Kas vīrietī rada tieksmi karot?

Zinātniski tas varētu būt testerons.Bet negribu domāt,ka esam tikai ķīmiski elementi.Labklājība uzlabojās,atriebībai arī nav pamata.Vai tiešām turpināsim nepārtrauktu karu?Bērnam mātes vēderā jābūt mierīgam,bet ko Jūs vīrieši darāt?Paši nobeidzat savus gēnus.

CoCoSan  Jā, un Latvijai Pitalovo!!! 2021-03-24 21:01

Chris1986  CoCoSan, paldies par kūkām, man jau pilnīgi pietiek ar Rīgu un Daugavpili, kur latviešu valodu nedzird :D 2021-03-24 21:07

Tessa  musu nacists ir lietas kursa, ka vinja miilja padomijas vara praktiski iznicinaja tadas tautas, ka bojki, doļiņaņe, lemki, kuriem tiešām bija sava valoda austrumukraina?

nacionalie speki 2019.gada velešanas netika Radā un savaca tikai 2,5%. fašisti? fašisti bija Italija, kadreiz, uči matčastj.
es tak saku, pasakains pļutiitajs. viņš doma, ka te sez tupaki un neko nezin no reali notiekošiem procesiem. lielako tiesu es viņa murgus nelasu, bet za deržavu obidno. Labi, ka tadu stastnieku ir mazs procents.
2021-03-24 21:19

CoCoSan  Tesssaaa, tu neesi gaismas cilvēks, tavas zināšanas salīdzinājumā ar sentēvu gudrību un vēdām ir ārvalstu imperiālistu diversija. Ļevašovs teica, ka tu esi parazītu spiegs, un mēs visi, izņemot saprotams Aivaru, principā esam viena liela kļūda. 2021-03-24 21:56

AivarsN  Tā iet, kad vēsturi mācās pēc grāmatām, kuras okupanti sacerējuši. Patiesībā viss bija daudz savādāk. Sākumā bija tikai viena civilizācija, baltā rase, kuru veidoja 4 pamattautas, divas slāvu un divas āriešu. Protams, tā bija vienota vēdiskā impērija un viņi runāja vienā valodā, daudz bagātākā un pilnīgākā, kā tā, kura pēc parazītu izvestajām 7 reformām, zaudējusi daudzus burtus, to tēlus un sākotnējo nozīmi. Tāpēc pat mūsdienu valodas zinātniekiem, jāpieliek milzu pūles, lai izlasītu un saprastu kādu no 6 toreiz izmantotajām rakstībām. Vēdas bija pierakstītas ar rūnu zīmēm, kuras pamatā vien jau bija 144, bet varēja tikt izmantotas visdažādākajās kombinācijās. Savukārt katrai rūnai bija ļoti plaša nozīme, tēli. Tā bija seno zinātnieku, jeb volhvu valoda, kā tagad tiek izmantota latīņu. Mūsu kontinentu sauca Asia, kas nozīmē assu, jeb dievu zeme. Par Eiropu nodēvēja pirmo parazītu okupēto teritoriju. Pie Urāliem viņu iekarojumi uz ilgu laiku apstājās un tos varēja pabeigt tikai 1775.gadā.
Krimas Tartārija, kā vienotās impērijas sastāvdaļa, salīdzinoši ilgi turējās pretī parazītu iekarotājiem. Tajā laikā tāda Turcija vēl neeksistēja. Taču visas agrāk atdalītās Tartārijas, jeb Rusu impērijas nomales apvienojās vairākās lielās armijās un nepārtraukti uzbruka no vairākām pusēm. Arī ķīnieši nesnauda, nespēdami aizmirst, kā viņu uzbrukumu atsita un ieslodzīja aiz mūra, lai neiedomājas atkal līst svešā teritorijā. Tad arī iesāka jaunu kalendāru, kuru nomainīja masons, viltvārdis Pēteris 1. Pa vecam šogad ir 7529.gads, pēc uzvaras pār Ķīnu un miera noslēgšanas Zvaigznes templī. Rusi nekad nevienam neuzbruka, gūstekņus par vergiem neņēma. Krievijas teritorijā tagad dzīvo vismaz 100 tautas, pasargātas no iznīcināšanas un pat nav rusificētas. Ja krievi nebūtu gruzīnus, tāpat kā daudzas citas tautas, savulaik izglābuši, tad tāda tauta šodien nebūtu.
2021-03-25 00:42

LaskovijMerzavec  Tā iet, kad zina tikai krievu valodu un vēsturi apgūst no krievu dezinfirmācijas video stastiem.

Tipa Krievijā valda paraziti, EU paraziti, Ukraina parazitu fašisti un tad krievu paraziti atnjem ukrainju fašistiem zemi, ko pasi bija iedevuši. Tagad krievu paraziti cinas pret nato parazitiem, visās kaiminju zemēs. Un visi ir rusoparazitofobi...

Piedod, bet ar gribas patrikt kko uz trim bukvicas burtiem!
2021-03-25 08:46

Tessa  Laskovij, pat nesac. sekos bukvicu paraugi un jutubes doktora disertacijas par paraziitiem, fašistiem un masoniem. galnais, lai 5G signals butu pietiekošs, kad aivaru sasies un nopotes. 2021-03-25 08:59

coldlands  Nu man dziļi pofig ka Eiropa ir parazītu okupēta zeme, toties dzīvo viņi labi, un visi neparazīti uz turieni tiecas.☝ 2021-03-25 10:27

Kaskaade  Straumēm, straumēm tiecas! ☝️☝️☝️
Aivars ar labprāt šo iespēju izmantotu, bet diemžēl viņa mopēds nav piemērots tik gariem gabaliem.
2021-03-25 12:37

AivarsN  Tieši tā, iefiltrējot savus aģentus, jeb 5. kolonnu, citu tautu pārvaldē, ar apmelojumiem sarīdot vienu tautu pret otru, iznīcina tās un pakļauj. Kas noorganizēja abus pasaules karus, Oktobra revolūciju, kurina rasu, reliģiju naidu, rusofobiju? Viena un tā pati elitāro žīdu varza, kura tagad gatavojas nopotēt lielāko daļu pasaules iedzīvotāju, bet atlikušos padarīt par beztiesiskiem vergiem.
Vai tad vēsturē neviens nav mācījies, kā Eiropa un ASV pie savas labklājības tika? Tikai iekarojot, kolonizējot un aplaupot pārējo pasauli. Kāpēc Krievijā, kā resursiem bagātākajām valstī, tauta dzīvo tik trūcīgi? Tāpēc, ka visus resursus un valsts vadību sagrāba žīdu mafija, tāpat kā pārējās bijušajās PSRS republikās. Tāpēc jau viņi sociālisma sistēmu tikai sagrāva, lai pēc parazītu likumdošanas un gadsimtiem atstrādātām rebēm, visu varētu viegli pievākt, bet tautām likt doties labprātīgā trimdā. Sekojot parazītu ideoloģijai, viens otrs to dara pat ar sajūsmu, nododot savu dzimto zemi, uzspļaujot senču tikumiem un tradīcijām.
Krievu valoda ir vienīgā dzīvā valoda, kurā katram vārdam ir skaidri saprotama jēga, izcelsme un pielietojums. Tikai apgūstot senču lietoto krievu valodu, var pamodināt ģenētiskās atmiņas. Kāda jēga mācīties parazītu salīdzinoši nesen radītās valodas, ja to vārdu krājums nepilnīgs, no krievu un citām valodām aizgūts, līdz ar to vārdu īstā jēga nav uztverama. Visa baltā rase runāja krievu valodā, Krieviju pēdējo okupēja. Tāpēc no turienes arī nāk atmoda un pakāpeniska atbrīvošanās no parazītu ietekmes.
2021-03-25 13:52

Piparkuka  Gan jau, ka tas ir radies kaut kad senos gados, jo pirms tam cilvēki (cilvēku rase) dzīvoja mierā, harmonijā un labklājībā.
Ļaunie spēki mūs iekaroja un tagad tādi kā globālisti kurinā naidu- rada naida sistēmu visā...
2021-03-25 14:05

LaskovijMerzavec  Bet parazīti taču sagrāba Krieviju jau 1775 gadā. Tātad Oktobra revolūcija,PSRS un sociālisms bija parazitu roku darbs. 2021-03-25 14:29

AivarsN  Oktobra revolūcijas mērķis bija, likt Krievijai izstāties no kara uz neizdevīgiem noteikumiem, likvidēt inteliģenci, sagraut valsts ekonomiku, izlaupīt resursus un padarīt par pilnīgi atkarīgu rietumu koloniju. Vienu sociālistisko revolūciju parazīti uzrīkoja jau daudz agrāk. Toreiz, kamēr tauta jūsmoja par iegūto brīvību, hazāru mafija aizbēga ar visiem nacionalizētajiem dārgumiem un par tiem līdzekļiem izveidoja savu Hazārijas impēriju. Tāpat kā toreiz, sociālisma celšana, nevienam revolūciju noorganizējušajam ebrejam nebija ne prātā. Bruņotas bandas aplaupīja mierīgos iedzīvotājus, atņēma pēdējo pārtiku, pašus nošaujot, vai izvedot trimdā. Tikai Staļina laikā sākās valsts atjaunošana un sociālisma celtniecība, par ko parazīti viņu neieredz un turpina apmelot vēl šodien. Hruščovs jau bija briesmīgs rusofobs un tāpēc apturēja visus Staļina vērtīgākos projektus, daudzus savus noziegumus piedēvējot viņam un pat ierosināja slāvu alfabētu nomainīt pret latīņu. Par laimi, viņu izdevās agrāk pensionēt, pirms nav vēl lielākas nelietības sastrādājis. Nu un par pēdējo PSRS vadoņu tautību skaidrs, bet par valsts nodevību un sagraušanu, izmeklēšanai vēl ilgam laikam būs ko darīt. 2021-03-25 15:27

coldlands  Piparkūka gadījumā nav aivara māsa🤔 2021-03-25 16:33

jaunkundze  Ooo jeeeeee, coldlands, kā es par Tavu 16:33 komentāru sasmējos 😂😂😂😂 2021-03-25 16:38

saulite34  Tikai Staļina laikā sākās valsts atjaunošana un sociālisma celtniecība, par ko parazīti viņu neieredz un turpina apmelot vēl šodien.[c]

būtu pasaku stāstnieks dzīvojis tais laikos, tad jau sen gulētu kapu kalniņā ar visām savām fantāzijām.
2021-03-25 18:09

Kaskaade  Oi, ne ne, Staļina laikā Aivars nedrukātu pasaku stāstus internetā, bet drukatu pasaku stastus čekistiem par dzīviem cilvēkiem. Staļina spēks bija aivaros! 2021-03-25 18:49

Tessa  mati celjas stavus, saprotot, ka šadi te aivari bija pielikuši savas netiiras rokas pie kaiminju izsutiišanas. kaiminju, kuriem bija sakoptakas setas, nopljauti lauki, kartiigas majas.
un šitadi šmuļi vinjus nosudzeja, jo kaimiņi nebija slinki, cauram dienam stradaja savai labklajiibai, nevis sita bumbierus un gudri plutiija.
2021-03-25 19:56

LaskovijMerzavec  Aivars ir sajaucis. Par labo Staļina valdīšanu, tā ir cita parazītu teorija.

Hitlers bija labais ārietis, kas noticēja par slāvu izliekošos Staļinu. Tai laikā Vācija bija vadošā valsts visādu tehnoloģiju pielietošanā. Tieši Stalíns sakūdija citas Eiropas valstis pret Hitleru citam, cerot, ka tās novājinās vienu otru savstarpējos karos un tad viņš varēs iekarot visu Eiropu. Sākumā PSRS visādi atbalstīja Vāciju, itkā dodot resursus un citu. Polijas sadalīšanā bija Staļina plāns, lai likvidētu robežas starp sevi un Vāciju. Tikai Hilers to nesaprata. Ādolfam rādija Staļinam nozagtu pīpi, kuras iekšpusē bija iegravēti masonu simboli, bet viņš nenoticēja, teica ka tā ir viltota.

Tas viņam dārgi maksāja, jo Staļins bija jau sagatavojies iebrukt, bet Hitleram nekas neatlika, kā steigā, bez sagatavošanās uzbrukt pirmajam, lai gan Vācija nebija tam pat gatavojusies, nebija ne silto apģērbu, ne attiecīgas apgādes, arī tehnika nebija piemērota darbībai aukstumā.

Pēdējais Staļina nodevībā, bija slepenais protokols ar Japānu, kad Japāna uzbruka ASV, lai piespiestu to iesaistīties karā ar Vāciju, jo viens pats nevarēja uzvarēt, bet jau riskēja zaudēt karu.
Un pēc tam āriešu tautas un zemju sadalīšana divās daļās.
2021-03-25 20:44

Vaukskis  Izsūtītie arī skaitās parazīti? Gribētu dzirdēt, ko viņi, nevis aivari domā par itkā vērtīgākajiem projektiem uz viņu šausmu rēķina! Mans tēvs atkārtoti stāstīja, cik cilvēki mūsu laukos klusībā bija priecīgi, kad "tautu tēvs" atstiepa kājas un savukārt kāds viņš tolaik savā bērnībā bijis dumjš, to nesaprasdams! 2021-03-25 23:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu