Vai juus tas arii kaitina?

Runa par TV.konkreeti riita zinju bloku..tieshi sporta sadalja.vai daudziem interesee ka kautkur amerikaa kautkaadi klubi speeleejushi?ja kautkaadi neko neizsakoshi sportistu uzvaardi?kautkaads braiens vai sebastians iemetis tris grozus utt.vai arii kautkaads slovaakijas klubs ticis augstaakaa liigaa..man saak likties ka tiem TV darbonjiem nav ko raadiit..tad paarkopee no youtube visaadus sizetinjus.otrs briivdienu riiti..sleedz kuru kanaalu gribi visur muusu pseidozvaigznes cep un smoree..vai tieshaam TV producenti orienteejas uz stulbaaku auditorijas dalju?

Mikko  Vissvarígãkâs zinas ir te!
Nu ljoti izglítojoši un aizraujoši! 👌
Neviens Bla Bla kanãls nestãv blakus!
2021-04-01 13:52

tigeriene16  Salam aleikum, Allāhu akbar. Lai Allāhs dod, ka tā stulbā, jobanā kovid pandēmija beidzas. Citādi kovids, kovids, kovids, kovids. Nu bļā, cik var?! Zajebal jau. TV šad tad palūru, ja ir kas inčīgs. Bet tā kādu laiku virszemes kodus vairs nepērku, nahren. Pārgāju uz pidarnetu, ķipa, internetu. Iedomājieties, katru mēnesi notriekt 14,60eur burtiski par neko. Kāda huja pēc? Tīkls ir vēl labāks par TV. 2021-04-01 19:14

av2  Cik nu skatos LV tv, ir ok, man sskkiet. Tiessi LV dziivojossiem sporta faniem , nu ir man dazzi draugi taadi , gan noteikti intresees NBA , gan F1 utt.
A par valodu, jaa , esmu LV tv dzirdeejis dazzaadus dialektus latviessu valodai, izteiktu krievu, reizeem angllu akcentu , un arii reizeem padomaaj, vai tiessm oblegaati taadaa pussskkiiba valoda ir jaatranslee tv ? Domaaju, ka nee.
2021-04-01 21:09

Geisha  Labak, lai stāsta kā kurš spēlē nekā kurš ar kuru bučojas vai tizlojas dzeltenajā presē. Tracina visi šitie ķēmi. Baigās jau nu zvaigznes kaut kādas tur Magones. 2021-04-02 10:16

Vaukskis  Mni vispār garlaiko viss, kas saistīts ar sportu, jo uz mani tas tieši nettiecas, ja citiem ir kādi sasniegumi, tie ir viņu darīšana. Malači, protams, bet neuzskatu, ka man jāzina pat par Latvijas sportu, ja vien nav saistīts ar aizraušanos, darba pienākumiem vai piedalīšanos azartspēlēs, kur vajadzīgas priekšzināšanas par sportu, lai zinātu, uz ko ir vai nav vērts likt! Izņēmums ir Olimpiskās spēles, kurām, manuprāt, interesantākā ir atklāšanas un noslēguma ceremonija.
Pirms sākas ikdienišķās sporta ziņas, vienmēr pārslēdzu kanālus. Ja rāda sporta spēles, arī pārslēdzu, bet ne jau uz ēdienu gatavošanas raidījumiem/ šoviem. Tie, kaut arī praktiski, arī garlaicīgi. Tā kā uz dažām pseidozvaigznēm paskatīties ir tā nekas (piemēram, Lauri Reiniku, Samantu Tīnu, Aiju Andrejevu, to influenceri ar uzpūstajām lūpām, kuras vārdu neesmu iegaumējis, bet zinu, ka piedalījās mūsējo slavenību ceļojumu šovā), tad ir vieglāk noturēt uzmanību pie zilā ekrāna. Nedomāju, ka pamācības tiem, kuriem patīk strādāt virtuvē, ir kaut kas stulbāks, jo- atšķirībā no krēslos un uz dīvāniem sēdošajiem sporta entuziastiem- pirmie nenomirs badā, kamēr otri zinās personīgi visnotaļ nepraktisku informāciju.
2021-04-02 11:38

Mikko  Bet ir takš kas tos kémus skatãs... 2021-04-02 11:59

rebeka  Man Magone noteikti patīk labāk, kā kaut kādas tur sporta ziņas. Bet no rīta gan neko neskatos. 2021-04-02 12:08

runcs51  Vispār neslēdzu iekšā Latvijas kanālus..... 2021-04-02 21:43

samba4u  Iepriekšējā pavasarī/vasarā bija tāda tukšuma sajūta, sportā nekas nenotika. Pa tv 10 gadus un vairāk vecus spēļu video rādīja. Nācās palūrēt e-līgas, vismaz kāds svaigums, lai gan tās nedaudz kaitināja un garlaikoja, īpaši redzot, kā tur spēlēja neprofesionāli dalībnieki - hokeja līgā visi uzbrukumi un ieejas pretinieku zonā bija caur vidu, kur pretinieka aizsargi jau sagaidīja un atbruņoja un tā visās spēlēs, baša līgā viens uzvedās kā superzvaigzne ar savu izveidoto spēlētāju, bet finālā neturēja nervi un šis atstāja komandas biedrus vienus un komanda kārtīgi pakāsa.

Šogad ne tik ļoti gaidu hoķa čempi[ar skatītājiem ir cits hokejs], cik futbola čempi un vēl ceru, ka olimpiāde notiks!
Sports ir adrenalīns, tieši tāpat kā video spēles - cits gūst kaifu no fermām, cits no sporta spēlēm, cits no šaujamajām - gaumes dažādas.
Tieši tāpat kā tv, daudziem svarīgas laika ziņas, citiem patīk pusstundu garie covid šausmu stāsti, bet es personīgi,kad agrāk skatījos, tad tieši slēdzos klāt tikai uz sporta ziņām un bija kaitinoši ,ka ziņas beidzas, bet sporta ziņas pēc garas reklāmas pauzes, tagad iztieku ar neta ziņām. Pa pirmo kanālu skatos tikai Aizliegto paņēmienu un de facto, nekā cita tur nav ko skatīties. Ja patīk propaganda,tad var arī ziņas skatīties. Labāk lai rāda sportu kā visādus lētos burkas šovus.
2021-04-03 03:36

Piparkuka  Apbrīnas vērti ir tas- kāpēc "parastie" cilvēki ir spiesti nekur nepulcēties un neiet, ne uz sporta zāli, nekur, bet sportisti, redz, var jebko- spēlēt, trenēties, sacensties! Kas tas ir??!! Kāpeč??!! Naudas dēļ, vai ne. Nekādu covidu nav, fakts.
AB-SURDS.
2021-04-06 14:35

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu