Cik svarīgi ir būt novērtētam?

Karjera, finansiālas iespējas, daudz draugu un uzmanības? Laime pilnībā vai uz nedrošiem pamatiem būvēta celtne?

Tessa  palasot Aivaru, škiet, ka viņš sevi uzskata par visgudrako un doma, ka neviens nezina iisteniibu un karina savu lazanju uz avju ausim.
taja paša laika Izraelas armija ir nerakstiits likums: ja karaviirs tiek sanjemts gusta, vinjam ir jaizstasta visu, ko viņš zin, jaatklaj un janodod, jo galvena vertiiba ir cilveka dziviiba. Par nogalinato gustekni un par mirstiigo atlieku izdošana apbediišanai tiek laisti ara simtiem sagustiitu arabu teroristi, jo atkartojos, Izraela galvenais ir cilveks. ko raksta musu jutubes zinatnieks? Mujņu par lielgabalu gaļu.
un ta visu laiku. Apstiidet vinju nonstopa? tur ir gara slims cilveks, nav jegas. tik es reali saprotu, kada publika ir oho, kad vinjam nopakaljus died tikai Julianna, un kada traukos, kur viņš lasa savas lekcijas lauku tantam. mda.
2021-04-29 09:08

CoCoSan  Pacientam oho ir vienīgais socializācijas logs, Tess. Pa retai reizei iznāk ārā arī kkas saprātīgs, bet kopumā ar slimiem tikai pa labam 😂 2021-04-29 10:50

AivarsN  Vaukskis. Vajadzētu gan tā kā zināt, ka jeb kuru valstu valdības, masu mediji, sabiedriskās organizācijas un finanšu sistēma atrodas ebreju kontrolē. Tāpēc arī mūsu valsts iznīcināšana notiek pēc ebreju reliģijas, nevis kristietības.
Tessa. Bet kādas tautības cilvēki noorganizēja 2.Pasaules karu, finansēja Hitlera armiju, atmazgāja caur savām bankām viņa salaupīto? Tādējādi arī atbalstot savu lieko tautiešu likvidāciju, lai pēc tam visai pasaulei liktu justies vainīgai un vēl tiktu pie savas valsts. Protams, šī ebreju elite uz abiem pasaules kariem un sociālistiskās revolūcijas, fantastiski uzvārījās un tā spēja sagrābt savā kontrolē visas pasaules finanšu sistēmu. Iesaku tev, Tessa, uzmanīgi palasīt Toru un Talmudu. Varbūt tad radīsies īstais priekšstats par jūdu iekšējās kārtības noteikumiem un pamatvērtībām, nevis tas maldīgais, ko viņi demonstrē pasaulei. Un vēl kas. Ebreju augstākā kasta dzīvo pēc savas, īpaši izredzēto reliģijas, neveic apgraizīšanos. Viņiem ir nospļauties par zemākajiem, ja vien tie nav paredzēti izmantot kāda uzdevuma veikšanai. Sātanistu varas piramīda visā savā godībā.
2021-04-29 19:08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu