidīs muti vai izstrādās kādu neviennozīmīgu gājienu, jo par vārdiem un darbiem var nākties atbildēt. Jeb tautas valodā - var dabūt pa muti. Sievietēm šīs bremzes nepastāv.
Un ne vella sievietes nedomā par sekām. Pats redzēju kā sieviete uz Brīvības ielas Rīgā sacentās ar blakus braucošu auto un lai uzvarētu pārbaruca pa sarkano gaismu. Jo pie pakaļas sekas, ja asinis vārās. Tas pats sportā. Zinātāji apliecinās, ka tāds ārprāts kāds darās sieviešu komandu sporta veidos vīriešiem sapņos nerādās..., kož, skrāpē, plēš un sit kā nenormālas.
2021-03-21 22:38

Geisha  Kad vīrietim ir regulārs sekss viņš nav agresīvs, bet drīzāk mierīgs.
Bet man kā sievietei ir nepieciešams vīrietis kurš var mani aizstāvēt, pa dzīvi iet pussolīti pa priekšu, visu nokārtot un gultā būtu aktīvs.
2021-03-21 22:51

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu