Kā pareizi atbildēt vīrietim uz vēstuli?

Ko vīrietis grib dzirdēt vēstulē, lai novestu kontaktu līdz randiņam? Nē, nu napārprotiet, man iet labi, tomēr daudzi vīrieši pazūd jau sarakstes laikā, un tā tiešām škrobe. Bieži vien patiešām nezinu par ko runāt ar nepazīstamu onkuli, viņa bilde neko neizsaka, info nav norādīts... Tā runā, ka uz intelektu nevajagot spiest, tas aizbaidot. Bet kāda tad būtu zelta recepte, lai ikviens alktu mani redzēt klātienē?

dabasmiilis  Jau pēc dažām atbildēm var noprast vai sieviete ir ieinteresēta, ja skopas atbildes, tad nav jēgas turpināt, jo dzīvē arī būs tik pat nerunīga - lieka enerģijas tērēšana. Līdzīgs meklē līdzīgu - es tak uz komunikāciju vērsts!!!

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄&
#127876;🎄🎄🎄🎄🎄

Dažreiz no atbildēm liekas, ka viņai jau vesela virkne ar pielūdzēju vēstulēm, un tad viņa netērējot enerģiju autopilotā ātri pāris vārdus atbildē katram uzdrukā, un to uzreiz var just!
2021-03-26 00:40

Epifanija  21:56 gudra sieviete nekad nejautās vīrietim, cik viņš pelna, viņa to sapratīs pēc viņa komunikācijas stila un varbūt arī pieklājīga to nedarīs, nav jau visas sievietes tik mantkārīgas, ir jau arī vēl tādas, kuras spēj mīlēt, ne tikai naudas dēļ... 2021-03-26 09:26

Dzeguzessbalss  Visefektīvākā atbildēšana ir neatbildēšana vispār. Strādā. :)) 2021-03-26 10:10

Mikko  Perfect 👌
Žetons par atjautíbu!
Un ir jau arí!
Bekãm gaisã puskaču testesteroni ir tã (atvainojos) piedirsuši pastkastes ar - Čau seksu gribi.. Ka vienkãršãk ir pazust!
Tã pat kã zilíši saaktivizéjušies lúr 🤣
Bús kãds uz randevu jãuzaicina 😏
2021-03-26 10:48

av2  Kur juus vispaar nnemat tos..."bezzobainos, maza auguma, skopos"....vispaar? Te, oHo, visi ir...ne taadi.
Par veestuleem, nu nav taa, ka nav noziime sarakstei. Ir, un pat lloti liela.
2021-03-27 02:07

Mikko  Man domãt ka citi uz randiniem neiet!?
Tapéc Tãda pieredze - Mazi, resni, sasvíduši, caurãm zekém zandalés un ar čupa čupsu 😆
2021-03-27 10:13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu