Vai nav tā?

Ka "jauniem"un "svaigiem"ir vieglāk iepazīties?Tobiš ne vecuma ziņā,bet gan tiem kas nav tik sen te piereģistrējušies.Bet vot "veciem"un "ieskābušiem"tā jau ir riktīga problēma un pie vainas kaut vai tas pats PA.Salasās kungi un dāmas visādas "gudrības"par prasībām vienam pret otru un "ieskābst"vēl vairāk un tā skābst,skābst kamēr sarūgst.:))

MrAction  Kad gribeeju, tad nezinaju kaa, kad zinu, vairs negribu.

La_m  18:15, speciāli tev aizsūtīšu, pats uzprasījies.:))))))

CoCoSan  Vari nesūtīt, viņš jau beidza izlasot 21:09

La_m  Jau aizsūtīju:)))

Mikko  Atliek tikai palasīt...
Viegli pasmieties un iet tālāk...

grunja  Nav taisnība par vieglumu.

Mikko  Ir gan viegli jo kā teica viens viedais - Nav attiecību, nav problēmu!
Runā ka labs vīns piektdienas vakarā noderētu vairāk par tizlu randiņu. 😌

Rouzita  Ja pudele kļūst par kvalitatīvas atputas/izklaides sastavdalu, tad viss pārējais kļūst konkurētnespējigs. Alko ir milzigs spēks.

Trilija  Varbūt jaunajiem lietotājiem ir vieglāk iepazīties, bet nav ar ko. Es redzu ka manā profilā piestaigā vieni un tie paši cilvēki. Pa 2-3-5 reizēm. Redzu ka viņi šeit ´´dzīvo´´ jau gadus 2-3, cits pat vairāk.Vai tiešām šādi staigātāji zin ko meklē? Man liekas viņi vienkārši īsina laiku apskatot bildes, pie tam pašiem vismaz 70% gadījumu bildes nav, anketa arī pustukša. Pirmajā laikā pēc reģistrēšanās tiešām bija ļoti daudz vēstuļu no 15-20-25 gadus jaunākiem vīriešiem ar visādiem piedāvājumiem. Gan pieklājīgā formā izteiktiem, gan uzreiz ar cenu....
Jā, esmu no tām kurām ir bērns un liekais svars, bet kāpēc uzreiz tiek uzskatīts ka šādas "komplektācijas" sievietes izvirza kaut kādas īpašas prasības? Tas ir atkarīgs no konkrēta cilvēka, nevis kilogramiem vai bērnu skaita. Nevaru lepoties ar riebīgu raksturu, bet tāpat,ja es ko dodu vīrietim, gribētos arī no viņa ko sagaidīt pretī. Attiecības, nav spēle vienos vārtos!

Chris1986  Trilija, nu, acīmredzot, ka pār viņu galvu jau te izliets pietiekoši daudz šmucspaiņu, tāpēc nevar saņemties rakstīt visām, kuras patīk. Gaida kkādu zīmi, ka šoreiz nebūs šmucspainis

Trilija  Chris1986, tas nozīmē, ka jāsēž ar karodziņu "Nekožu!" vai ´´Pirmā neuzbrūku´´ ?!? Anketās ir rakstīts, ko cilvēks meklē. Var taču izlasīt! Ja meklē sex, nepiedāvā precēties. Ja meklē ģimenes veidošanai, neplijies virsū ar vienreizējām tiksānās reizēm. Protams, ja cilvēks nepatīk vizuāli... nu tad neko. Bet arī ne tie smukākie cilvēki mēdz atrast otru pusīti, jo katrs meklē ko savu. Vienam vajag tādu sievu, lai apkārtējie veči siekalojas aiz skaudības, citam svarīgāk, lai mājās miers,saticība un smaržo pēc pīrādziņiem.
Ja jau viņi ir saņēmuši savu šmucspaiņu devu, kāda starpība viens mazāk, vai viens vairāk .... Kas neriskē, tas nevinnē!

Mikko  Labi ka kādai ir pudele!
Piektdienas vakaros vīns un kaķis ir labākā kompānija!
Ieliet? 🍷

Heleena4  Manā gadījumā ne visi var pieņemt otra bērnus, dzīves pieredze liek būt piesardzīgākiem nekā 20 gadus atpakaļ.
Vai būšana te ilgāku laiku traucē - domāju, ka nē, ja vien pašam nav vēlēšanās iepazīties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu