Ko nu?

Masveidaa atsakaas no astra zeneca...latvija pasutijhsi gandriz tik shis vakcinas.ko tas noziimee?noziimee vienu...veel gadu mums shitie ierobezojumi..druumi ne?

AivarsN  Īstos speciālistus, kuri nebaidās atklāt patiesību, nemaz nelaiž pie vārda, jo viss ir nopirkts.

https://dra.lv/b18Zgf
2021-04-10 10:45

saulite34  Tad jau tie īstie speciālisti arī ir nopirkti. 2021-04-10 10:55

Ljekainiitis  "Pasaciņa par bīstamākām mutācijām… “Neviens dabisks variants no sākotnējās sekvences neatšķiras par vairāk kā 0,3 %.” Citiem vārdiem sakot — visi varianti ir vismaz 99,7 % līdzīgi [it kā] sekvencētajam Uhaņas vīrusam. "

Citāts no aivariņa pasaciņām :)
Tad kurš no pasaku stāstītajiem melo - tie, kuri saka, ka vīruss mutē un līdz ar to - vakcineties nav jēga, vai tie, kuri saka, ka mutācijas īpaši neatšķiras - no kā seko, ka vakcinācija darbojas arī mutācijām ?
2021-04-10 12:06

Mikko  Atkãrtošos - ší ir vãjo slimíba un pofig vai mãkslíga vai ne!
Mani kã sportisku Onkulinu nekas nebiedé...😌
Cukurdupši gan lai lekšo potéties ja ne, tad noliks karoti 🤣
2021-04-10 13:14

AivarsN  Tikai loģiski padomājot, kurš gan būtu ieinteresēts apmaksāt informāciju, kura atmasko noziedzīgo sistēmu un tādājādi vēl pakļaut sevi briesmām, ja vien tas nebūtu darīts cēla mērķa sasniegšanai, sabiedrības glābšanai?
Ja tā slimība tiešām būtu bīstamāka par parastu gripu un būtu jebkādi praktiski zinātniski pierādījumi vakcīnu efektivitātei, bez īpašiem riskiem, tad gribētāji vakcinēties, stātos rindā pat bez milzīgā varas mafijas mārketinga. Taču patiesībā, pati slimība apdraud tikai ļoti niecīgu, pašu novājinātāko sabiedrības daļu, mazāk par 1%. Kamēr jebkura vakcīna ir ļoti smags trieciens imūnsistēmai, neparedzamas smagas blaknes un nāves gadījumi daudz biežāk, kā no pašas slimības. No kura pirksta izzīsts par vakcīnu efektivitāti, ja statistika rāda gluži pretēju ainu, kamēr eksperiments vēl tikai sācies? Cik smagas saslimšanas un nāves gadījumi starp vakcinētajiem būs rudenī, to mēs vēl redzēsim. Ak jā, pret rudens vīrusu jau viņus potēs vēlreiz, ja pirmo tūri būs godam izturējuši.😆 Tā ka, visreālākās izdzīvošanas iespējas populācijas samazināšanas laikā, būs tieši nevakcinētajiem ar nesabojātu imūnsistēmu, kuriem jau pilnībā būs izstrādājusies dabīgā aizsardzība.
2021-04-10 15:54

Mikko  Beidz celties!
Aizej labãk ar kãdu tanti uz randinu...
Un skaties dzíve saulainãka liksies un tã...
2021-04-10 16:43

AivarsN  Un ja nu nolūkotā tante sadomā vakcinēties? Pielaidīs vēl kādu jaunu vīrusa mutāciju. Man lūdzu tikai parastu, bez ģenētiskām modifikācijām!😃 2021-04-10 17:20

Mikko  Tici vai need bet tãs parastãs bez šitiem pirkstelíšiem gaisã ir tãs labãkãs! 😏
Ar šitãm te virtuãlajãm karalieném nekur tãlãk par ekrãnu netiksi! 😉
Drikelé tekstus copy paste, un stumj ar deguniem mãkonjus 😆
Bet ir labi pastumdíjušas! ☀️
Búšu jauka atpúta pie is dabas, bet tãm jau Baile ka kaut kas šekumã neierãpo 🐞
2021-04-10 18:16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu